طرز تهیه کیسادیای مرغ و پنیر و اسفناج ( مکزیکی)
مواد اولیه :
پنیر (خامه ای) ۱۰۰ گرم
پودر سیر ۱/۴ ق چ
اسفناج (پخته شده/تازه یا فریز شده و آب شده) ۱۴۰ گرم
پنیر (فتا) ۶۰ گرم
نان (ترتیلا با آرد ذرت یا گندم (یا پیتا یا لواش یا هر نوع نان نازک دیگر)) ۲ عدد
مرغ (پخته و ریش ریش شده) مرغ ۱/۲ فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم
در یک کاسه پنیر خمه ای رو با پودر سیر و نمک فلفل مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم
نیر خامه ای رو بین دو ورق نان قسمت کرده و به صورت یک لایه روی هرکدوم پهن می کنیم.
وی هر نان نصف اسفناج ها و مرغ و پنیر فتای خوردشده رو پخش می کنیم.
نان ها رو از وسط تا می کنیم و داخل یک تابه داغ هرطرف رو ۳ دقیقه گرم می کنیم تا پنیر آب شه.و نان سرخ بشه.میتونیم کمی روغن داخل تابه بریزیم
با کارد هر نان رو از وسط نصف می کنیم.
نوش جان