طرز تهیه میگو سوخاری
مواد اولیه :
نیم کیلوگرم میگو پوست کنده
1 فنجان آرد سوخاری
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری آب
1/3 فنجان آرد
1/3 لیوان نشاسته ذرت ( مخلوط آرد و نشاسته ذرت باعث میشود میگوها ترد تر شوند اما در صورت دلخواه میتوانید فقط از آرد استفاده کنید )
3 قاشق غذاخوری آبلیمو
5 حبه سیر رنده شده
نمک و ادویه : به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن : نصف فنجان
طرز تهیه :
ابتدا میگوها را تمیز کنید و درون یک ظرف بریزید.
برای طعمدار کردن میگوها از آبلیمو، نمک و فلفل کمک بگیرید. آنها را با هم ترکیب کنید و میگوها را در آن بخوابانید و سپس سیر را رنده کنید و به آن اضافه کنید.
مواد را طوری مخلوط کنید و میگوها را درون آن بخوابانید که مواد به تمام قسمتهای میگو برسد.
سپس یک سلفون روی ظرف آن بکشید و برای 3 ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا مواد خوب به خورد میگوها روند و آنها طعمدار شوند.
در یک کاسه کم عمق ، تخم مرغ ها را به همراه 1 قاشق غذاخوری آب ترکیب کرده و هم بزنید .
در یک کاسه دیگر ، آرد ، نشاسته ذرت و ادویه را با هم مخلوط کنید.
آرد سوخاری ها را داخل کاسه سوم بریزید .
میگوها را در آرد بغلتانید ، آنها را در تخم مرغ آغشته کرده و سپس آنها را درون آرد سوخاری فشار دهید تا آرد سوخاری سطح میگوها را کاملاً بپوشاند.
تابه یا قابلمه را روی حرارت متوسط گرم کنید و حدود نصف فنجان روغن به آن اضافه کنید.
میگوها را داخل روغن داغ انداخته و حدود 1 الی 2 دقیقه آن ها را سرخ کنید تا زمانی که دو طرف آنها کاملا طلایی شوند .