خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
1.83M
شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۴:۴۹ ۱۳۹۲/۹/۲۷
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
جی بپزم ؟
گراتن بادمجون كبابي
بادمجون كبابي : ٣ عدد
گوشت چرخ كرده : ٣٠٠ گرم
سيب زميني تقريبا بزرگ آبپز شده : ٢ عدد
شير : ١/٢ پيمانه
پياز كوچولو : ١ عدد
سير: ٢ حبه
سس بشامل ، پنير پيتزا ، رب گوجه ، نمك ، فلفل و ادويه هاي دلخواه
گوشت رو با سير و پياز تفت دادم و با ادويه ها و رب مثل سس ماكاروني درست كردم ....بادمجون هاي كبابي رو خوب له كردم و با سس گوشت مخلوط كردم و گذاشتم كمي بپزه و طعم همديگه رو بگيرن ....
سيب زميني هاي پخته رو با شير به صورت پوره درآوردم....
با ٣ قاشق آرد ، ٢ پيمانه شير و كمي كره ، نمك ، فلفل و كمي جوز هندي سس بشامل درست كردم ....
كف ظرف مورد نظرو چرب كردم ، كمي از سس بشامل رو با كل پوره مخلوط كردم و كف ظرف ريختم ...
روش هم مخلوط گوشت و بادمجونو پخش كردم ، روي تمام موادو با سس بشامل پوشوندم و لايه آخرو پنير پيتزا ريختم ....
توي فر ٢٠٠ درجه به مدت نيم ساعت
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات