شام چی بپزم ؟
پيده :Pide
آرد : ٤ پيمانه
ماست : ١ پيمانه
روغن زيتون : ١/٣ پيمانه
نمك : ١ قاشق چاي خوري
بكينگ پودر : ١ قاشق مرباخوري
آب : به ميزان لازم
براي مايه اسفناج :
اسفناج : نيم كيلو
پياز : ١ عدد
نمك ، فلفل
پنير سفيد يا پنيرموزارلا : ٥٠ گرم
تخم مرغ : ١ عدد براي روي خمير
براي پيده سوسيس ....
سوسيس : ٤عدد
قارچ خرد شده : ١ پيمانه
پنير موزارلا : ٥٠ گرم
براي آماده كردن خمير ، همه مواد رو مخلوط مي كنيم و آب رو كم كم اضافه مي كنيم تا خمير نرمي درست بشه ولي به دست نچسبه ....
سپس اسفناج و پياز رو كمي با هم تفت ميديم ، نمك و فلفل اضافه مي كنيم ، اگر از پنير سفيد استفاده كردين ، بعد از خنك شدن مخلوط اسفناج ، پنيرو بهش اضافه مي كنيم .....
براي مايه سوسيس هم ، قارچ و سوسيس رو با هم سرخ مي كنيم .....
خميرو به ١٦ قسمت تقسيم مي كنيم ، به شكل بيضي باز مي كنيم ، از مخلوط اسفناج و يا مخلوط سوسيس روي خمير مي ريزيم ، بعد خميرو به صورت قايق جمع مي كنيم .. روي مواد پنير موزارلا مي ريزيم . .تخم مرغ رو هم مي زنيم و با برس روي خمير مي زنيم ..... توي فر ٢٠٠ درجه سانتيگراد به مدت نيم ساعت مي پزيم