خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
1.83M
شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۵:۰۶ ۱۳۹۵/۱/۳۰
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48381
|
46689 پست
#ناگت_مرغ_خانگی
موادلازم:
مخلوط سینه و ران مرغ چرخ شده نیم کیلو
پیاز ۱عدد متوسط
سیر ۱حبه کوچک
پودر سوخاری ۳قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
قرص عصاره مرغ ۱عدد
پودر پفک نمکی ۱/۲ پیمانه
پودر سوخاری ۱ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا گوشت مرغ چرخ شده را با پیاز، پنیر پیتزا،سیر،نمک،عصاره مرغ و ۳قاشق پودر سوخاری را در غذاساز ریخته مخلوط میکنیم تا کامل له شود و به صورت خمیر چسبناکی درآید.در ظرف دیگری پودر پفک نمکی، پودر سوخاری را مخلوط کنید.سپس از خمیر مرغ تهیه شده به اندازه یک گردو بردارید و با مرطوب کردن دست به آن فرم بدهید،سپس این خمیر که حالا نامش ناگت است را در مخلوط پودر سوخاری و پفک نمکی بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. بهتر است این خمیر را برای یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند،سپس سرخ کنید.اگر بخواهید ناگت را با قابهای مختلف شکل دهید.یک کیسه فریزر را باز کنید با کف دست کمی انرا خیس کنید.خمیر ناگت را روی آن باز کرده سپس قالب بزنید.به دلیل آنکه پودر مخصوص ناگت دردسترس نیست، در این دستور از مخلوط پفکنمکی استفاده میشود تا به رنگ و مزه واقعی پودر ناگت نزدیک باشد.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات