طرز تهیه قارچ سوخاری
مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری :
• قارچ : نیم کیلو
• آرد سوخاری یا آرد سفید معمولی : یک لیوان
• پودر سوخاری : یک لیوان
• نمک، فلفل قرمز، آویشن : به مقدار لازم
• تخم مرغ : دو عدد
• پودر سیر : به مقدار لازم
طرز تهیه قارچ سوخاری :
برای داشتن قارچ پفکی خوشمزه با ظاهری زیبا نباید قارچ ها را بشویید، چون شستن باعث می شود قارچ ها همچون اسفنج، آب را جذب کنند و قارچ سوخاری شما حالت خمیری شود. نکته قابل توجه دیگر این است که بهتر است از قارچ های بسته بندی استفاده نمایید تا بهتر و سالم تر باشند.
قارچ ها را با دستمال نمدار پاک کنید، سپس پوست نازک آن را با چاقوی تیز بگیرید. حال در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را شکسته و با ادویه ها و پودر سر مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا یکدست شوند. حال قارچ ها را داخل تخم مرغ زده و سپس به آرد سفید یا آرد سوخاری و مجدد در تخم مرغ بزنید. در پایان لازم است که قارچ ها را در پودر سوخاری بزنید و بعد در روغن داغ و شناور سرخ نمایید و سپس نوش جان کنید.