طرز تهیه پاستا با سس اسفناج
مواد اولیه :
0.5 کیلوگرم پاستا پیچی ( یا انواع دیگر )
1 فنجان کنسرو نخود فرنگی یا نخودفرنگی پخته شده
1فنجان گوجه فرنگی گیلاس ( از وسط نصف شده )
مواد اولیه برای تهیه سس :
100 گرم بیبی اسفناج
3 حبه سیر
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 فنجان شیر پرچرب
1/4 فنجان مخمر تغذیه ای
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
در غذاساز (یا مخلوط کن) ، بیبی اسفناج ، سیر ، روغن زیتون ، شیر ، مخمر ، نمک و فلفل را ریخته و مخلوط کنید تا یکدست شوند .
پاستاها را طبق دستورالعمل نوشته شده روی بسته بندی درست کنید .
سس اسفناج را درون یک قابلمه بزرگ بریزید و برای مدت زمان 4-5 دقیقه روی حرارت متوسط کم بپزید.
ماکارونی آبکشی شده را به سس اسفناج اضافه کنید و همه چیز را خوب هم بزنید.
در صورت لزوم از مقداری آب ماکارونی یا شیر برای رقیق تر شدن سس استفاده کنید.
نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و نخود فرنگی ها را به ماکارونی اضافه کنید .
نخود فرنگی ها را به پاستا اضافه کرده و پاستا را با گوجه گیلاسی تزئین کرده و سرو کنید .
نوش جان