خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
دسر و نوشیدنی
×
برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک
اینجا کلیک کنید
و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
1 از 3
59.5K
شارلوت
۱۳:۵۸ ۱۳۹۲/۷/۲۹
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
یه دسر ساده و خوشمزه .........
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۳:۵۹ ۱۳۹۲/۷/۲۹
بهزاد لابی
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
26985
|
15940 پست
چه اسم و رنگ بامزه ای داره ه ه ه ه !
اون گردالیا چیه ؟!
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۴:۰۱ ۱۳۹۲/۷/۲۹
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
"شارلوت فرانسوی یک نوع دسر کلاسیک قالبی ست که با یک لایه کیک اسفنجی یا لیدی فینگرز یا نانهای کره ای شروع میشود و سپس با انواع میوه ها و موس ها و یا کاسترد یا خامه فرم گرفته که ژلاتینه شده اند، پر میشود. این دسر کاملا سرد شده و سپس بدون قالب (از قالب در آورده شده) سرو میشود."
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۴:۰۳ ۱۳۹۲/۷/۲۹
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
اونا رولتن
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۴:۰۴ ۱۳۹۲/۷/۲۹
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
خیلی خوشگله و بنظر میرسه خوشمزه هم باشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۴:۰۴ ۱۳۹۲/۷/۲۹
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
همینطور که بالا شارلوت رو معرفی کردم می بینید که از انواع کرم ژلاتینه درش استفاده شده و اسمی از بستنی برده نشده ، پس اگه داخل شارلوت رو بستنی بریزید کیک بستنی یا بمب بستنی هستش و باید تو فریزر نگه داری بشه؛
اما شارلوت با کرم ژلاتینه نیازی به تو فریزر موندن نداره و میشه مثل بقیه دسرها تو یخچال یا حتی بعد از بسته شدن بیرون بمونه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۴:۰۵ ۱۳۹۲/۷/۲۹
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
روناک من که مزه اش رو دوست دارم
تازه خیلی هم راحته ...حتی بهزادم میتونه درست کنه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۴:۰۷ ۱۳۹۲/۷/۲۹
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لیدی فینگر یه کمی گرون هستش ..پس اگه بخاین اقتصادی تر کار کنین از این رولت های آماده که سوپر مارکت ها دارن رو بگیرین .... مخصوصا برا بار اول که امتحانی هم هست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۴:۱۰ ۱۳۹۲/۷/۲۹
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
اول میپرید سر کوچه دو بسته رولت ابتیاع میکنین .... رولت ها تست های مختلفی دارن و اینکه دیگه چه مدلی بخرین دست خودتونه .... کف ظرفتون رو سلفون یا پلاستیک میندازین و رولت ها رو روش میچینین
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۴:۱۲ ۱۳۹۲/۷/۲۹
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
من حتی به اون نقطه وسط بین رولتهای کف قالبم هم رحم نکردم و پوشوندمش ....
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۴:۱۲ ۱۳۹۲/۷/۲۹
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
راستی رولتهام اینجا مارک درنا هستن
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۴:۱۵ ۱۳۹۲/۷/۲۹
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
من برا بیسش از کرم کاستارد استفاده کردم که البته بهش نسکافه و ژلاتین هم زدم ....
میذاریم کرم یه کمی سرد و غلیظ بشه تا وقتی روی رولتها میریزیم خمیرشون نکنه ..ظرف رو تا حدی پر میکنیم که جا برای یا لایه رولت روی ظرف باشه ..روی ظرف رو با رولت می پوشونیم و میذاریم ببنده
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۴:۱۸ ۱۳۹۲/۷/۲۹
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
وقتی کاملا بستش ظرف رو تو قالب دلخواهتون بر میگردونین و سلفون یا پلاستیک رو از روش بر میدارین
من عکس آخر اون شارلوتم رو الان نیافتم ..این برش خورده یه شارلوت دیگه است
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۴:۲۰ ۱۳۹۲/۷/۲۹
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
اینا دیگه رسپی های نت هستش
میتونین به جای لیدی فینگر از همون رولت استفاده کنین
شارلوت انبه و هلو
۱ بسته لیدی فینگر، از وسط نصف شده
۱ قوطی هلو ورقه شده
۱۰۰ ml ماست هلو و انبه
۱۵۰ ml شیر غلیظ (با طعم هلو)
۱۵۰ ml خامه مایه
۱ قاشق غذا خوری ژلاتین
۲ قاشق غذا خوری شکر (بسته با ذایقه خودتون میتونید بیشتر هم بریزید)
۱۵۰ ml آب
۱ پیمانه انبه خورد شده
طرز تهیه:
لیدی فینگر*ها رو در آب کمپوت هلو بزنید، تا هم براق بشند هم نرم، (این کار کاملا اختیاری هستش)
اطراف و کف ظرفتون بچینید،
ژلاتین رو با آب مخلوط کنید، شکر رو اضافه کنید، به صورت بن ماری حلشون کنید،
وقتی* کاملا حل شدند اجازه بدین مایع شما خنک بشه.
ماست، خامه مایع و شیر رو با ژلاتین سرد شده مخلوط کنید.
خامه رو بزنید تا فرم بگیره (نه خیلی* زیاد، فقط از حالت مایع در بیاد)با مخلوط ماست و ژلاتین مخلوط کنید.
نصف مواد رو روی لیدی فینگر*ها بریزید، بد انبه*های خورد شده رو روش قرار بدید و روش رو دوباره از مواد فوق پر کنید.بذارید یخچال تا خودش رو ببنده.
روش رو با هلو تزین کنید.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۴:۲۱ ۱۳۹۲/۷/۲۹
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
شارلوت شکلاتی
این دستور توسط خانم پگی آرامیان در بخش قنادی گام به گام در خانه آموزش داده شده است.
مواد لازم براي 12 تا 14 نفر: نان رولت اسفنجي 2 عدد
پودر ژلاتين 1 قاشق سوپخوري و يک قاشق چايخوري
آب سرد يک سوم پيمانه
پودر کاکائو يک چهارم پيمانه (3 قاشق سوپخوري)
کره 3 قاشق سوپخوري (60 گرم)
آب ولرم يک دوم پيمانه (125 ميلي ليتر)
تخم مرغ 4 عدد
شکر يک دوم پيمانه ( 110 گرم)
وانيل يک دوم قاشق چايخوري
کِرم تارتار يک دوم قاشق چايخوري
شکر يک چهارم پيمانه ( 55 گرم) براي سفيده ها
خامه فرم گرفته 2 پيمانه (400 گرم)
مارمالاد توت فرنگي به ميزان لازم
پَرَک بادام برشته به ميزان لازم
طرز تهيه:
درون يک قالب کمربندي به قطر 25 سانت را کاغذ بيندازيد و چرب کنيد. رولت هاي اسفنجي را با مارمالاد توت فرنگي رول کنيد. البته نوع مارمالاد به دلخواه است، ولي بهتر است قرمز باشد. براي اينکه مارمالاد را راحت روي نان رولت بماليد، بهتر است آن را روي بخار آب گرم کنيد.
سپس به کمک چاقوي ارّه اي، رولت ها را برش هاي يکدست بزنيد. سپس کف و اطراف قالب را با برش هاي رولت مارمالادي بپوشانيد. قالب آماده را کنار بگذاريد.
پودر ژلاتين را در آب سرد حل کنيد و روي حرارت غيرمستقيم بگذاريد تا کاملاً رقيق شود.
سپس پودر کاکائو را همراه کره روي حرارت ملايم بگذاريد تا کره آب شود. سپس يک دوم پيمانه آب ولرم را به اين مخلوط بيفزاييد و مرتب آن را هم بزنيد تا کاملاً با هم مخلوط شوند. وقتي جوش آمد، ژلاتين حل شده را بيفزاييد و مخلوط کنيد. مايه آماده را کنار بگذاريد تا خنک شود.
زرده هاي تخم مرغ را با يک دوم پيمانه شکر و وانيل آن قدر بزنيد تا کِرِم رنگ شود و به تدريج مايه شکلاتي را به آن بيفزاييد و هم بزنيد.
سفيده تخم مرغ را نيز با همزن بزنيد. سپس کرم تارتار و يک چهارم پيمانه شکر را به آن بيفزاييد تا حدي که از ظرف نريزد.
خامه را هم جداگانه بزنيد تا فُرم بگيرد. سپس خامه و سفيده را با هم مخلوط کنيد و مايه شکلاتي را به اين دو مواد بيفزاييد. سپس همه مواد را با هم مخلوط کنيد و نيمي از مايه را روي رولت هاي چيده شده در قالب بريزيد و روي آن را با پَرَک هاي بادام تُست شده بپاشيد و روي بادام ها را لايه اي از برش هاي رولت بچينيد. براي برشته کردن پَرَک بادام، مي توانيد آن را درون فر يا داخل قابلمه روي اجاق گاز، بدون روغن تفت دهيد تا برشته شود. در ادامه، بقيه مايه را روي رولت ها بريزيد.
در آخر، روي مايه را برش هاي نان رولت را بچينيد. اين دسر بايد 8 ساعت در يخچال بماند تا ببندد و خودش را بگيرد. سپس قبل از مصرف قالب را برگردانيد و کمربند قالب را باز کنيد و دسر را از قالب جدا کنيد.
مي توانيد اين دسر را با خامه فرم گرفته تزيين کنيد.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۴:۲۴ ۱۳۹۲/۷/۲۹
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
اگه واقعا هوس شارلوت کردین و خونه تون اون روز منطقه عملیاتی بود و هیچی توش پیدا نمیشد میتونین از ژله و شیر یا ژله بستنی به عنوان بیس استفاده کنین ....منتها باید بذارین ژله بستنی تون مثل سفیده تخم مرغ غلیظ بشه بعد بریزین روی رولت ها تون ..اگه فوری بریزین رولت ها خمیر میشن و باید مستقیم روونه سطل آشغال بشه چون خیلی بی ریخت میشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۴:۲۸ ۱۳۹۲/۷/۲۹
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
اگه کرم خوبی که بدرد شارلوت بخوره رو پیدا کنم حتما اونم میذارم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۴:۳۱ ۱۳۹۲/۷/۲۹
مهرسا مهرسا
کاربر فعال
|
324
|
534 پست
چه سخته ماست میوه ای اینجا مگه خوشمزن که برای دسد استفاده می کنید
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۴:۳۱ ۱۳۹۲/۷/۲۹
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
یه نکته جالب که الان فهمیدم
به شارلوتهایی که مثل عکس اول گنبدی شکل باشن میگن شارلوت رویال یا سلطنتی
کار خدا رو دیدین ندونسته شارلوت رویال درست کرده بودم .... جل الخالق
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۴:۳۹ ۱۳۹۲/۷/۲۹
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
عزیزم این دو تا دستور آخر رو گفتم از نت پیدا کردم
در مورد ماست میوه ای
خوب این سلیقه ایه ممکنه کسی دوست داشته باشه
در ضمن چون دستور ژلاتین داره می بنده
شکر اضافه شده هم برا اینه که ژلاتین باعث میشه شیرینی مواد کم بشه برا همین بهش شکر زده
لینک مستقیم
گزارش تخلف
1 از 3
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
دسر و نوشیدنی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات