خانه
563K

شام امشب زیباکده

  • ۰۱:۱۶   ۱۳۹۳/۶/۲۵
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست
    ممنون عزیزم
    راستش مهربانو جون
    1. گوشت رو جدا میذارم بجوشه تا بتونم خون آبه و کفی که روش ایجاد میشه رو جداکنم
    2.پیازو گوشت رو تفت میدم تا طلایی شه و گوشتا یکم سرخ شه
    3. لپه رو هم از قبل میپزم بعد اضافه میکنم باهاش تفت میدم
    4. بعد رب رو اضافه میکنم و یه دیقه هم میزنم بعد آب گوشت رو بهش اضافه میکنم و لیمو عمانی
    (((وقتی رب رو با روغن تفت میدی خوش رنگتر میشه)))
    چیزی که تو خورشت ها خیلی مهمه اینه که آب کم بریزی و بذاری با حرارت خیلی کم جا بیفته
    اگه آب گوشتت کم بود توش یه مقدار آب جوش بریز جای آب سرد

    به قول الهه جون این بود انشای من
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان