خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۱:۲۹   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    ‍ طرز تهیه کوکو سبزی

    مواد اولیه :
    برای 4 نفر

    ✅سبزی ( تره ، جعفري ، شويد ، گشنيز ) 500 گرم
    ✅تخم مرغ 3 عدد
    ✅شير 1 قاشق غذاخوری
    ✅مخلوط زرشك و مغز گردو 1/2 لیوان
    ✅بكينگ پودر 1/2 قاشق چايخوری
    ✅نمك و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه : سبزی ها را بشویید و بگذارید تا خشک شوند؛ سپس ریز و یکدست خرد کنید ( پیشنهاد میشود سبزی ها را پیش از استفاده در مایه کوکو کمی سرخ کنید تا کوکوی برشته تر و تردتری داشته باشید ).

    داخل کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید تا کف کنند. سپس سبزی های خرد شده ، بکینگ پودر ، شیر ، زرشک ، مغز گردو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.


    داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید و پخش کنید و در تابه را بگذارید. حرارت را برای چند ثانیه زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند، سپس حرارت را ملایم کنید تا یک روی کوکو سرخ شود. وقتی یک روی کوکو سرخ شد کوکو را برگردانید تا روی دیگر کوکو هم برشته شود.



    نکته ها : استفاده از زرشک و مغز گردو بنابر سلیقه میباشد و اجباری نیست ، حتی میتوانید از یکی از این مواد در کوکو سبزی استفاده نمائید.

    استفاده از 1 قاشق شیر در انواع کوکو و کتلت باعث میشود مواد انسجام بیشتری داشته باشند و موقع سرخ کردن وا نروند. استفاده از بکینگ پودر نیز موجب میشود مواد کوکو هنگام سرخ شدن نچسبند و شل نشوند و پف کوکو نیز بیشتر شود.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان