خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۴:۴۴   ۱۳۹۵/۳/۱۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #فتوچینی_با_سس_مخصوص

    ابتدا 3 عدد گوجه رو رنده میکنیم ته تابه دو حبه سیر رو میریزیم وتفت میدیم بهد گوجه ها رو میریزیم وباهم میزاریم بجوشه آبش که کم شد یه ق روغن زیتون بهش اضافه میکنیم نمک و فلفل فراموش نشه یه زرده تخم مرغ رو هم زده به سس گوجه داغ اضافه کنید و تند هم بزنید تا حالت خامه ای پیدا کنه. حالا فتو چینی پخته شده رو بهش اضافه کنید و کمی پنیر پارمزان یا پیتزا هم توش بریزید و مخلوط کنید تو ظرف سرو بکشید وروش رو با گوشت سرخ شده ربی ومواد دلخواه تزیین کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان