پیشنهاد شام امشب
آش دوغ
مواد لازم:
سبزی (گشنیز و تره).............. 300 گرم
نخود........................ نصف پیمانه
برنج..........................یک پیمانه
دوغ..............................2 لیتر
سیر ..................................٣ حبه
تخم مرغ ........................... 1 عدد
طرز تهیه:
1- اول از همه، نخود رو می ذاریم بپزه،نیم ساعت زودتر از بقیه مواد آش
2- نیم ساعت که گذشت و نخود نیم پز شد، برنج رو می ریزیم داخل آش
5 تا 10 دقیقه هم با برنج می ذاریم بپزه
3- الان تقریبا 35 دقیقه تا 40 دقیقه از اول بار گذاشتن آش گذشته،حالا سبزی آش رو می ریزیم داخلش،یه ربع باید با سبزی بپزه،سیر رو هم همین حالا می ریزیم توش.اگه برگ سیر دارید تو این مرحله داخل آش بریزید
4- همزمان با این که سبزی تو آش داره می پزه، این طرف دوغ سرد و تخم مرغ رو با هم مخلوط می کنیم و هم می زنیم.
5- الان دیگه وقتشه که دوغ رو بریزیم داخل آش و بعدش باید تا جا افتادن آش (که واسه ما یه ربع طول کشید) دائم هم بزنیم که دوغ نبره و نمکش رو هم اندازه می کنیم
و آش دوغ ما آماده است.
توضیحات:
نخود رو بهتره از قبل (مثلا شب قبل) خیس کنیم و آبش رو عوض کنیم....
برنج رو هم از یکی دو ساعت قبل خیس می کنیم
سبزی این آش بهتره درشت خرد بشه و تره اش بيشتر باشه
دوغ مورد استفاده اگه دوغ محلی ترش باشه بهتره
ميتوانيد گوشت قلى قلى هم داخل بريزيد، بستگى به سليقه شما دارد