دستور پخت خاگینه هویج
مواد لازم برای خاگینه:
هویج متوسط 4 عدد
تخم مرغ 3 عدد
آرد 3 قاشق غذاخوری
ماست 3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
دارچین به میزان لازم
گردو آسیاب شده 1/2 پیمانه
مواد لازم برای شربت:
شکر 1 پیمانه
آب 2/4 لیوان
گلاب 1/4 لیوان
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه نصف قاشق غذاخوری
پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا همه ی مواد مورد نیاز برای تهیه شربت را داخل ظرف موردنظر ریخته سپس روی حرارت قرار دهید تا زمانی که قوام آید.
حال اجازه دهید تا شربت سرد شود.
در مرحله بعدی هویج ها را پوست گرفته سپس ریز رنده کرده و آب آن ها را بگیرید.
حال تخم مرغ ها، ماست و نصف قاشق مربا خوری دارچین را با همزن برقی به مدت 5 دقیقه خوب بزنید تا یکدست شود.
در این مرحله آردی که سه بار الک شده را همراه با بکینگ پودر اضافه کرده سپس هویج را هم اضافه و مخلوط کنید.
اکنون قالب موردنظر خود را ابتدا چرب کرده سپس نصف ترکیب هویج را داخل قالب پهن کنید.
پس از آن گردوی آسیاب شده را همراه با 1 قاشق مرباخوری دارچین مخلوط کرده سپس بر روی ترکیب هویج که داخل قالب پهن کرده بودید ریخته و پس از آن بقیه ترکیب هویج را هم روی آن بریزید.
حال قالب را در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 40 دقیقه قرار دهید یا می توانید خاگینه را درون تابه ریخته و روی حرارت گاز بپزید.
در نهایت زمانی که خاگینه آماده شد، شربتی که از قبل سرد شده است را روی آن ریخته و سپس سرو کنید. نوش جان