شام چی بپزم ؟
املت بادمجان
مواد لازم :
بادمجون درشت= 1 عدد
سیب زمینی درشت مکعبی ریز شده= 1 عدد
پیاز ریز شده= 1عدد
قارچ= 5 تا 6 عدد
تخم مرغ= 4 تا 5 عدد
آرد= 2 ق.غ
نمک و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه :
ابتدا بادمجانها را پوست گرفته و مکعبی ریز کنید و نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود ... سپس آنها را بشویید و آب آنرا با دستمال تمیز بگیرید .
پیاز را ریز کرده با کمی روغن تفت دهید . سپس پیازها را از تابه خارج کرده و در همان روغن سیب زمینی های مکعبی شده را تفت دهید و بعد بادمجانها را در همان تابه تفت دهید و آنها را نیز بیرون آورده در تابه داغ قارچهای حلقه شده را تفت دهید تا آبش کشیده شود .
تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط کنید .
در یک کاسه تخم مرغها را شکسته و به آن آرد و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب بهم بزنید و روی مواد مخلوط شده در تابه داغ بریزید و اجازه دهید تا یک طرف املت سرخ شود و سپس آنرا بچرخانید تا طرف دوم آن نیز سرخ شود .