خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۰:۰۴   ۱۳۹۵/۲/۲۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #راگو


    راگو یک خوراک فرانسویه که معمولا با گوشت(مخصوصا مغز ران گوساله) و سبزیجات درست میشه.
    البته میشه بدون گوشت و فقط با سبزیجات هم درستش کرد و اینکه نوع سبزیجات تا حدودی دلخواهه ولی سیب زمینی و هویج ثابته.

    مواد لازم برای چهار نفر:گوشت مغز ران گوساله سیصد تا چهارصد گرم درشت خرد شده،پیاز یک عدد نسبتا بزرگ،سیر سه حبه درسته،هویج (بهتره از هویجای کوچیک و باریک استفاده بشه) چهارصد گرم،سیب زمینی متوسط چهار عدد،گوجه گیلاسی نصف لیوان،قارچ ورقه ای شده یک یا دو لیوان،نمک،فلفل سیاه و زردچوبه،یک ق رب

    طرز تهیه:پیاز خرد شده رو در یک ق روغن تفت بدید همین که سبک بشه کافیه ،بعد گوشت و سیرهای درسته رو اضافه و کمی تفت بدید تا رنگ گوشت عوض بشه.حالا زردچوبه،یک ق غذاخوری سر صاف رب و فلفل رو اضافه و بعد سه تا چهار لیوان آب داخلش بریزید تا گوشت با حرارت ملایم بپزه.بعد از دو ساعت هویج رو اضافه و بعد از نیم ساعت دیگه ،سیب زمینی و قارچ.وقتی غذا پخت و جا افتاد ،نمک و گوجه ها رو اضافه کنید و یکربع دیگه بپزید.
    سس این غذا باید کم و غلیظ باشه.اگه غلطت مناسب رو نداشت،کمی آرد رو با مقداری از آب غذا مخلوط و بهش اضافه کنید تا غلیظ بشه.
    به این خوراک نخودفرنگی هم میتونید اضافه کنید.
    :)

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان