ته چین مرغ
برنج آبکش شده دو پیمانه
ماست نصف لیوان
تخم مرغ دو عدد
زرشک یک استکان
سینه مرغ ریش شده
زعفران آب کرده
نمک
فلفل سیاه
روغن برای داخل مواد یک چهارم لیوان
طرز تهیه:
داخل یک ظرف یک عدد زرده تخم مرغ، دو ق غ ماست، زرشک، دو ق غ روغن، نمک، کمی از زعفران و مرغ ریش شده را ریخته و مخلوط میکنیم.
درظرف دیگری برنج، دو عدد سفیده و یک عدد زرده تخم مرغ، باقیمانده زعفران و ماست و روغن، نمک را مخلوط میکنیم.
کف قابلمه را روغن ریخته، نیمی از مواد برنجی را ریخته، بعد مواد گوشتی و دوباره مابقی مواد برنجی را میریزیم.
دم کنی گذاشته و حدود چهل دقیقه با حرارت ملایم میپزیم.
* از نمک و فلفل در هر دو مواد استفاده میکنید