خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۵:۱۶   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    لازانیا
    #لازانیا_و_نکات_پختش_
    طرز تهیه :در ظرف نسبتا بزرگی تا دو سوم آب میریزیم همراه با یک قاشق چایخوری نمک و مقداری روغن مایع میگذاریم بجوشد .  بعد نوار های لازانیا را یکی یکی و به دقت داخل آب در حال جوش قرار دهید  و  بعد از 8-10 دقیقه آب کش کنید .نکته : موقع آبکش کردن حتما کمی آب سرد روی آنها باز کنید . تا حرارت داخل نوارهای لازانیا باعث خمیر شدن آن در زمان پخت نشود .در ظرفی مقداری روغن بریزید بعد به ترتیب این مواد را اضافه کنید :پیاز ریز خرد شده، 3-5 دقیقه بعد سوسیس ریز خرد شده بعد از 5 دقیقه مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده، بعد از اضافه کردن مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده به دلیل خاصیت جذب سریع روغن توسط سویا، نیاز دارید تا کمی روغن به تابه اضافه کنید . بعد از تغییر رنگ کامل مواد قارچ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کمی رنگش عوض شود ( زیاد هم سرخ نشود بهتر است ) و در آخر ژامبون را همراه فلفل دلمه ای ریز خرد شده به مواد اضافه کنید . 2-3 دقیقه بعد گوجه فرنگی های میکس شده را به مواد بیفزاید و خوب هم بزنید. در این مرحله میتوانید کمی  فلفل سیاه و اورگانو نیز به مایع لازانیا اضافه کنید . وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدند شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کمی سرد شوند .کف و دیواره های یک ظرف ( ترجیحا ) پیرکس را با مقدار خیلی کمی روغن چرب کنید تا نوارهای لازانیا در آخر پخت به راحتی از ظرف جدا شوند . بعد کف ظرف را یک لایه نوار لازانیا پچینید و روی آن را یک لایه خیلی نازک سس گوجه فرنگی بریزید و با مایع لازانیا که اکنون کمی سرد شده است ، بپوشانید ، بعد روی مواد را اورگانو بپاشید ، یک لایه کامل پنیر پیتزا رنده شده بریزید ( طوری که تمام سطح مواد را بپوشاند ) و بعد دوباره یک لایه نوار لازانیا بچینید و  همین مراحل را تکرار کنید تا نوارتان تمام شود ! یا مایع لازانیا و یا فضای ظرف !!در آخر هم با سس سفید مخصوص کل سطح لازانیا را کامل بپوشانید و یک لایه پنیر پیتزای رنده شده بپاشید و در آخر هم سطح ظرف را با پنیر پیتزای ورقه ای بپوشانید .


    * سس سفید مخصوص لازانیا
    مواد لازم برای این مقدار :آرد سفید1 قاشق غذا خوری سر پر کره 25 گرم نمک ، فلفل سیاه به مقدار لازم شیر یک لیوانطرز تهیه :ابتدا آرد را کمی تفت دهید بدون روغن و کره و قبل از اینکه رنگش شروع به تیره شدن کند ، کره را به آن بیفزائید و مدام هم بزنید تا کره نسوزد و به خورد آرد برود . وقتی کره آب شد و رنگ آرد کمی برگشت ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود .در این مرحله شیر را آرام آرام به ظرف اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا مواد ته نگیرند .تا زمانی مواد را روی حرارت نگه دارید که مایع شما تبدیل به یک سس غلیظ شود .


    *دلیل استفاده از این سس در پخت لازانیا : جلوگیری از خشک شدن لازانیا هنگام گریل شدن ؛ و همچنین به دلیل داشتن شیر مانع از پخش شدن مواد در اثر حرارت میشود .


    ظرف شما آماده قرار گرفتن داخل فر ( یا مایکرو فر )  است :در صورت استفاده از فر ، نیم ساعت قبل از استفاده فر را با حرارت 220 درجه گرم کنید بعد ظرف را در طبقه وسط به مدت نیم ساعت قرار دهید .در صورت استفاده از ماکروفر ، پایه بلند مخصوص گریل را وسط سینی گردان قرار دهید و ظرف را روی آن بگذارید ، بهتر است از برنامه پخت ترکیبی + گریل استفاده کنید . در این صورت با قدرت 450 و زمان 20 دقیقه به نتیجه مطلوب میرسید .نکته : اگر از این دستور استفاده کردید یا از دستور فر، در یک استکان کوچک تا نصف آب بریزید و زیر چهارپایه گریل بگذاید تا مانع از خشک شدن لازانیا شود .اگر از دستور گریل خالی استفاده کردید 30-40 دقیقه زمان لازم است ( بسته به نوع مایکروفر ) در این روش از ترفند استکان آب استفاده نکنید .** منظور از ظرف نسبتا بزرگی : اندازه ظرف به حدی باشد که نوار های لازانیا به راحتی و بدون نیاز به شکستن در آن جای بگیرند . تا نوار های سالم و بدون ترک خوردگی داشته باشید .

    نکته :سعی کنید مواد را یک دست خرد کنید تا هنگام برش زدن لازانیا به مشکل بر نخورید .این روش ، روش اصلی و در واقع طریقه پخت لازانیا است . شما میتوانید مواد اصلی را به دلخواه تغییر دهید . مثلا میتوانید به جای سوسیس و کالباس و گوشت چرخ کرده ، از کدو و بادمجان و سویا بدون گوشت چرخ کرده استفاده کنید ( لازانیای سبزیجات )  یا هر چیز دیگری که میل داشتید ...راجع به سویا . برای دست یافتن به طعم بهتر سویا ، پیشنهاد میکنم از دو ساعت قبل سویا را به جای آب معمولی در شیر خیس کنید . این عمل هم باعث از بین رفتن بوی ( به نظر بعضی ها ) بد سویا میشود و هم طعم بهتری به سویا میدهد ؛ و قبل از استفاده سویا را در آبکش بریزید و اجازه دهید کاملا خشک شود .

  • ۱۵:۱۷   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سیگارت_اسفناج_با_یوفکا_
    یوفکا 2 عدد
    کره 50 گرم
    روغن مایع نصف استکان

    مواد داخلی:
    اسفناج 300 گرم
    پنیر سفید 100 گرم
    پنیر پیتزای رنده شده به مقدار کم
    رویه:
    زرده تخم مرغ 1 عدد

    در یک تابه بزرگ اسفناج ریز خرد شده را قبلا می شویئم و می گذاریم کاملا آبش برود سپس در تابه می ریزیم تا آب بیاندازد سپس وقتی پخت و کاملا آبش را کشید میگذاریم سرد شود در تابه کره و روغن مایع را ریخته تا ذوب شوند سپس مقدار خیلی کمی از آن را برای رویش کنار بگذارید. حالا برای مواد داخلی پنیر سفید رنده شده رنده شده و اسفناج سرد شده و مقدار خیلی کمی پنیر پیتزا می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم. یک یوفکا را روی میز کار پهن می کنیم و با فرچه از مخلوط کره و روغن به همه جایش می زنیم و به دوقسمت تا کرده دوباره از مخلوط روغن می زنیم از مخلوط اسفناج به کناره صاف آن می گذاریم کناره های یوفکا را به اندازه دو انگشت تا می زنیم و مثل تصویر شکل می دهیم یوفکای دومی را هم به همین شکل درست میکنیم به ضخامت 4 انگشت برش میزنیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و در آن می چینیم در یک کاسه باقیمانده روغن ها و زرده تخم مرع و 2 قاشق آب را ریخته و با هم مخلوط کرده و رویش می مالیم رویش کنجد یا سیاه دانه می ریزیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 20-25 دقیقه قرار می دهیم تا رویش طلایی شود

  • ۱۵:۳۰   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پيروك گوشت
    مواد لازم برای خمیر:
    زرده تخم مرغ                4 عدد
    شیر                             یک دوم پیمانه
    روغن                           یک چهارم پیمانه
    نمک                             1 قاشق چای خوری
    بیکینگ پودر                   1 قاشق چای خوری
    آرد                                حدود 600 گرم
     
    مواد میانی:
    سُس گوجه فرنگی    1 قاشق سوپ خوری
    سُس مایونز               1 قاشق سوپ خوری
    پنیر موزارلا                                  150 گرم
    پیاز                                             1 عدد
    گوشت چرخ کرده                        1 پیمانه
    نمک، فلفل و زردچوبه                  مقداری
    قارچ                                           200 گرم
    فلفل دلمه ای                            1 عدد
    جعفری خرد شده                       2 قاشق سوپ خوری
     
    روش تهیه:
    زرده های تخم مرغ را با شیر، روغن مایع، نمک و بیکینگ پودر در ظرفی بریزید و با قاشق مخلوط نمایید.
    کم کم آرد را اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا جایی که خمیر لطیفی تهیه شود و خمیر به دست نچسبد.
    سپس خمیر را در کیسه نایلونی به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید و بعد آن را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید و در قالبی که از قبل چرب شده است، قرار دهید.
    سطح خمیر را سُس گوجه فرنگی و سُس مایونز بمالید.
    آن گاه مخلوط آماده ی گوشتی را بریزید و روی آن پنیر موزارلای رنده شده بپاشید.
    در پایان، روی سطح مایه را چند نوار خمیری قرار دهید و قالب را در فری که از قبل گرم شده است، با دمای 200 درجه سانتی گراد، به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
     
    روش تهیه مواد میانی:
    پیاز را نگینی خرد نمایید و با مقداری روغن سرخ کنید.
    سپس گوشت و ادویه را بیفزایید و هم بزنید تا گوشت سرخ شود.
    آن گاه قارچ ورقه شده را اضافه نمایید و تفت دهید.
    حالا فلفل دلمه ای خرد شده را با مواد قبل تفت دهید. 
    پس از آن که تمامی مواد خوب تفت خورد، جعفری خرد شده را بیفزایید و مورد استفاده قرار دهید.

  • ۱۵:۴۶   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مرغ انچیلادا
    مواد لازم برای 8 نفر: سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان 4 عدد
    پیاز خرد شده 1 عدد
    خامه ترش 1/2 پیمانه
    پنیر چدار خرد شده 1 پیمانه
    جعفری خرد شده 1 قاشق غذا خوری
    سبزی معطر 1/2 قاشق چای خوری
    فلفل سیاه و فلفل سفید 1/2 قاشق چای خوری
    نمک 1/2 قاشق چای خوری
    سس گوجه فرنگی 400 گرم
    آب 1/2 پیمانه
    پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق غذا خوری
    فلفل سبز خرد شده 1/3 قاشق غذا خوری
    سیر خرد شده یک حبه
    نان تورتیلا مکزیکی آماده یا نان ذرت 8 عدد
    سس تاکو 1 عدد
    طرز تهیه :
    1- فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد) گرم کنید

    2- مرغ ها را در محیط یک دیگ نچسب با حرارت متوسط تا زمانی که دیگر آب مرغ تمام شود و گوشت صورتی نباشد بپزید ، سپس چربی های اضافی را خالی کنید بعد از آن مرغ ها را به شکل مکعب دربیاورید و دوباره در دیگ قرار دهید . سپس پیاز ، خامه ترش ، پنیر چدار ، جعفری ، پونه کوهی و فلفل سیاه سفید را اضافه کنید و تا زمانی که پنیر ذوب شود حرارت بدید . نمک، سس گوجه، آب، پودر چیلی و فلفل سبز و سیر را هم بزنید.

    3- مقداری از مخلوط را در نان ذرت مکزیکی (یا هر نان ذرتی که در دسترس دارید) رول کنید و آنها را در ظرف پختی به اندازه بزرگ بچینید سپس روی آنها را با سس تاکو و 4/3 فنجان پنیر چدار پوشش بدید . بعد از این کار اون ها رو در فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بدون روکش و پوششی بپزید . قبل از سرو کردن اجازه دهید غذا 10 دقیقه خنک شود.

  • ۱۶:۰۹   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ساندویچ کتلت ماهی تن و سالاد کلم

    مواد لازم برای سالاد کلم:
    یک عدد کلم قرمز خرد شده
    یک و نیم قاشق غذاخوری شکر
    یک قاشق غذاخوری نمک
    نصف فنجان برگ جعفری خرد شده
    یک چهارم فنجان مایونز
    یک قاشق غذاخوری خردل
    یک قاشق غذاخوری دانه خشخاش
    آب یک لیمو
    فلفل خرد شده تازه
    مواد لازم برای کتلت ماهی تن
    یک قاشق روغن زیتون
    یک دسته کرفس خرد شده
    یک قوطی کنسرو لوبیا قرمز
    یک عدد سیر خرد شده
    یک چهارم قاشق چایخوری فلفل هندی
    یک چهارم قاشق چایخوری نمک دریا
    فلفل تازه خرد شده
    ۲ فنجان تن ماهی
    یک سوم فنجان پودر سوخاری
    یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده
    یک قاشق غذاخوری
    یک قاشق غذاخوری خردل
    ۳ عدد پیازچه خرد شده
    یک عدد تخم مرغ زده شده
    ۲ قاشق غذاخوری آرد و مقداری هم برای آردی کردن دستها
    روغن کانولا
    هشت عدد نان
    طرز تهیه:

    برای درست کردن سالاد کلم در یک کاسه بزرگ کلم، یک قاشق شکل و نصف قاشق نمک بریزید. به هم بزنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید. قبل از اینکه روی کلم سس بریزید، جعفری را نیز اضافه کنید.
    در یک شیشه ای ظرف مایونز، خردل، آبلیمو، یک دوم باقی مانده شکر، نصف قاشق نمک و فلفل تازه خرد شده را اضافه کنید درب شیشه را ببندید و تکان دهید تا خوب مخلوط شود. سس را روی سالاد بریزید و تکان بدهید تا مخلوط شوند.
    برای درست کردن کتلت تن، روغن زیتون را در یک مایتابه گرم کنید، کرفس، سیر، نمک و فلفل تازه خرد شده را اضافه کنید و برای ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید و بعد بگذارید خنک شود.
    در یک کاسه بزرگ ماهی تن، آرد سوخاری، جعفری، خامه، خردل، پیازچه و تخم مرغ را در مخلوط کن مخلوط کنید. لوبیا را اضافه کرده دوباره با هم مخلوط کنید.
    کمی به دست های خود آرد بزنید و مخلوط ماهی تن را به صورت گلوله های کوچک در بیاورید و در آرد بلغتانید و ۱۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا شکل بگیرد.
    روغن کانولا را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت در یک ماهی تابه گرم کنید. گلوله ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید و بگذارید تا روغن آنها برود.
    کتلت ها را لای نان بگذارید و روی ان سالاد بریزد.

  • leftPublish
  • ۱۶:۳۷   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    هات داگ با خامه 


    مواد لازم:

    کره یک قاشق غذا خوری
    سوسیس هات داگ 2 عدد
    پیاز خرد شده یک فنجان
    خامه ترش (موجود در بازار) دو سوم فنجان
    آب یک سوم فنجان
    جعفری خرد شده یک قاشق غذا خوری


    طرز تهیه:
    1. کره را در ماهی تابه با حرارت ملایم ذوب کنید.
    2. سوسیس ها را حلقه حلقه برش بزنید و به همراه پیاز های خرد شدهداخل ماهی تابه بریزید.
    3. مواد را حدود 10 دقیقه سرخ کنید تا مواد رنگشان تغییر کند و سرخ شود.
    4. سپس خامه ترش و آب را اضافه کنیدو مواد را هم بزنید تا آب آن بخار شود.
    5. غذا را در بشقاب سرو بکشید و با تخم مرغ و ماکارونی میل کنید.جعفری خرد شده را روی غذا بپاشید

  • ۱۳:۵۸   ۱۳۹۵/۱/۲۸
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    خوراک مرغ و قارچ رژیمی

    سینه مرغ رو با پیاز و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه ابپز کنید.
    وقتی مرغ پخت اب مرغ رو صاف کنید بذارید روی گاز تا اب مرغ غلیظ و کم بشه.سینه مرغ رو توی یه ق غ روغن زیتون دو طرفش رو سرخ کنید.بعد قارچ ها ی خورد شده رو به اب مرغ غلیظ شده اضافه کنید(این قراره سس مرغمون بشه) حالا سس قارچ رو بریزید روی مرغ توی تابه و شعله رو زیاد کنید تا سس قارچ ابش تبخیر بشه و در حد دو سه ق غ بمونه بعد بعد یه ق غ جعفری خورد شده و نمک و پودر سیر اضافه میکنید و شعله رو خاموش کنید و غذا رو سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۰:۲۹   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پاته گوشت

    موادلازم :
    1- مغزران گوساله 750 گرم 
    2- سیب زمینی 2 عدد 
    3- پیاز 1 عدد
    4- جعفری خرد شده مقداری‌
    5- تخم مرغ آب پزشده 2 عدد
    6- زرده تخم مرغ 1 عدد
    7- زرد چوبه ، روغن ، نمک وفلفل به میزان کافی 

    طرز تهیه :
    گوشت وپیاز راپس ازتمیز کردن سرخ کرده ، سیب زمینی ها را به صورت نگینی درآورده وسرخ کرده وبه آن اضافه می کنیم وپس ازچرب نمودن قالب خمیر آماده شده را داخل آن گذاشته ، مایع گوشت وسیب زمینی وجعفری روی خمیر می ریزیم ، تخم مرغها ی آب پزشده را درآخر رنده کرده وروی گوشت می ریزیم ، چهارطرف خمیررا روی مایع آورده ویک قطعه خمیر به اندازه سطح روی قالب بریده شده برروی آن قراردهید و اطراف آن را بادست چسبانده وبالبه چاقو به آن فرم دهید، زرده تخم مرغ رابا کمی زعفران مخلوط کرده وسطح پاته را با استفاده ازقلم مو به زرده تخم مرغ وزعفران آغشته کرده و فررا بادرجه حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کرده وقالب محتوی پاته را به مدت سه ربع ساعت درطبقه آخر آن قراردهید. برای برشته وطلایی شدن سطح پاته قالب راطبقه اول فر قراردهید ، پس ازطبخ کامل وکمی سرد شدن پاته را از قالب خارج نموده ودرظرف مناسب قراردهید

  • ۱۰:۴۴   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     سالاد سیب زمینی و شوید 


    ️ سالاد سیب زمینی و شوید را سرد سرو کنید


    ️مواد لازم

    سیب زمینی پخته شده 500 گرم
    ساقه پیازچه ریز شده 3 قاشق غذاخوری
    ماست چکیده یک دوم پیمانه
    شوید خرد شده یک دوم پیمانه
    لوبیا چیتی پخته شده یک دوم پیمانه
    پنیرگودای رنده شده یک دوم پیمانه
    نمک‌ و فلفل به میزان لازم
    مایونز 2 قاشق غذاخوری
    آب لیموترش به میزان لازم

    ️طرز تهیه

    ماست، شوید، لوبیا چیتی، مایونز، لیموترش و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
    سپس سیب زمینی‌های خرد شده و پنیر گودا را با این سس مخلوط کنید و همه مواد را خوب هم بزنید. 

    مخلوط مواد را به مدت 2 ساعت در ظرفی در بسته در یخچال قرار دهید تا مزه مواد به خورد هم برود. بعد از اینکه از یخچال بیرون آوردید ساقه‌های پیازچه را هم اضافه کرده و سرو کنید

  • ۱۰:۵۱   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه پاته مرغ و سبزیجات ، یک غذای خوشمزه فرانسوی

    مواد لازم:

     آرد سفید گندم ۲۵۰ گرم  زرده تخم‌مرغ یک عدد  کره ۸۰ گرم (اختیاری)  نمک یک قاشق چایخوری  روغن دو قاشق سوپخوری آب سرد چهار تا هشت قاشق سوپخوری (نصف پیمانه)

      مواد لازم برای داخل پاته :

    سینه مرغ خرد شده (یک سینه کامل)  هویج پخته و خرد شده دو عدد بزرگ  قارچ سرخ شده و نخود سبز نصف پیمانه  پیاز بزرگ خرد شده یک عدد  کره یا روغن ۵۰ گرم نمک و فلفل به مقدار لازم  

    مواد لازم برای تهیه سس پاته :

     کره چهار قاشق سوپخوری (۵۰گرم)  آبلیمو یک قاشق سوپخوری  آرد سفید گندم دو قاشق سوپ خوری(۱۵ گرم)  شیر ۱ پیمانه  نمک و فلفل به مقدارلازم

    طرز تهیه سس پاته: ابتدا سس را تهیه فرمایید آرد و شیر را با هم مخلوط کنید تا یکنواخت شود   بعد آن را روی حرارت بگذارید تا  جوش بیاید و غلیظ شود  مرتب هم بزنید وقتی سس غلیظ شد کره را به آن بیفزایید تا آب شود آبلیمو و نمک و فلفل را بدان افزوده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود

    طرز تهیه مواد میانی : در یک تابه تفلون  پیاز را با اندکی روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس قارچ را اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا آب آن گرفته شود. وقتی آب قارچ گرفته شد، مرغ پخته و خرد شده را با هویج و نخود فرنگی پخته شده به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد سس را داخل آن بریزید و از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا همه مواد با سس مخلوط شود. این مخلوط را در ظرفی ریخته و کنار بگذارید.

    سپس خمیر پاته را آماده کنید: دو پیمانه آرد را با روغن و نمک مخلوط کرده و با دست ورز دهید  وقتی خمیر به دست نچسبید خمیر آماده است . آن را دو قسمت کنید  روی یک سینی آرد بپاشید و یکی از خمیرها را با وردنه باز کرده و نازک نمایید . سپس خمیر را برداشته و در ظرف مورد نظر بگذارید ، ظرف فلزی باشد و اگر لبه ی آن کنگره ای باشد بهتر است و به لبه ی ظرف بچسبانید. و مواد میانی را داخل آن بریزید. حالا باقیمانده خمیر را به صورت نازک درآورده روی خمیر قبلی قرار دهید، به طوری که دو لبه ی خمیر روی هم قرار گیرند سپس سطح خمیر را با چنگال سوراخ نمایید اکنون یک زرده ی تخم مرغ را زده و روی سطح خمیر بمالید و آن را با  ۳۵۰  درجه فارنهایت به مدت یک ساعت در فر قرار دهید تا بپزد خمیر را به شکل در ظرف با وردنه باز کنید و روی مواد بگذارید و کمی فشار دهید. روی این خمیر باید طلایی شود.

    نکته: پاته (به فرانسوی: Pâté) نوعی غذاست که از قرار دادن گوشت، ماهی، سبزیجات، میوه و غیره در داخل خمیر پای و پخت آن در داخل فر درست می‌شود. هم بطور گرم و هم سرد سرو می‌شود. پاته بخصوص اشاره به پایی دارد که در درون آن گوشت قرار دارد.

  • leftPublish
  • ۱۰:۵۳   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    میتلف مرغ

    مواد لازم برای تهیه میتلف مرغ :

    سیــنه مرغ

    پیاز یکعدد

    تخم مرغ 1عدد

    فلفل و ادویه

    زعفران به مقدار لازم

    قارچ شسته و ضخیم خرد شود

    هویج یک عدد چند تکه شده – آب پز

    طرز تهیه :

    گوشت مرغ چرخ شده رو با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زعفران ورز می دیم.. تخم مرغ رو بهش اضافه می کنیم و باز ورز می دیم

    قارچ درشت خرد شده.. و هویج پخته و خرد شده رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم که همه جای گوشت تقریبا یک نواخت بشه..

    قالب رو چرب می کنیم و این وموارد رو داخلش می ریزیم و با قاشق سعی میکنیم فشردش کنیم.. روش یه کمی دیگه زعفرون می دیم و ..

    * من قالب رو گذاشتم توی فر با 200 درجه سانتی گراد تا بپزه… ولی می تونین به این روشی که شبنم جون نوشتن بپزینش

    وقابلمه ای را که گنجایش این قالب را دارد با مقدار کمی آب پر میکنیم ( بطوریکه آب داخل قالب نشود )در آنرا گذاشته

    و روی شعله گاز فرار میدهیم تا با شعله کم بجوشد . مراقب باشید تا آب تمام نشود .اگر آب کم شد اضافه کنید

    گوشت و مواد داخل قالب نیازی به آب ندارد . حدود یکساعت و نیم باید بماند تا کاملا بپزد .

    در طی این مدت ممکن است کمی آب و عصاره مرغ و گوشت روی قالب جمع شود . دو مرتبه در طی زمان پخت – با دو تا قاشق بزرگ به صورت ضربدری از میان قالب گرفته و قالب را از درون قابلمه بیرون میاوریم و به آرامی این عصاره را داخل یک ظرف می ریزیم و بعد در انتها با یک قاشق رب گوجه و کمی کره و یکقاشق غ آرد و کمی فلفل سبز و قرمز دلمه ای خرد شده – سس درست می کنیم و روی خوراک میریزیم تا خشک نشود . پس از پخت خوراک بعد از یکساعت و نیم – آنرا در فر گذاشته و گریل را روشن میکنیم و حدود ده الی 15 دقیقه فقط اجازه میدهیم روی آن سرخ شود . از سس تهیه شده روی آن میریزیم و تزیین کرده و با لیموترش سرو میکنیم .

  • ۱۰:۵۵   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    میتلف گوشت

    ● مواد لازم برای تهیه  :

    ▪ گوشت بدون چربی دو بار چرخ شده= ۷۵۰ گرم

    ▪ کرفس خرد شده ریز= ۲ پیمانه

    ▪ آرد سوخاری= سه چهارم پیمانه

    ▪ شیر پاستوریزه= ۵/۱ پیمانه

    ▪ تخم مرغ= ۱ عدد

    ▪ پیاز سرخ شده ریز =۳ قاشق غذاخوری

    ▪ سبزی های معطر (نعناع، ترخون، مرزه)= ۱ پیمانه

    ▪ رب گوجه فرنگی= ۲ قاشق غذاخوری

    ▪ زعفران= ۱ قاشق چای خوری

    ▪ دارچین= ۱ قاشق مرباخوری

    ▪ نمک و فلفل= به میزان دل خواه

    ▪ روغن مایع= ۴ قاشق غذاخوری

    ● طرز تهیه :

    ابتدا آرد سوخاری را در شیر سرد حل کرده و کنار می گذاریم. سپس گوشت چرخ شده را همراه با نمک، فلفل، دارچین، زعفران، پیاز داغ، سبزی های معطر و تخم مرغ خام خوب مخلوط می کنیم. کرفس خرد شده ی ریز را با ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع کمی تفت می دهیم و به مواد گوشتی اضافه می کنیم. مخلوط شیر و آرد سوخاری را نیز اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. سپس در ته قالب مکعب مستطیل به ابعاد ۱۰× ۳۰ سانتی متر، کاغذ روغنی می اندازیم و مایه ی متیلف را به صورت یک جا در قالب ریخته و با دست مرطوب فشار می دهیم تا به طور کامل فشرده و بدون منفذ شود. بعد سطح آن را صاف کرده و رب گوجه فرنگی را، با ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع باقی مانده مخلوط نموده و روی سطح گوشت می مالیم. درب ظرف را با کاغذ آلومینیوم می بندیم و به مدت ۵/۱ ساعت در طبقه ی دوم فر با حرارت ۳۵۰ درجه ی فارنهایت یا ۱۷۵درجه ی سانتی گراد، می پزیم. باید توجه کنیم که فر را از یک ربع قبل روشن کرده و پس از پخته شدن، سس گوجه فرنگی را در ظرف مناسبی ریخته و متیلف را در دیس برمی گردانیم. آن گاه با کارد تیز آن را برش داده و از سس باقی مانده، بر روی متیلف می ریزیم و اطراف آن را با هویج پخته شده، سیب زمینی سرخ شده یا هر نوع سبزیجات فصل پخته شده تزیین می کنیم.

  • ۱۰:۵۷   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    تاگوی گوشت

    مواد لازم برای تهیه تاگوی گوشت :

    یک دوم قاشق چایخوری پودرپنج ادویه چینی

    یک چهارم پیمانه سس سویا

    دو قاشق غذاخوری سرکه برنج

    یک چهارم پیمانه سس شیرین و ترش

    چهار حبه سیر خرد شده

    یک قاشق غذاخوری سس سیراچا( یا سس تند)

    یک قاشق غذاخوری روغن کنجد

    برای تاگو :

    یک کیلو گوشت بدون استخوان

    نمک

    فلفل سیاه

    چهار الی شش عدد نان تورتیلا

    برای سس :

    یک دوم پیمانه کره بادام

    چهار حبه سری

    یک چهارم پیمانه سس سویا

    سه قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

    یک قاشق چایخوری شکر قهوه‌ای

    دو قاشق غذاخوری سس سیراچا

    یک دوم پیمانه شیر بادام

    طرز تهیه تاگوی گوشت + تاکوی ماهی

    طرز تهیه :

    1.ابتدا تمامی موارد مورد نیاز برای مزه‌دار کردن را در یک ظرف بزرگ ترکیب نمایید. سپس گوشت را به آن اضافه کنید و اجازه دهید حداقل هشت ساعت در یخچال استراحت کند.

    2.حالا ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و اجازه دهید به مدت یک ساعت در دمای اتاق استراحت کند. روی گوشت نمک و فلفل بپاشید.

    3.فر را از قبل با دمای 325 درجه گرم کنید. گوشت را در فربه مدت چهار ساعت بپزید .

    4.در این میان، تمامی ترکیبات سس را در یک ظرف مخلوط نمایید و آن را کنار بگذارید.

    5.گوشت را از فر خارج کنید و اجازه دهید 30 دقیقه بماند. سپس بر روی نان تورتیلا بگذارید و با سس سرو نمایید.نوش جان

  • ۱۱:۰۲   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    تاگوی ماهی و سالاد کلم

    تاكوي فنجاني

    تاکوی ماهی فنجانی

    مواد لازم برای تهیه تاگوی ماهی و سالاد کلم :

    ماهی قزل آلا 2 عدد

    روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری

    سیر 2 حبه

    خمیر فیلو مقدار لازم

    کلم بنفش خرد شده 1 لیوان

    خامه ترش 2 قاشق غذاخوری

    آبلیمو و برگ گشنیز مقداری

    تاکوی ماهی فنجانیتاکوی ماهی فنجانیتاکوی ماهی فنجانیتاکوی ماهی فنجانیتاکوی ماهی فنجانیتاکوی ماهی فنجانیتاکوی ماهی فنجانی

    طرز تهیه : ماهی قزل آلا را پوست بکنید و فیله کنید ، روی گوشت ماهی نمک و فلفل بپاشید و ماهی ها را کباب کنید ، ماهی های کباب شده را با چنگال خرد کنید سپس با روغن زیتون و سیر رنده شده مخلوط کنید.

    داخل قالب کاپ کیک را چرب کنید ، خمیر فیلو را به تکه های مربع شکل برش بزنید ، روی خمیرها را چرب کنید و داخل هر قالب تکه ای خمیر قرار دهید به صورتی که به شکل کاسه شود ( اندازه خمیر باید به صورتی باشد که لبه های خمیر بیرون از قالب باشد ).

    داخل خمیرها را با مخلوط ماهی و سیر پر کنید سپس قالب را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا زمانی که لبه های نان طلایی شود.

    کلم خرد شده را با خامه ترش ، آبلیمو ، مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید ، پس از آماده شدن تاکوها کلم خامه ای را روی تاکوها بریزید و با برگ گشنیز تزیین و سرو کنید.

  • ۱۱:۰۶   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مواد لازم برای تهیه میگو سوخاری :

    ميگو 500گرم

    تخم مرغ 3عدد

    آردسوخاري به ميزان لازم

    بيكينگ پودريك قاشق چايخوري

    زعفران به مقدار دلخواه و نمك به ميزان لازم

    طرز تهیه :

    ابتدا ميگو‌ها را پاك كنيد.

    سپس بيكينگ پودر، زعفران و تخم مرغ را با هم مخلوط كنيد.

    حالا ميگو‌ها را در اين مواد بغلطانيد و در پودر سوخاري فرو كنيد.

    ميگو‌ها كه آماده شد روي شعله كم و در روغن زياد آن را سرخ كنيد.

     

  • ۱۱:۰۷   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مواد لازم برای تهیه میگو کبابی :

    میگو 1 کیلو  .  جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری  .  آبلیمو 4 قاشق غذاخوری  .  کره 50 گرم

    زعفران 2 قاشق غذاخوری  .  روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری  .  سیر 3 حبه  .  نمک و فلفل مقدار لازم

    طرز تهیه : میگوها را بشوئید و درون کاسه ای بریزید سپس ابلیمو ، جعفری خرد شده ، سیر رنده شده ، زعفران ، نمک و فلفل را اضافه کنید ، تمام مواد را با قاشق مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب میگوها شود.

    پس از مدت زمان لازم میگوها را از یخچال خارج کنید ، سیخ های چوبی یا فلزی را اماده کنید و میگوها را به سیخ ها بکشید ، کره را اب کرده سپس با روغن زیتون مخلوط کنید و با قلمو از مخلوط روغن ها روی میگوها بکشید تا خوب چرب شوند.

     

    کباب پز را اماده کنید و میگوهای سیخ کشیده شده را روی ان قرار دهید ، در زمان کباب شدن چند بار با قلمو روی میگوها را چرب کنید تا میگوها ترد باشند و خشک نشوند ؛ پس از اماده شدن میگوها را درون ظرف قرار داده و همراه با سالاد و سس دلخواه سرو نمائید.

  • ۱۱:۰۹   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مواد لازم برای تهیه میگو پفکی :

    میگو                  ۱ کیلو

    آبلیمو                 یک قاشق سوپخوری

    ماست               دو قاشق سوپخوری

    پیاز                    یک عدد

    آرد                     ۲/۳ لیوان

    تخم مرغ              یک عدد

    زعفران                نصف قاشق چایخوری

    نمک                   به مقدار لازم

    بیکینگ پودر          یک قاشق چایخوری

    فلفل                  به مقدار لازم

    طرز تهیه :

    اول میگو را تمیز میکنیم پوست آن را کنده ، میشوییم و سپس آن را در آب پیاز که قبلا آن را رنده کرده و آب آن را جدا کرده ایم می ریزیم. بعلاوه مقداری آبلیمو و فلفل سیاه. بعد آن را مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . سس مخصوص میگو پفکی را با مخلوط کردن آرد ، تخم مرغ، زعفران ، ماست ،بیکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم. سس ما نباید زیاد سفت یا شل باشد. اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بیافزایید. سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخچال قرار می دهیم .

    یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود. ظرف باید کوچک باشد تا روغن روی میگو ها را بگیرد، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، دقت کنید حرارت مقداری باشد که روغن نسوزد .

     

    نکات تکمیلی در مورد میگو پفکی :

    میگو پفکی جزو خوراک – ماهی و میگو میباشد

    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 40 دقیقه 

    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .

    میگو پفکی را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .

    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

  • ۱۱:۱۴   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه میگوی کبابی و آناناس با سس جامائیکایی

    طرز تهیه

     مرحله 1

    میگو های پوست کنده را داخل سس قرار می دهیم به مدت 20 دقیقه تا مزه دار شود. طرز تهیه این سس در سایت در قسمت سسها وجود است

     مرحله 2

    سپس میگوها را به سیخ می کشیم و بین هر میگو یک برش آناناس می گذاریم

     مرحله 3

    ماهی تابه چدنی را چرب کرده و می گذاریم داغ شود . سیخ های آماده را روی آن می چینیم تا یک طرف میگوها طلایی شود و بر می گردانیم تا هر دو طرف آنها کاملا بپزند

    مواد لازم

    500 گرم میگو، پوست کنده

    1فنجان سس جامائیکایی

    برشهای آناناس به اندازه لازم

    طرز تهیه سس جامائیکایی

    طرز تهیه


     مرحله 1


    این سس یک سس تقریبا تند هست برای مزه دار کردن انواع گوشت سفید ، قرمز می باشد برای تهیه این سس تمام مواد را با هم مخلوط کنید . می توانید مواد را داخل میکسر هم بریزید


     مرحله 2

     

    می توانید در کنار انواع سوخاری ها و چیپس هم استفاده کرد از این سس

     

    مواد لازم

     

    فلفل سبز خرد شده 2 عدد

    2 حبه سیر خرد شده

    1 قاشق غذا خوری زنجبیل، رنده شده

    2 پیازچه عدد

    1 قاشق غذا خوری آویشن، خرد شده

    1 قاشق غذا خوری فلفل سیاه

    3/4 قاشق چای خوری جوزهندی

    3/4 قاشق چای خوری دارچین

    1 قاشق چای خوری فلفل قرمز

    1 قاشق غذا خوری شکر

    1 قاشق غذا خوری روغن

    3 قاشق غذاخوری سرکه سفید

    2 قاشق غذاخوری سس سویا

    1/2 فنجان آب پرتقال

    1 عدد آب لیمو ترش

  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ران مرغ سرخ شده با عسل و سرکه بالزامیک

    مواد لازم برای 4 نفر:
    سرکه بالزامیک نصف فنجان
    سس سویا (کم نمک) 1/4 فنجان
    عسل نصف فنجان
    روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
    زنجبیل (ریز شده تازه) 2 قاشق چایخوری
    سیر (ریز شده) 4 حبه
    پیازچه (خرد شده) 2 قاشق سوپخوری
    ران مرغ (با پوست و استخوان) 6 عدد بزرگ 1100 گرم
    نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری

    طرزتهیه:
    در یک کیسه زیپ کیپ بزرگ سرکه بالزامیک، سس سویا، عسل، روغن زیتون، سیر خرد شده،‌زنجبیل خرد شده، پیازچه خرد شده و نمک را با هم مخلوط کنید. مرغ را اضافه کنید و زیپ کیسه را بکشید و سپس با احتیاط مرغ را در کیسه تکان بدهید تا به خوبی به مواد آغشته شود. مرغ را حداقل 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
    وقتی خواستید مرغ را در فر بپزید، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید و توری را در طبقه وسط آن بگذارید. کف یک سینی فر را با فویل بپوشانید.
    مرغ را از کیسه در بیاورید و مخلوط مزه دار کننده را نگه دارید. مواد اضافی چسبیده به ران مرغ ها را بتکانید و آنها به صورتی که سمت پوست دار آن رو به کف سینی باشد در آن بچینید. مرغ را 30 دقیقه در فر بپزید.
    مرغ را از فر بیرون بیاورید و ران ها را برگردانید به صورتی که سمت پوست دار آن رو به بالا باشد. فر را روی کباب پز بگذارید و اگر لازم بود توری را به فاصله 20 سانتی متری شعله قرار دهید. مرغ را دوباره در فر قرار دهید و 5 دقیقه تا پوست برشته شود و دمای داخلی مرغ به 165 درجه فارنهایت (درجه سانتی گراد) برسد در فر بپزید. آب مرغ به جای اینکه صورتی باشد شفاف خواهد بود. زمانی که مرغ در حال پختن است مخلوط مواد مزه دار کننده را در یک روغن دان متوسط بریزید.
    نشاسته ذرت را با 2 قاشق سوپخوری آب هم بزنید. مخلوط مزه دار کننده را جوش بیاورید سپس مخلوط نشاسته ذرت را در آن بریزید و 5 دقیقه به جوشاندن ادامه دهید و مدام هم بزنید تا غلظت آن مثل شربت بشود. مخلوط باید به جوش بیاید تا از باکتری مرغ خام پاک شود. مخلوط را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید.
    مرغ را از فر بیرون بیاورید و مخلوط را روی آن بمالید و بلافاصله سرو کنید.

  • ۱۱:۲۷   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سیب زمینی تنوری 



    سیب زمینی شسته و برش می زنیم به طوری که تا انتها برش نخورد و از هم جدا نشود . میان برش ها نمک . فلفل و آویشن زده و ادویه دلخواه بپاشید و با لایه نازک گوجه پر کنید و با قلمو مخصوص مقداری روغن روی آنها بمالید و در فر با حرارت ملایم بپزید تا طلایی شوند . این کار را در تابه ی رژیمی نیز می توانید انجام دهیم

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان