شام چی بپزم ؟
طرز تهیه رول کلم
مواد اولیه :
1 عدد کلم پیچ بزرگ
1 پیمانه گوشت مرغ یا گوشت گاو
یک دوم پیمانه برنج
2 عدد پیاز متوسط ( رنده شده )
2 عدد هویج بزرگ ( رنده شده )
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل : به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس رول کلم :
یک دوم فنجان سس گوجه فرنگی
1 فنجان خامه ترش
1 عدد پیاز بزرگ حلقه شده
طرز تهیه :
برنج را در آب جوش ریخته و بعد از حدود 10 دقیقه آن را آبکش کنید .
هویج و پیاز را با روغن زیتون کمی تفت دهید .
بعد از اینکه هویج . پیاز و برنج خنک شدند آنها را همراه با ادویه درون یک ظرف با هم مخلوط کنید .
برگهای کلم را خیلی آهسته به صورتی که پاره نشوند از گلم جدا کرده و داخل آب جوش به مدت 3 الی 4 دقیقه بجوشانید تا نرم شوند .
قسمت سختِ وسط برگها را جداکرده تا هر برگ تبدیل به دو قطعه شود .
برگ کلم را مانند تصویر زیر در دست قرار داده و داخل آنها را با موادی که درست کردید پُر کنید سپس برگ را به صورت رول بپیچید .
رول ها را داخل یک قابلمه بچینید .
برای تهیه سس ابتدا حلقه های پیاز را کمی تفت داده تا طلایی شوند سپس خامه ترش و سس گوجه را به آن اضافه کرده و هم بزنید .
سس را روی رول های کلم بریزید و آن ها را به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت بپزید .