۰۹:۳۵ ۱۳۹۲/۷/۳۰
شیرینی لطیفه.................. 18 عدد
کره ............................. 2/1 پیمانه
پودر قند ........................ 1 پیمانه
زرده تخم مرغ ..................2 عدد
وانیل شکری ..................4/1 قاشق چایخوری
پودر ژلاتین .................... 1 قاشق سوپخوری
آب ............................. 4/1 پیمانه
خامه شیرین ................. 2/1 پیمانه
کمپوت آناناس .و انواع کمپوت............ میوه 4 پیمانه
مغز گردو ..................... مقداری
آب لیمو ترش ................. 1 قاشق سوپخوری
شیرینی های لطیفه را دور قالب بچینید و برای اینکه چسبندگی داشته باشد میتوانید از عسل یا خامه استفاده نمایید
پودر ژلاتین و آب را با هم مخلوط کرده و روی بخار آب قرار میدهیم.
کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا لطیف شود. زرده های تخم مرغ و وانیل را هم به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
خامه و کمپوت آناناس و دیگر میوه هارا و مغز گردو و آب لیموترش را هم اضافه میکنیم. در انتها محلول ژلاتین را هم اضافه کرده و هم میزنیم.
داخل قالب را از این مایه پر کرده و در آن را میگذاریم.
کیک را به مدت 9 ساعت در یخچال قرار میدهیم و سپس آن را در ظرف مورد نظر برمیگردانیم و تزیین میکنیم.