خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۰۱:۱۳   ۱۳۹۳/۲/۲۵
    avatar
    zarii
    کاربر فعال|144 |211 پست
    من که رزیمم فقط منتظرم تموم بشه همشونو درست کنم واقعا مرسی
  • ۱۶:۲۱   ۱۳۹۳/۲/۳۰
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    اینم خورشت باقالی....من خیلی دوسش دارم ...باقالی نیم کیلو

    رب گوجه فرنگی 2ق غ

    رب انار 1ق غ

    سیر 5حبه درشت

    نمک به مقدار دلخواه

    فلفل سیاه به مقدار دلخواه

    زردچوبه نصف ق غ

    روغن 2ق غ

    ابتدا باقالیارو میداریم به مدت 1ساعت تا بپزه وقتی که خوب پخت حالا تو ماهی تابه جدا ابتدا سیر کوبیده شده رو سرخ میکنیم حالا فلفل و زردچوبه میریزیم وبعدش رب گوجه رو میریزیم تا خوب تفت بخوره حالا اینارو اضافه میکنیم به باقالیها و حالا رب انار و نمک هم اضافه کرده ومیگداریم تا نیم ساعت باقالیها با این مواد خوب جا بیفته و مث خورشت قیمه بشه یعنی کم اب و جا افتاده ...این خورشت رو با برنج میشه خورد اگه برنج نیمه باشه خوش خوراکتر میشه این غذای محلی شهر گرگان هستش که بیشتر تو فصل بهار که باقالی فراوونه درست میکنند وبه عنوان نهر یا شام میخورند اگه بتونید خوب درستش کنید جز غذاهای دوست داشتنی و لذیذ براتون میشه یبار امتحان کنید عالی میشه به به
    شام چی درست کنیم؟
    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۶:۱۸   ۱۳۹۳/۳/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    چی بپزم ؟

    خورش باميه



    دستور طبخ از تو نت



    گوشت خورشي : نيم كيلو

    باميه : دو پيمانه ، شما مقدارشو مي تونين كم و زياد كنين 

    پياز بزرگ : ١ عدد

    نمك ، فلفل ، زردچوبه ، رب و آبغوره 

    زنجبيل تازه و پوست كنده : يك تكه دو سانتي 

    سيب زميني بزرگ : ٢ عدد

    گوشت رو به همراه پياز تفت دادم ، زنجبيل، فلفل و رب رو اضافه كردم و به تفت دادن ادامه دادم ، بعد زردچوبه رو ريختم و آب جوش اضافه كردم تا گوشت بپزه ...

    حدود ٢٠ دقيقه تا نيم ساعت آخر پخت ، آبغوره و باميه ها رو اضافه كردم و صبر كردم تا خورش كاملا بپزه و جا بيفته ....در انتها زنجبيل رو از خورش خارج كنين ، استفاده از زنجبيل مخصوص اين غذا نيست ، من معمولا براي پخت گوشت قرمز يا مرغ از زنجبيل تازه استفاده مي كنم كه عطر خيلي خوبي به غذا ميده ، اگه كنارش سير هم اضافه كنين كه عالي ميشه .....

    سيب زميني هارو جداگانه سرخ كردم و موقع سرو روي خورش ريختم
    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۸:۴۹   ۱۳۹۳/۳/۱۰
    avatar
    گــل باجـــی جــــــون
    کاربر جديد|85 |128 پست
    چرا من همه جاااااااااااااااااا دیر میرسمممممممممممممممممممم جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ
  • ۱۵:۳۶   ۱۳۹۳/۳/۱۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست


    ته ديگ گوجه فرنگي و سيب زميني :

    بعد از داغ كردن روغن حلقه هاي گوجه فرنگي رو ( كه البته نبايد نازك باشه ) كف قابلمه چيدم ، مابينشون ورقه هاي سيب زميني رو كه قالب گل زدم چيدم ، روشون برنج زعفراني ريختم...روي حرارت كم گذاشتم تا برنج دم بكشه ....ته ديگ خيلي خوشمزه اي بود




    شام چی درست کنیم؟
  • leftPublish
  • ۱۶:۵۴   ۱۳۹۳/۳/۱۱
    avatar
    د پ
    کاربر فعال|420 |716 پست
    وای عالیه عالیه
  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۳/۴/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    تاس كــباب فــوري



    مواد اولیه :



    گوشت چرخ‌كرده و سیب زمینی از هر کدام 500 گرم

    پياز رنده‌شده نصف پيمانه

    نمك و فلفل به ميزان لازم

    روغن پنج قاشق سوپخوري

    جعفري خردشده و آبلیمو و رب گوجه فرنگی از هر کدام دو قاشق سوپخوري

    پياز و گوجه فرنگی از هر کدام دو عدد



    طرزتهيه:







    ابتدا گوشت را با نمك، پياز رنده‌شده و جعفري مخلوط كرده خوب ورز مي‌دهيم تا چسبنده شود. سپس به اندازه يك نارنگي از مواد برداشته در دست گرد مي‌كنيم و دو طرف كوفته‌ها را با روغن روي حرارت ملايم سرخ مي‌كنيم. سيب‌زميني‌ها را پوست كنده به ضخامت نيم سانتي‌متر حلقه‌حلقه مي‌كنيم.



    گوجه‌فرنگي‌ها و دو عدد پياز را هم به همين صورت حلقه مي‌كنيم سپس در كف ظرف نسوز چرب شده پياز را چيده يك رديف سيب‌زميني سپس گوجه‌فرنگي و روي آن كوفته‌ها را قرار مي‌دهيم. نمك، فلفل، آب ليموترش و رب گوجه‌فرنگي را با يك پيمانه آب مخلوط كرده روي مواد مي‌ريزيم تا بپزد. 

    سپس در ديس كشيده و داغ سرو مي‌كنيم.


    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۳:۱۳   ۱۳۹۳/۴/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    طرز تهیه مرغ سوخاری با سس عسل و خردل



    مواد لازم



    2 عدد سینه مرغ

    1 فنجان سس مایونز

    ⅓ فنجان عسل

    ¼ فنجان خردل

    ¼ قاشق چایخوری پودر سیر

    ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز

    نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

    2 فنجان پودر سوخاری درشت



    طرز تهیه



    مرحله 1



    در یک کاسه سس مایونز، خردل، عسل، پودر سیر، فلفل قرمز ، فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط می کنیم و هم بزنید تا همه چیز را به طور مساوی با یکدیگر ترکیب شوند



    مرحله 2



    سس را به دو بخش تقسیم می شوند ، نیمی از آن را برای مزه دار کردن مرغ استفاده می کنیم و نیمه دیگر را در ظرفی ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم تا زمان سرو غذا



    مرحله 3



    سینه مرغ را پوست کنده و به صورت مورب برش می دهیم (حدود 14-16 برش ) . مرغ های قطعه قطعه شده را در یک کیسه با نیمی از سس خردل وعسل ریخته و خوب مخلوط می کنیم و در یخچال برای حداقل 30 دقیقه قرار می دهیم تا خوب مزه دار شود



    مرحله 4



    فر را از پیش گرم می کنیم با 400 درجه سانتی گراد . روی سینی فر را با فویل می پوشانیم و روی آن توری قرار می دهیم



    مرحله 5



    یکی یکی نوار مرغ ها را داخل پودر سوخاری قرار داده و روی توری قرار می دهیم و در نهایت داخل فرمی گذاریم به مدت 30 دقیقه تا طلایی قهوهای شود . می توانید این مرغ را داخل روغن هم سرخ کنید . این غذا را گرم به همراه باقی سس سرو نمایید .


    شام چی درست کنیم؟
  • ۲۲:۰۴   ۱۳۹۳/۴/۲۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    پیتزا با نان باگت

    همیشه وقتی صحبت از درست کردن پیتزا توی خونه میشه، همه از درست کردن خمیرش به عنوان قسمت سختش یاد میکنند. خمیرهای آماده بیرون که توی بسته بندی فروخته میشه، معمولا خشکن و بعد از پخت لطافت ندارند.

    امتحان کنید مطمئن باشید لذت میبرید.

    تجربه ای که من در مورد پیتزا با نون باگت دارم اینه که بهترین بافت خمیر رو نونهای باگت بسته بندی بهتون میده. این نونها در حالت عادی هم نرمتر هستند، در حالیکه نون باگت های نان فانتزی ها که سایزشون بزرگتره و تردتر هستند بعد از پخت هم همونطور حالت خشک و کرانچی دارن که البته اینم خیلی لذت بخشه.

    پس اگه نون پیتزا رو نرم دوست دارید از باگت های بسته بندی ( مارکهای مختلف مثل سحر، سه نان، فورنی و … ) استفاده کنید و اگه نون پیتزای ترد و کرانچی دوست دارید از باگت هایی که نان فانتزیها دارند تهیه کنید.



    تو این پست اساس کار با نون باگت توضیح داده شده، به عنوان مواد میانی از مواد دلخواهتون استفاده کنید.

    مواد لازم:

    نان باگت ۲ عدد کوچک

    پنیر پیتزا به مقدار لازم

    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

    سرکه یا آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

    روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

    نمک، فلفل، پودر سیر، آویشن به مقدار لازم

    مواد میانی به دلخواه

    طرز تهیه:

    ابتدا سر و ته باگت رو بزنید.
    شام چی درست کنیم؟




    داخل نون رو کمی خالی کنید. لازم نیست نون رو نازک کنید فقط کافیه کمی از وسط نون رو خالی کنید طوری که بشه نون رو پهن کرد.

    شام چی درست کنیم؟



    نون رو باز کنید و با وردنه پهنش کنید و خوب فشار بدید تا نون صاف و فشرده بشه.

    شام چی درست کنیم؟



    سینی فر رو چرب کنید و نون باگت آماده شده رو در سینی قرار بدید.


    شام چی درست کنیم؟


    رب گوجه، سرکه، نمک، فلفل، آویشن، پودرسیر و روغن زیتون رو مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا سس غلیظی به دست بیاد.

    شام چی درست کنیم؟



    به کمک قاشق این سس رو روی نان باگت پخش کنید.

    شام چی درست کنیم؟



    مقداری پنیر روی سس بریزید.

    شام چی درست کنیم؟



    مواد پیتزا رو روی نون پخش کنید.

    شام چی درست کنیم؟



    پنیر به مقدار زیاد روی مواد بریزید.


    شام چی درست کنیم؟


    سینی فر رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار بدید. چون هیچ کدوم از مواد احتیاج به پختن ندارند، فقط در حدی که کل مواد گرم بشن و پنیر آب بشه کافیه.

    در آخر هم میتونید گریل رو روشن کنید تا پنیرطلایی بشه.

    شام چی درست کنیم؟



    نوش جان









    ویرایش شده توسط ronak n در تاریخ ۲۲/۴/۱۳۹۳   ۲۲:۰۵
  • ۰۱:۳۲   ۱۳۹۳/۴/۳۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی
    مواد لازم
    سیب زمینی یک کیلوگرم
    سینه یا فیله مرغ 250 گرم
    قارچ 200 گرم
    پیاز داغ نصف پیمانه
    فلفل دلمه ای نصف یک عدد
    جعفری خرد شده 4/1 پیمانه
    تخم مرغ سه عدد
    نمک، فلفل، ادویه و آرد سـوخـاری به میزان لازم
    رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
    پنیر پیتزا و روغن به میزان لازم
    طرز تهیه
    ابتدا سیب‌ زمینی‌ها را پخته، پوست کنده و رنده می‌کنیم. یک عدد تخم‌مرغ را به همراه کمی نمک، فلفل و ادویه به سیب‌زمینی افزوده و مواد را ورز داده و کنار می‌گذاریم. سینه مرغ را نگینی خرد نموده و به همراه پیازداغ تفت می‌دهیم تا بپزد، سپس قارچ نگینی خرد شده و ادویه را به آن افزوده و تفت می‌دهیم. فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی را نیز به مواد افزوده، کاملا مواد را هم زده تا مخلوط شوند. حرارت را خاموش نموده و جعفری را به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم. از مخلوط سیب‌زمینی به اندازه یک توپ کوچک جدا کرده، در دست پهن نموده، از مخلوط مرغ و قارچ در میان آن می‌گذاریم، کمی پنیر پیتزا روی مواد ریخته و دلمه را جمع می‌کنیم تا مواد میانی مشخص نباشد. حالا دلمه‌ها را ابتدا در آرد سوخاری غلتانده، دو عدد تخم‌مرغ را با چنگال زده، دلمه‌ها را در تخم‌مرغ فرو برده، مجددا در آرد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ می‌کنیم
  • leftPublish
  • ۰۱:۳۳   ۱۳۹۳/۴/۳۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۳:۱۶   ۱۳۹۳/۴/۳۰
    avatar
    **شادی**
    دو ستاره ⋆⋆|5100 |2321 پست
  • ۱۶:۵۵   ۱۳۹۳/۵/۲
    avatar
    شایلی
    کاربر جديد|3 |1 پست
    سلام بچه ها من تازه عضو سایت شدم روناک جون غذاهات محشره بقیه هم غذا هاشون عالیه دستتون درد نکنه
  • ۲۱:۱۱   ۱۳۹۳/۵/۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    شامي عدس و بادمجون كبابي ...
    گوشت چرخ كرده +پياز رنده شده + بادمجون كبابي + عدس پخته + گردوي ريز شده + تخم مرغ + نمك + فلفل + زردچوبه + پودر سير...
    عدس پخته رو كمي با گوشت كوب كوبيدم و بعد همه مواد رو با هم مخلوط كردم و خوب ورز دادم ، از مايه به شكل شامي درست و بعد سرخ كردم ...
    من مقدار مواد رو ننوشتم ، چون اين شامي دستوري نداشت كه از روش درست كنم ، خودم اندازه مواد رو به صورت چشمي ريختم ..به هرحال غلظتش بايد به اندازه اي باشه كه بتونين به شكل شامي در بيارين و توي روغن وا نره ... خيلي خوشمزه شده بود ، اگر طعم بادمجون كبابي رو دوست دارين حتما امتحان كنين ....
  • ۱۰:۲۹   ۱۳۹۳/۵/۲۹
    avatar
    آلما فاطمی
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13740 |7139 پست
    وااای مرسی روناک جون من موندم کدومو انتخاب کنم بپزم
  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۳/۶/۱۸
    avatar
    safa
    دو ستاره ⋆⋆|3889 |2043 پست
    چه جالب حتما این پیتزارودرست میکنم
    ویرایش شده توسط safa در تاریخ ۱۸/۶/۱۳۹۳   ۱۲:۴۸
  • ۱۴:۴۱   ۱۳۹۳/۶/۱۸
    avatar
    amme joone bitanaz
    کاربر جديد|153 |83 پست
    چ پیتزایی ممنون روناک محترم ..چقد اموزشهای عالی...مرحبا
  • ۱۵:۵۵   ۱۳۹۳/۶/۱۸
    avatar
    عسلی
    کاربر جديد|85 |58 پست
    وایییییییییییییییییییی این غذاههههههههههههههههاااااا عالیننننننننننننننننننننننن دست همتون درد نکنههههههههههههههههههههه
  • ۱۵:۵۸   ۱۳۹۳/۶/۱۸
    avatar
    عسلی
    کاربر جديد|85 |58 پست
    ووووایییییییییییییییییییییییییییییی سمبوسسسسسهههههههههههه چیکار کردیننننننننننننننننننننننن
  • ۱۶:۳۰   ۱۳۹۳/۶/۱۸
    avatar
    اگرین غلامی
    کاربر فعال|324 |318 پست
    دستت درد نکنه روناک خانم کدبانو
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان