خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۸:۲۰   ۱۳۹۲/۸/۲۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    شام چی بپزم


    خوراک لوبیا چیتی مخصوص پنج نفر:

    مواد لازم:
    لوبیا چیتی 2پیمانه
    سیب زمینی 1عدد متوسط
    فلفل دلمه ای 1عدد متوسط
    قارچ 5عدد
    گوجه فرنگی 6عدد 
    جعفری 1پیمانه خرد شده
    نمک،فلفل قرمز،ادویه کاری، گلپر به مقدار لازم
    روغن زیتون به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید و به مدت یک ساعت و ربع جداگانه بپزید، سپس گوجه هارا با کمی آب مخلوط کرده و در مخلوط کن خوب به هم بزنید .
    سیب زمینی ، قارچ، فلفل دلمه ای و جعفری ها را خرد کرده وبه همراه گوجه فرنگی ها به مدت45دقیقه با حرارت ملایم بپزید سپس لوبیاها را به آنها اضافه کرده و مخلوط کنید و بگذارید5دقیقه با هم حرارت ببینندحال با روغن زیتون میل نمایید.



    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۱:۳۱   ۱۳۹۲/۸/۲۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    یه نکته آشپزی !!



    چطور بوی بد ماهی را از بین ببریم؟

    افراد زیادی از پخت غذاهای دریایی حذر می کنند چون معتقدند بوی بدی می دهد و نمی توانند تحمل کنند. به همین دلیل از خواصی که این نوع غذا ها دارند خود را محروم می کنند. اگر شما هم جزو این افرادید، چند راه حل ساده در این نوشتار کوتاه را برای از بین بردن بوی بد ماهی امتحان کنید.

    1 - اگر بعد از شستن و قطعه کردن ماهی بوی آن روی چاقو، تخته یا ظرف های شما باقی ماند، می توانید با کمک محلول خردل زرد و آب این بو را از روی ظرف ها پاک کنید.

    2 - برای از بین رفتن بوی ماهی از سینک ظرفشویی کافی است یک استکان سرکه را درون یک لیوان آب بریزید و محلول را روی سینک اسپری کنید. سپس آن را با کمک سیم ظرفشویی خوب بشویید.

    3 - طعم دار کردن ماهی با کمک سبزی های معطر و خوشبو یا استفاده از ادویه و پودرهای سوخاری معطر می تواند تاثیر زیادی در از بین رفتن بوی ماهی هنگام طبخ داشته باشد و گوشت آن را ترد و لطیف کند.

    4 - در صورتی کــه کــف آشپزخانه تان سرامیک است و امکان تمیز کردن آن وجود دارد می توانید سرکه را درون افشانه ریخته و آن را در طول پوست کندن یا پختن ماهی در هوا اسپری کنید.

    5 - یکی دیگر از روش های از بین بردن بوی ماهی در فضای آشپزخانه و خانه، استفاده از اسانس وانیل یا اکالیپتوس است. می توانید اسانس این گیاهان را روی یک دستمال اسپری کنید و آن را روی میز آشپزخانه یا پیشخوان قرار دهید.

    6 - در صورتی که بوی ماهی در فضای خانه تان پیچیده بهتر است یک لیوان سرکه را روی میز آشپزخانه بگذارید تا بوی بد را به خود جذب کند.


    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۵:۴۰   ۱۳۹۲/۸/۲۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    شام چی بپزم ؟

    املت بادمجان

    مواد لازم :

    بادمجون درشت= 1 عدد
    سیب زمینی درشت مکعبی ریز شده= 1 عدد
    پیاز ریز شده= 1عدد
    قارچ= 5 تا 6 عدد
    تخم مرغ= 4 تا 5 عدد
    آرد= 2 ق.غ
    نمک و فلفل و زردچوبه


    طرز تهیه :

    ابتدا بادمجانها را پوست گرفته و مکعبی ریز کنید و نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود ... سپس آنها را بشویید و آب آنرا با دستمال تمیز بگیرید .
    پیاز را ریز کرده با کمی روغن تفت دهید . سپس پیازها را از تابه خارج کرده و در همان روغن سیب زمینی های مکعبی شده را تفت دهید و بعد بادمجانها را در همان تابه تفت دهید و آنها را نیز بیرون آورده در تابه داغ قارچهای حلقه شده را تفت دهید تا آبش کشیده شود .
    تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط کنید .
    در یک کاسه تخم مرغها را شکسته و به آن آرد و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب بهم بزنید و روی مواد مخلوط شده در تابه داغ بریزید و اجازه دهید تا یک طرف املت سرخ شود و سپس آنرا بچرخانید تا طرف دوم آن نیز سرخ شود .


    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۶:۱۶   ۱۳۹۲/۸/۲۸
    avatar
    parvin ashtiani
    کاربر جديد|0 |3 پست
    مرسی سولماز جون من عاشق اشکنه هستم البته ما یک سیب زمینی نگینی خورده شده هم به این مایع اضافه میکنیم و دیدم که بعضی ها با شبلیلیه و درست میکنن با شوید هم دیده ام ولی من بعد از ریختن آرد در پیاز داغ و تفت دادن آن با زردچویه یک تخم مرغ روی آرد میشکنم و یکمی که خودشو گرفت هم میزنم و به تکه های کوچکی تقسیم میشه که بعد از طی مراحلی که شما گفته بودین و پخته شدن سیب زمینی و تخم مرغ 10 دقیقه قبل از اماده شدن مقداری نعنا می ریزم به امتحان کردنش می ارزد شاید خوشتون اومد
  • ۰۰:۲۳   ۱۳۹۲/۸/۲۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    چی بپزم ؟

    کوکو کدو سبز

    موادلازم:
    کدو سبز=3عدد
    تخم مرغ=2عدد
    آرد=2 ق غ
    سیر=3 حبه
    نمک و فلفل=به میزان لازم
    روغن=برای سرخ کردن


    طرز تهیه:

    کدوها را با رنده ی درشت رنده کرده و با مواد دیگر کاملا مخلوط کرده و در تابه سرخ میکنیم.
    کوکو ها را هم میتوانیم قاشقی یا قالبی درست کنیم هم میتوانیم کل کوکو را در کل تابه ریخته و سرخ کنیم.


    شام چی درست کنیم؟
  • leftPublish
  • ۰۸:۵۰   ۱۳۹۲/۸/۲۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    عکس صبحانه


    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۶:۳۲   ۱۳۹۲/۸/۲۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    شام چی بپزم ؟

    دلمه ماکارونی

     مواد لازم:

    ماکارونی شكلی= 3 فنجان
    لپه پخته= 2 فنجان
    سبزی دلمه ساطوری شده = 500 گرم
    گوشت چرخ كرده= 300 گرم
    سركه در صورت تمایل= به مقدار کافی
    زعفران دم شده = به مقدار کافی
    شكر در صور تمایل= به مقدار کافی
    نمك و فلفل كمی= به مقدار کافی
    ادویه كمی= به مقدار کافی
    روغن مایع =1 فنجان
    برگ مو یا فلفل دلمه یا بادمجان دلمه یا گوجه‌فرنگی= به مقدار کافی
    پیاز نگینی شده =2 عدد


    طرز تهیه :

    گوشت چرخ كرده را با پیاز و روغن یك تفت بدهید و نمك و فلفل و ادویه بپاشید.
    ماکارونی را در ظرفی بزرگتر از حجمش با كمی نمك و روغن بپزید و بگذارید تا كاملاً مغز پخت شود سپس آبكش كنید و آب ولرم روی آن بریزید تا نچسبد.
    یك ظرف جهت مخلوط کردن تمام مواد در نظر بگیرید و ماکارونی، گوشت تفت داده شده، سبزی و لپه را درون ظرف بریزید و مخلوط كنید و روی تمام مواد زعفران بپاشید. (در صورت تمایل به شیرین یا ترش بودن بودن درون مواد شكر یا سركه یا هر دو را به یك میزان بریزید)
    مواد آماده شده‌ی دلمه را می‌توانید درون هر كدام از موارد، برگ مو، فلفل دلمه، بادمجان، گوجه‌فرنگی، كاهو یا كلم بریزید یا بچینید و با طعم ترش یا شیرین یا هر دو طعم استفاده كنید. با این تفاوت که در برگ مو با سس آب روغن و چاشنی مورد نظرتان پخت نمائید. ولی در سایر دلمه‌ها می‌توانید با سس آب و رب گوجه‌فرنگیِ تفت داده شده در روغن و ادویجات (زردچوبه، زعفران، كاری) پخت نمائید.
    دلمه را با حرارت كم و به صورت دم پخت نمائید و هیچكدام از موارد یاد شده برای پر كردن را با هم طبخ ننمائید.
    برای تهیه چاشنی شیرین شكر را دو برابر سركه و برای چاشنی ترش سركه را بعد از گذشت نیمی از زمان پخت دلمه‌ها بریزید تا دلمه‌ها سفت نشود و دلمه پخته بهتر، چاشنی را به خود می‌گیرد، برای نرم و لطیف شدن دلمه كمی روغن از حد معمولی بیشتر بریزید.


    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۰:۳۲   ۱۳۹۲/۸/۳۰
    avatar
    saba biology
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست
    چه جالب!
    تا حالا دلمه ماکارونی نخوردم!
    به نظر خوشمزه میاد
  • ۱۱:۴۸   ۱۳۹۲/۸/۳۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     چی درست کنم ؟


    طرز تهیه ژامبون و تخم مرغ فنجانی

    مواد لازم :
    ژامبون : 6 تکه
    نان : 6 تکه
    پنیر چدار رنده شده : نصف پیمانه
    تخم‌مرغ : 6 عدد
    نمک و فلفل : به مقدار کافی
    طرز تهیه :
    فر را از قبل روی حرارت 400 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
    درون یک قالب بزرگ و چند تایی کیک فنجانی را با اسپری چرب کنید.
    درون تابه بزرگی ژامبون‌ها را به مدت 5- 3 دقیقه حرارت داده که تا حدی، پخته شوند.سپس آن‌ها را از درون روغن بیرون آورده و روی کاغذ خشک‌کن قرار دهید.
    نان‌ها را یا با استفاده از کیک‌بر به اندازه کف قالب‌ها برش دهید و آن‌ها را درون کف قالب‌ها قرار دهید.
    تکه‌های ژامبون را به به شکل دیوار، دور نان‌ها بپیچانید.
    در وسط هر تکه نان مقدار کمی پنیر رنده شده بریزید.
    روی پنیرهای هر قالب یک عدد تخم‌مرغ بشکنید.
    قالب را در فر قرار داده و به مدت 15 دقیقه یا تا حدی که ژامبون‌ها ترد شده و تخم‌مرغ‌ها بپزند، حرارت دهید.
    سپس با یک چاقو دور دیواره هر قالب را آزاد کرده و آن‌ها را بیرون آورید.
    نمک و فلفل به آن‌ها اضافه کرده و تا سرد نشده، میل کنید.


    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۴:۱۶   ۱۳۹۲/۹/۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     چی بپزم ؟

    كوكوي پاستا....
    پاستاي پخته شده : ٢ پيمانه
    سير خرد شده : ٢ حبه
    تخم مرغ : ٣ عدد
    سس پستو: ١/٢ پيمانه 
    پنير پارمسان : ١/٢ پيمانه
    پنير گوداي خرد شده : ١/٢ پيمانه 
    نمك ، فلفل ، زردچوبه

    سس پستو مخلوطي از ريحان ، سير ، روغن زيتون ، دانه صنوبر يا گردوست كه داخل غذاساز مي ريزيم تا خوب پوره بشه ... *

    كوكوي راحت و خوشمزه اي كه كافيه همه مواد رو با هم مخلوط كنيم ، فقط نكته اي كه در نظر مي گيريم اينكه پاستارو بعد از آبكش كردن بايد بذاريم كمي خنك بشه ، بعد به بقيه مواد اضافه كنيم ...مايه كوكو رو داخل ماهيتابه مي ريزيم و هر دو طرفشو سرخ مي كنيم .



    شام چی درست کنیم؟
  • leftPublish
  • ۱۵:۰۸   ۱۳۹۲/۹/۲
    avatar
    یکی تا
    یک ستاره ⋆|501 |1431 پست
    من از دلمه ماکارانی خوشم اومد
  • ۱۸:۴۸   ۱۳۹۲/۹/۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     چی بپزم ؟



    قيمه پلوي مخلوط :
    گوشت بوقلمون : ٤٠٠ گرم
    لپه : ٢/٣ پيمانه 
    پياز بزرگ : ١ عدد 
    نمك ، فلفل ، زردچوبه ، زعفران ، ادويه ، رب ، آبغوره
    سيب زميني : ٢ عدد براي ته ديگ
    برنج : ٤ پيمانه 

    لپه رو از قبل خيس مي كنيم ، گوشت ، پياز و لپه رو با هم تفت ميديم ، سپس رب و بقيه ادويه هارو اضافه مي كنيم و كمي ديگه تفت ميديم ، كمي آب جوش اضافه مي كنيم و ميذاريم تا بپزه ، در انتهاي پخت نمك ، آبغوره و زعفران رو اضافه مي كنيم و ميذاريم تا جا بيفته و كاملا آبش كشيده بشه ....
    برنج رو آبكش مي كنيم ، براي ته ديگ سيب زميني ميذاريم و از مايه قيمه لا به لاي برنج مي ريزيم و ميذاريم تا دم بكشه 


    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۵:۱۹   ۱۳۹۲/۹/۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     چی بپزم ؟


    سمبوسه ....

    بعضي ها براي داخل سمبوسه از سيب زميني و پياز استفاده مي كنن ، بعضي ها هم بهش گوشت اضافه مي كنن ، من براي داخل سمبوسه از : 
    گوشت چرخ كرده : ١٥٠ گرم 
    پياز بزرگ : ١ عدد 
    جعفري خرد شده : كمي
    سيب زميني آب پز و رنده شده : ٤ عدد
    نمك ،‌فلفل قرمز ، زردچوبه ، رب گوجه ، سس فلفل تند ،كمي پودر زنجبيل و خردل استفاده كردم ....
    اول گوشت رو با پياز تفت دادم ، بعد رب ، سس و همه ادويه جات رو اضافه كردم و خوب سرخ كردم ، اگر فكر مي كنين توي اين مرحله گوشت به پخت بيشتري نياز داره ، كمي آب جوش بريزين و صبر كنين تا بپزه ولي حتما آبش كشيده بشه و كاملا خشك باشه ...
    بعد هم سيب زميني ها و جعفري رو اضافه و مخلوط مي كنيم ...
    براي نون سمبوسه مي تونين نون لواش استفاده كنين ، من نون هاي مستطيل شكل برش خورده آماده خريدم ، هر ورق رو به دو قسمت تقسيم كردم و دوتا مستطيل به دست اومد و از مايه سمبوسه داخلش گذاشتم و پيچيدم و سرخ كردم 


    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۴:۳۰   ۱۳۹۲/۹/۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     چی بپزم ؟


    دوستان ديشب سالمون رو به اين روش درست كردم ، خيلي خوشمزه شد ....
    اول مخلوطي از آب ليمو ترش ، روغن زيتون ، زعفران ، تخم گشنيز خرد شده ، فلفل ، مقدار كمي جوز هندي درست كردم و ماهي هارو به مدت ٢ ساعت با اين مخلوط مزه دار كردم ، من موقع مزه دار كردن گوشت ها از نمك استفاده نمي كنم چون مواد مغذي اونهارو خارج مي كنه ...وقتي ماهي هاي مزه دار شده از يخچال در آوردم بهشون نمك اضافه كردم ....بعد هم با آرد سفيد ، نشاسته ذرت ، پودر زنجبيل ، پودر سير ، زردچوبه ، فلفل ، مخلوطي درست كردم و ماهي هارو بهش آغشته و سپس سرخ كردم 


    شام چی درست کنیم؟
  • ۲۲:۰۱   ۱۳۹۲/۹/۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     شام چی بپزم ؟

    کباب تابه ای


    مواد اولیه :

    گوشت چرخ‌كرده 300 گرم
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    پياز رنده شده دو عدد
    سماق يك تا دو قاشق سوپخوري در صورت تمايل
    روغن‌زيتون در صورت تمايل
    گوجه‌فرنگي، فلفل‌شيرين، جعفري و ليموترش براي تزئين

    طرز تهی :
    گوشت و پياز رنده شده، نمك و فلفل را به همراه سماق، خوب مخلوط كرده
    سپس در تابه‌اي كه آن را ترجيحا با روغن‌زيتون چرب كرده‌ايم پهن مي‌كنيم و بعد برش مي‌زنيم. روي حرارت ملايم، نيم ساعت تا سه ربع قرار داده تا سرخ شود.
    با گوجه فرنگي، فلفل شيرين، جعفري و ليموترش تزئين كنيد.


    شام چی درست کنیم؟
  • ۲۲:۴۹   ۱۳۹۲/۹/۴
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﻣﻦ ﺍﻣﺸﺐ ﻣﺎﮐﺎﺭﻭﻧﯽ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺑﺎ ﻋﺪﺱ
    ﯾﻌﻨﯽ ﺑﻪ ﻣﺎﯾﻪ ﻣﺎﮐﺎﺭﻭﻧﯽ ﻋﺪﺱ ﭘﺨﺘﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻡ ﺧﻮﺏ ﺷﺪ ﺑﺪ نﻧﺸﺪ
    ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻏﻨﯽ ﺷﺪﻥ ﻏﺬﺍ ﺑﺮﺍﯼ دخملی
  • ۰۰:۳۰   ۱۳۹۲/۹/۵
    avatar
    saba biology
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست
    ریتا بانو
    عدس پخته کلا خوشمزه هست... منم معمولاً توی غذاهای مختلف ازش استفاده میکنم
  • ۱۰:۳۴   ۱۳۹۲/۹/۵
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    چ جااااااااااااااااااااالب
    من نشنیده بودم
  • ۱۲:۴۹   ۱۳۹۲/۹/۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     امشب شام اینو درست میکنم


    كوكوي مرغ :

    سينه مرغ پخته و ريز شده: ١ عدد 
    سيب زميني آب پز و رنده شده : ٢ عدد
    تخم مرغ : ٢ عدد
    پياز خام رنده شده : ١ عدد 
    نمك ، فلفل ، زردچوبه ، پودر سير ، محلول زعفران .....
    همه مواد رو با هم مخلوط مي كنيم و بعد از اينكه روغن رو در تابه داغ كرديم ، مايه رو مي ريزيم و هردو طرفشو سرخ مي كنيم 



    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۶:۰۳   ۱۳۹۲/۹/۵
    avatar
    یکی تا
    یک ستاره ⋆|501 |1431 پست
    زیباکده

    نازنین  : 

    زیباکده

    بهارک : 





    زیباکده

    محیا  : 
    ما امشب قیمه نسا داریم


    زیباکده
    عزیزم این یک غذای قزوینی هست و اسمش قیمه نثار است نه قیمه نسا


    زیباکده

    اااا...منم فکر میکردم قیمه نساء!!
    حالا قیمه نثار یعنی چی بهارک جون؟
    این عکسه که اصلا شبیه قیمه نیست.
    زیباکده
    عزیزم مثل خورش قیمه که نیست، ی نوع پلوی مجلسی هست که توش گوشت و خلال و پیاز داغ و زرشک و... داره ک فوق العاده عالی و خوشمزست و از بهترین غذاهای قزوینه، حتماً درست کن و امتحان کن، ععععالیهشام چی درست کنیم؟
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان