اسکون مرغ_پنیری
مواد لازم :
آرد 2پیمانه
شکر 2قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 3قاشق چایخوری
نمک 1قاشق چایخوری
خامه 3چهارم پیمانه+میزان لازم برای تزیین
کره (خرد شده) 1پیمانه
مرغ (سینه(یا کالباس) دو قطعه
پیازچه 1سوم پیمانه
پنیر چدار 1پیمانه
قارچ خورد شده 1/2 پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 240درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
آرد ،نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود.
کره را برش داده و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود آن را هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند.شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم یزنید.
نیازی نیست تکه های کره آب شوند.فقط مخلوط کردن کافیست.
مرغ (یا ژامبون مرغ)را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود.سپس آن را به همراه قارچ مقداری با کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید.پیازچه را نیز ریز خرد کنید.
حالا مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
پنیر را رنده کرده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری را به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند.
داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمتها کمی خامه بزنید.
حالا اسکون را به مدت 20تا 30دقیقه داخل فر بپزید.