خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۳:۵۶   ۱۳۹۵/۲/۱
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مواد اولیه :

    برای 2 نفر

    اسفناج300 گرم تخم مرغ1 تا 2 عدد (پخته شده، خرد شده)پنیر سوئیسی. نصف فنجان (رنده شده)خرده نان2 قاشق سوپخوری. کره مارگارین1 قاشق سوپخوری (یا کره، آب شده)

    1. فر را با 350 درجه ی فارنهایت (176 درجه سانتی گراد) داغ کنید. قالب 2 پیمانه ای یا ظرف نان پزی کوچک را با روغن چرب کنید. اسفناج را بپزید و با قاشق داخل ظرف چرب شده بریزید. روی آن تخم مرغ و پنیر بریزید.
    2. در یک کاسه ی کوچک خرده نان و مارگارین را به خوبی ترکیب کنید. آن را روی مخلوط اسفناج بریزید و روی آن پاپریکا بپاشید.
    3. به مدت 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که خوراک پف کند و رویش قهوه ای طلایی روشن شود در فر بپزید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان