۱۶:۱۶ ۱۳۹۲/۸/۲۸
مرسی سولماز جون من عاشق اشکنه هستم البته ما یک سیب زمینی نگینی خورده شده هم به این مایع اضافه میکنیم و دیدم که بعضی ها با شبلیلیه و درست میکنن با شوید هم دیده ام ولی من بعد از ریختن آرد در پیاز داغ و تفت دادن آن با زردچویه یک تخم مرغ روی آرد میشکنم و یکمی که خودشو گرفت هم میزنم و به تکه های کوچکی تقسیم میشه که بعد از طی مراحلی که شما گفته بودین و پخته شدن سیب زمینی و تخم مرغ 10 دقیقه قبل از اماده شدن مقداری نعنا می ریزم به امتحان کردنش می ارزد شاید خوشتون اومد