چی بپزم ؟
دوستان ديشب سالمون رو به اين روش درست كردم ، خيلي خوشمزه شد ....
اول مخلوطي از آب ليمو ترش ، روغن زيتون ، زعفران ، تخم گشنيز خرد شده ، فلفل ، مقدار كمي جوز هندي درست كردم و ماهي هارو به مدت ٢ ساعت با اين مخلوط مزه دار كردم ، من موقع مزه دار كردن گوشت ها از نمك استفاده نمي كنم چون مواد مغذي اونهارو خارج مي كنه ...وقتي ماهي هاي مزه دار شده از يخچال در آوردم بهشون نمك اضافه كردم ....بعد هم با آرد سفيد ، نشاسته ذرت ، پودر زنجبيل ، پودر سير ، زردچوبه ، فلفل ، مخلوطي درست كردم و ماهي هارو بهش آغشته و سپس سرخ كردم