تورتیلا با پوره سیب زمینی و قارچ
مواد اولیه :
4 عدد نان تورتیلا
1 لیوان پوره سیب زمینی
2 قاشق غذاخوری کره
1 عدد پیاز متوسط ( ریز خرد شده )
2 فنجان قارچ ( خرد شده )
2 فنجان پنیر رنده شده (موزارلا ، گودا ، پروولون ، موستر )
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
در یک تابه بزرگ کره را اضافه کرده و بعد از ذوب شدنِ کره پیاز را روی حرارت متوسط حدود 7 دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شود .
قارچ ها را اضافه کنید ، حرارت را متوسط کنید و بگذارید قارچها حدود 5 الی 7 دقیقه بپزید.
نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و آن را از روی حرارت بردارید .
یک چهارم لیوان پوره سیب زمینی را در یک سمتِ نان تورتیلا بریزید سپس کمی پنیر رنده شده روی آن ریخته و مخلوط پیاز و قارچ را به صورت لایه ای به آن اضافه کنید .
روی قارچ و پیاز را با پنیر بپوشانید .
نان تورتیلا را از وسط تا زده و با دست خود کمی فشار دهید تا لایه ها به هم وصل شوند.
نان را در حدود چند دقیقه در تابه با کمی کره سرخ کنید تا طلایی شود .
نوش جان