طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده با گوشت چرخ کرده و پنیر
مواد اولیه سیب زمینی سرخ شده :
4 عدد سیب زمینی متوسط
2 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده
نمک و فلفل : به مقدار لازم
مواد اولیه گوشت چرخ کرده و پنیر :
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
250 گرم قارچ خرد شده
250 گرم فلفل دلمه ای سبز خرد شده
250 گرم گوشت گاو چرخ کرده
6 ورق پنیر موزارلا
1/4 قاشق چایخوری پوسته فلفل قرمز ( اختیاری )
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
سیب زمینی ها را پوست گرفته و به نواری برش دهید.
درون یک کاسه متوسط قرار دهید و با بقیه ی مواد مخلوط کنید.
کاسه را در دمای 200 درجه سانتیگراد قرار داده و سیب زمینی ها را به مدت 25 الی30 دقیقه درون فر بپزید.
در همین حال، یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید.
روغن زیتون، فلفل دلمه ای و قارچ را اضافه کنید و حدود 7 دقیقه بپزید.
نمک و فلفل را اضافه کنید و سبزیجات را از تابه خارج کنید.
به همان تابه ، گوشت چرخ شده را اضافه کنید.
گوشت را به مدت 5 الی 7 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شود و رنگ صورتی باقی نماند.
گوشت را با نمک، فلفل و پوسته های فلفل قرمز مزه دار کنید.
پنیرها و سبزیجات پخته شده را اضافه کنید.
حرارت را خاموش کرده و مخلوط را به هم بزنید.
سیب زمینی سرخ شده را از داخل فر برداشته و داخل ظرف سرو بچینید.
مخلوط گوشت چرخ کرده و پنیر را روی سیب زمینی ها بریزید.
در صورت تمایل با جعفری خرد شده تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.
نوش جان