شام چی درست کنیم ؟
خورشت به آلو
مواد لازم:
گوشت خورشتی 300 گرم
به متوسط 2 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آلو خورشتی 14 عدد
آبلیموی تازه به میزان لازم
آب به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده سپس با روغن تفت دهید تا کمی سبک شود پس از آن گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
حال نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه و کمی تفت دهید.
در مرحله بعدی رب گوجه فرنگی را هم اضافه و دوباره کمی تفت دهید پس از آن آب را به ترکیب مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا گوشت پخته شود.
در همین حین به را خرد کرده سپس داخل تابه ی موردنظر خود آن ها را کمی تفت دهید تا موقع پخت داخل خورشت له نشوند.
در این مرحله پس از اینکه گوشت پخته شد به و آلو خورشتی ها را به خورشت اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه صبر کنید تا به و آلو هم پخته شوند.
در نهایت هم در انتهای پخت خورشت، زعفران و آبلیموی تازه را هم به خورشت اضافه کرده تا آماده شود پس از آن خورشت را در ظرف مورد نظر خود ریخته و همراه با برنج سرو کنید . نوش جان
نکته: اگر می خواهید طعم خورشت ملس باشد می توانید کمی شکر به آن اضافه کنید.