Arusha :
ممنون عزیزم
راستش مهربانو جون
1. گوشت رو جدا میذارم بجوشه تا بتونم خون آبه و کفی که روش ایجاد میشه رو جداکنم
2.پیازو گوشت رو تفت میدم تا طلایی شه و گوشتا یکم سرخ شه
3. لپه رو هم از قبل میپزم بعد اضافه میکنم باهاش تفت میدم
4. بعد رب رو اضافه میکنم و یه دیقه هم میزنم بعد آب گوشت رو بهش اضافه میکنم و لیمو عمانی
(((وقتی رب رو با روغن تفت میدی خوش رنگتر میشه)))
چیزی که تو خورشت ها خیلی مهمه اینه که آب کم بریزی و بذاری با حرارت خیلی کم جا بیفته
اگه آب گوشتت کم بود توش یه مقدار آب جوش بریز جای آب سرد
به قول الهه جون این بود انشای من
مرسی آروشا جون لطف کردی عزیزم من نبودم چند روزی مسافرت بودم امشب پستتو دیدم بازم ممنون از نکاتت
امیدوارم به خوبی تو بتونم بدرستم عجیجم