یه شام خوشمزه
ماهی سوخاری نارگیلی
مواد لازم و طرز تهیه:
حدوداً ۳-۴ عدد ماهی Tilapia یا هر نوع ماهی کوچیک سفید که دوست دارین، ۱/۲ پیمانه آرد، ۲ عدد تخم مرغ، ۱/۲ پیمانه نارگیل (شیرین نباشه) رنده و تست شده، ۲ ق چ جعفری خورد شده، ۱ ق چ سیر خورد شده، ۱/۲ پیمانه نان خورد شده (من از نوع Panko استفاده کردم. این آرد نون کمی درشتر هستش)، نمک و فلفل به مقدار دلخواه. ۳-۴ ق غ روغن زیتون یا مایه.
آرد را در کاسه ی معمولی ریخته. تخم مرغها را در کاسه ی جداگانه هم زنین. در کاسهٔ سومی بقیه مواد فوق رو به جز روغن را خوب مخلوط میکنین.
ماهیها را بعد از شستن و خشک کردن در کاسهٔ آرد فرو برده و اضافههای آن را میتکانین. بلافاصله در کاسهٔ تخم مرغ فرو میکنین و سپس ۲ طرف ماهیها را با مخلوط نارگیل میپوشانین.
روغن را در ماهیتابه معمولی با حرارت بین معمولی و زیاد داغ کرده. ماهیها را با احتیاط در ماهیتابه میگذاریم تا سرخ شون. هر طرف حدوداً ۳-۴ دقیقه.
من برای چاشنی روش از salsa میوه استفاده کردم. مقداری انگور سبز، قرمز و نارنگی و ۱ فلفل Jalapeno خورد کردم