۱۱:۳۳ ۱۳۹۵/۹/۱۳
کوکو لوبیا سبز
مواد اولیه :
برای 4 نفر
✅لوبیا سبز 400گرم
✅هویج 100گرم
✅سیب زمینی سیب زمینی 1عدد
✅تخم مرغ تخم مرغ 3عدد
✅گردو 1 استکان
✅زعفران 1 قاشق غذاخوری
✅پیاز (سرخ شده) پیاز 1 قاشق غذاخوری
✅شیر شیر 1 قاشق غذاخوری
✅بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
✅نمک-فلفل-زردچوبه به میزان لازم
لوبیا سبز را بعد از پاک کردن و شستن ، کاملا خشک کنید و به اندازه های یک سانتی متری خرد کنید.
هویچ و سیب زمینی را پوست بگیرید و نصف اندازه لوبیا خرد کنید .
لوبیا را با یک لیوان آب و یک قاشق چای خوری نمک و زرد چوبه مخلوط و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
بعد از این مدت هویچ خرد شده را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر مواد را بپزید . ( دقت کنید که حرارت زیر مواد به حدی نباشد که آب آن کشیده شود و مجبور به اضافه کردن آب شوید )
بعد از ۱۰ دقیقه، سیب زمینی نگینی خرد شده نیز اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه حرارت زیر مواد را خاموش کنید و صبر کنید مواد کمی سرد شوند.
در یک کاسه متناسب با اندازه مواد ، ۲ عدد تخم مرغ را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا مخلوط شوند، بعد بکینگ پودر، پیاز داغ ، ادویه مورد نظر ، شیر ، مغز گردو و زعفران رو هم اضافه کنید و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید .
سبزیجات پخته را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید . توجه کنید هم زدن به اندازه و شدتی نباشد که مواد را له کند. در حدی که مواد کاملا با هم مخلوط بشن کافیه .
بعد از مخلوط شدن مواد اگر احساس کردید مایه کوکو غلظت لازمو نداره یک عدد تخم مرغ باقیمانده را هم به مواد اضافه کنید .
بعد از مخلوط شدن مواد ، مایه کوکو را به مدت ۱۰- ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار و کمی سفت شود
در یک تابه نچسب ، به اندازه ای روغن بریزید که تمام سطح تابه را به ارتفاع ۲ میلیمتر بپوشاند . حرارت را کمی بالا ببرید تا روغن داغ شود،
مایه کوکو را داخل تابه بریزید، روی اون را کاملا صاف کنید و صبر کنید تا کمی ببندد و بعد در تابه را ببندید و با حرارت ملایم ۳۰ دقیقه زمان دهید تا کوکو کاملا مغز پخت شود و یک روی آن طلایی شود . بعد اآن را برگردونید تا روی دیگر آن هم طلایی شود .
بعد کوکو را به شکل مورد نظر برش بزنید و سرو کنید .