خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۱:۴۶   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه انواع بلدرچین سرخ شده / شکم پر / سوخاری 


    مواد لازم برای تهیه بلدرچین سرخ شده :
    بلدرچین………………………………………………………………………………………….۱ بسته
    نمک , فلفل , زردچوبه………………. …………………………………………………………به میزان دلخواه
     زعفران ساییده و مخلوط با آب جوش ………………………………………………………….۲ ق غ
    طرز تهیه :
     معمولا بلدرچین ها به صورت یخ زده به فروش می رسند . از این رو در زمان  قبل از پخت , بگذارید یخ آن باز شود سپس بلدرچین ها را پاک کنید و بشویید .
    در قابلمه ای یک لیوان آب بریزید و بلدرچین ها را در آن قرار دهید به همراه  ۱ عدد پیاز و ادویه جات ( شامل نمک, فلفل , دارچین , زردچوبه , و در صورت تمایل ۱ عدد برگ بو کوچک ) و به مدت نیم ساعت برروی حرارت ملایم بگذارید تا کمی پخته شود .لازم نیست بلدرچین کاملا پخته شود زیرا باعث می شود تا از هم جدا شود.
    سپس بلدرچین ها راداخل آبکش بگذارید تا آب اضافه ی  آن ها خارج شود . ۲ قاشق غذاخوری  زعفران آب کرده  را برروی بلدرچین ها بمالید تا خوب زعفرانی شوند . و در روغن داغ سرخ کنید .
    برنج زعفرانی را داخل قالب بریزید و در کنار بلدرچین های سرخ شده خوشمزه میل فرمایید.
    طرز تهیه انواع بلدرچین سرخ شده / شکم پر / سوخاری

    مواد لازم برای تهیه بلدرچین شکم پر :

    مناسب برای 5 نفر

    بلدرچین : 5 عدد

    سبزیجات معطر : 500 گرم

    گردو رنده شده : یک قاشق غذا خوری

    رب انار : یک قاشق غذا خوری

    سیر : یک حبه

    دانه انار سابیده : یک قاشق چایخوری

     

    مواد لازم برای مزه دار کردن :

    آبلیمو : 2 قاشق غذا خوری

    روغن : 2 قاشق غذا خوری

    سیر : 3 حبه

    نمک و فلفل : به مقدار لازم

    زعفران دم کرده : 3 قاشق غذا خوری

    طرز تهیه :

    1. تمامی مواد لازم برای مزه دار کردن را با هم مخلوط کنید؛ با قلمو تمام سطح بلدرچین ها رو آغشته کنید و بلدرچین ها در یخچال بگذارید . بعد از 30 دقیقه دوباره از همان مواد با قلمو روی بلدرچین ها بمالید . این کار را 3 تا 4 بار تکرار کنید.
    2. برای پر کردن شکم بلدرچین‌ها، ابتدا سبزیجات معطر را ( از سبزیجات محلی مازندران یا سبزیجات سبزی پلو هم میتوانید استفاده کنید) بدون روغن در ماهیتابه تفت دهید.
    3. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به همراه سیر را به مواد اضافه کنید .
    4. بعد از یک تفت کوچک، گردو و دانه انار و رب انار را به مواد اضافه کنید و مواد را از روی شعله بر دارید.
    5. شکم بلدرچین ها را با مواد پر کنید و با خلال دندان شکم آنها را ببندید .
    6. بلدرچین‌ها را ابتدا در روغن زیاد طوری که غوطه ور شوند، سرخ کنید و بعد به مدت 30 دقیقه با حرارت 100 درجه سانتی گراد در فر بگذارید .

     

    طرز تهیه انواع بلدرچین سرخ شده / شکم پر / سوخاری

    مواد لازم برای تهیه بلدرچین سوخاری براي 6 نفر :

    بلدرچين/ 6 عدد
    زيره ي سبز سائيده/ 1 قاشق سوپخوري
    پودر چيلي/ يک دوم قاشق چايخوري
    سير له کرده/ 2 حبه
    روغن زيتون/ 2 قاشق سوپخوري
    آبليمو/ 1 قاشق سوپخوري
    گشنيز تازه/ يک دوم پيمانه

    روش تهيه :

    بلدرچين ها را تميز کنيد و بشوئيد با هوله ي کاغذي آشپزخانه، درون و بيرونش را خشک نمائيد. آن گاه با قيچي آشپزخانه، بلدرچين ها را از وسط دو نيم کنيد و با کف دست بفشاريد تا مسطح شوند. حالا بلدرچين، زيره، چيلي، سير، روغن زيتون و آبليمو را در کاسه ي مناسبي بريزيد و با هم مخلوط کنيد؛ رويش را بپوشانيد و به مدت 3 ساعت يا يک شب در يخچال نگه داريد. اکنون، فر (تاون) را با دماي 220 درجه ي سانتيگراد گرم نمائيد. سپس بلدرچين ها را در سيني مناسبي بچينيد و به مدت 20 دقيقه يا تا زماني که برشته شوند، در فر بپزيد. اينک، بلدرچين ها را براي پذيرائي، در ظرف مناسبي قرار دهيد و با گشنيز بيارائيد.

     

    طرز تهیه انواع بلدرچین سرخ شده / شکم پر / سوخاری

    مواد لازم برای تهیه بلدرچین آب پز :

    بلدرچین: 3 عدد
    هویج: 2 عدد متوسط
    کدو سبز: 2 عدد
    سیب زمینی: 2 عدد

    طرز تهیه :
    بلدرچین را تمیز خوب تمیز کرده و سپس آن را به صورت نصف یا درسته با نمک، ادویه و 3 لیوان آب بگذارید بپزد.
    وقتی نیم‌پز شد هویج را افزوده و در لحظه آخر سیب‌زمینی و کدو را افزوده و با کمی آبلیمو می‌توانید مزه ‌دار کنید.
    می توانید از سبزیجاتی مثل کرفس، کلم و یا سبزیجات دیگر استفاده کنید.

  • ۱۱:۵۰   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ● مواد لازم برای تهیه نیمرو پنیر پیتزا :
    ▪ سه عدد تخم مرغ
    ▪ هشت حبه سیر خرد شده
    ▪ یک عدد فلفل دلمه
    ▪ یک عدد پیاز
    ▪ یک قاشق غذاخوری آب
    ▪ یک قاشق غذاخوری سرکه
    ▪ کمی فلفل
    ▪ یک چهارم قاشق چای خوری بیکینگ پودر
    ▪ کمی گشنیز خرد شده
    ▪ روغن به میزان کافی
    ▪ مقداری پنیر پیتزا

    ● طرز تهیه
    در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را شکسته و بخوبی هم بزنید. سپس روغن را در تابه ای ریخته و صبر کنید تا گرم شود. به تخم مرغ ها سیر خرد شده را با فلفل و پیاز خرد شده، آب و سرکه و بیکینگ پودر اضافه کرده و این مخلوط را در تابه بریزید. وقتی املت کمی خودش را گرفت روی آن گشنیز و پنیر پیتزا بریزید. در ظرف را گذاشته و صبر کنید تا نیمرو آماده شود.

  • ۱۱:۵۳   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مواد لازم جهت طبخ دلمه کلم برگ
    کلم برگ : 1 عدد ، گوشت چرخ کرده : 500 گرم ، سبزی دلمه : 1 کیلوگرم ( تره ، جعفری ، گشنیز ،شوید ، ترخون و نعناع ) ، برنج : 200 گرم ، لپه : 150 گرم ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران و ادویه مخصوص : به مقدار لازم ، روغن مایع : 100 گرم

    طرز تهیه دلمه کلم برگ
    ابتدا قابلمه مناسبی را پر آب کرده با مقداری نمک روی حرارت می جوشانیم . سپس قسمت چوبی کلم را بصورت یک مخروط با کارد تیزی در می آوریم و داخل آب جوش قرار می دهیم تا برگ ها کمی نرم شود سپس از آب بیرون آورده و به آرامی برگ ها را جدا می کنیم گوشت چرخ کرده را همراه با یک عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و زردچوبه تفت می دهیم سبزی خرد شده و برنج آبکش شده را به همراه لپه پخته شده اضافه می کنیم و با مقداری از روغن مایع حدود 50 گرم مجدداً مواد را مقداری تفت می دهیم حال نمک مواد را می چشیم و در صورت نیاز ، نمک ، فلفل و همچنین زعفران به مواد می افزاییم قسمت پشت برگ کلم که دارای یک رگبرگ ضخیمی است با کارد تیزی کمی می گیریم تا بتوان از مواد ، داخل کلم برگ ریخته و به راحتی آن را بپیچیم.

    کف ظرف مناسبی را مقداری برگ چیده و دلمه ها را در ظرف می چینیم و با مقداری حدود 2 لیوان آب می پزیم بهتر است در ابتدای پخت حرارت ملایم باشد و یک بشقاب یا جسم سنگینی بر روی دلمه ها قرار دهیم تا هنگام پخت دلمه باز نشوند . پس از اینکه دلمه ها پخته شد اگر بخواهیم دلمه ها طعم ترش داشته باشد حدود 750 میلی لیتر آب گوجه فرنگی یا سس رب گوجه فرنگی روی سطح دلمه ها می دهیم تا آب آن تبخیر شود و سس جذب دلمه ها گردد و اگر بخواهیم طعم ملس بدهد باید 1 پیمانه شکر را با 1 پیمانه سرکه مخلوط کنیم و روی سطح دلمه ها بدهیم و اجازه دهیم کاملاً آبش تبخیر شود و سس و چاشنی دلمه جذب بشه

  • ۱۸:۳۱   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کیک سیب زمینی

    ✍مواد اولیه :

    آرد 700 گرم

    تخم مرغ 2 عدد

    ماست دو قاشق غذاخوری

    خامه دو قاشق غذاخوری

    شیر 250 میلی لیتر

    کره ذوب شده 100 گرم

    نمک 1 قاشق چایخوری

    شکر 40 گرم

    بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

    ✍ مواد لازم برای داخل کیک :

    سیب زمینی پخته شده یک کیلو گرم

    جعفری خرد شده نصف لیوان

    پیازچه خرد شده یک سوم لیوان

    پنیر لبنه، کره و خردل ملایم از هرکدام دو قاشق غذاخوری

    کاری، نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر از هرکدام یک قاشق چایخوری

    🍜روش تهیه:

    برای تهیه خمیر ابتدا آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. بقیه مواد خمیر را در کاسه‌ای گود با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم، سپس آرد را اضافه کرده و همه مواد را با هم ورز می‌دهیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید. روی خمیر حوله کشیده و نیم ساعت به آن استراحت می دهیم.

    سیب زمینی های پخته را رنده کرده و در کاسه‌‌ای گود تمامی مواد وسط خمیر را با هم مخلوط می کنیم.

    دو سوم خمیر را به قطر نیم سانتیمتر پهن می کنیم. قالب مورد نظر را چرب کرده و خمیر را روی کف و دیواره‌های آن می اندازیم، مواد سیب‌زمینی را داخل خمیر قرار داده، باقی‌مانده خمیر را روی آن پهن می‌کنیم و با چنگال چند حفره رویش ایجاد می کنیم.

    قالب را 30 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده ایم قرار می‌دهیم و پس از این مدت قالب را برگردانده، روی کیک را با زرده تخم‌مرغ و زعفران زرین می‌کنیم و دوباره 30 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا طلایی شود.

  • ۱۸:۴۹   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کتلت آلمانی (محبوب کودکان)

    ✍مواد اولیه :

    گوشت (چرخ کرده) 500 گرم

    باگت (از روز قبل خریداری شده) 10 سانت

    خردل 1 ق چ

    تخم مرغ 1 عدد

    پیاز (بزرگ و ریز خرد شده) 1 عدد

    پاپریکا (پودر) 1 ق چ

    سیر (در صورت تمابل) 1 حبه

    نمک و فلفل به میزان لازم

    ✍ سیب زمینی آلمانی :

    سیب زمینی 800 گرم

    پیاز (بزرگ) 1عدد

    روغن (مایع) 4 ق غ

    جعفری (خرد شده (در صورت تمایل)) 2 ق غ

    ادویه (جوز هندی، زیره سبز، پودر سیر) به مقدار لازم

    فلفل سیاه و زرد چوبه مقداری

    🍜طرز تهیه :

    همراهی این کتلت با سیب زمینی به محبوبیت ان اضافه کرده است ،این غذا که بهترین گزینه و پرطرفدارترین نوع کتلت برای کودکان است.

    این کتلت یکی از غذاهای محبوب آلمانی است و بسیار بین خودشان طرفدار دارد. معمولا با نان باگت و سیب زمینی سرو میشود.

    ابتدا نان باگت که روز قبل خریداری کرده اید و تا حدی بیات شده است را با یک لیوان آب در حدود نیم ساعت خیس کنید. ( اینقدر باید آب بریزید که روی باگت ها را بگیره )

    سعی کنید با دست فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود ولی نه آنقدر که سفت و خشک شود.

    پیاز و سیر را با ۱ قاشق کره تفت داده تا نرم شود و باقی موا را اضافه کره و خوب مخلوط کنید.(میتوانید خام هم بریزید)

    داخل تابه روغن ریخته و از موا د به اندازه یک نارنگی برداشته و داخل دستتان گرد کرده و در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید. سعی کنید حرارت را زیاد نکنید تا کتلت ها نسوزد. این نوع کتکت برای سرخ شدن به روغن زیادی نیاز ندارد. می توانید در داخل مایه کتلت از جعفری ساطوری شده نیز استفاده نمایید.

    می توانید در کنار این کتلت هم از سیب زمینی های مخصوص آلمانی هم استفاده کنید.

    توضیح در مورد سیب زمینی دورچین این غذا :

    این سیب زمینی سرخ شده آلمانی bratkartoffeln است و کنار غذاهای گوشتی سرو میشود. ( پودر مخصوصی برای مزه دار کردن آن که مخلوطی از ادویه هاست استفاده میکنند، اما بدون پودر مخصوص هم میتوان آن را تهیه کرد )

    سیب زمینی را حدود 10 تا 15 دقیقه با پوست بپزید. ( نباید سیب زمینی له شود )

    (وقتی چاقو رو توی سیب زمینی میزنید، بیاریدش بالا نباید از چاقو لیز بخوره، یعنی زیاد پخته نباشه، اگر هم راحت چاقو تو سیب زمینی نرفت یعنی هنوز نپخته )

    بعد از نیم پز شدن، پوست سیب زمینی ها را بگیری و به صورت حلقه هایی به قطر نیم سانت برش بزنید و بگذارید سرد شود.

    پیاز را برش بزنید و در تابه با نیمی از روغن تفت دهید. پیاز نباید سرخ و طلایی رنگ شود!! سپس سیب زمینی را اضافه کرده و تفت دهید.

    پیاز این دورچین نباید بسوزد. تا حدی هر دو را با هم تفت دهید که سیب زمینی ها طلایی شود. در اواسط کار نمک و ادویه ها و فلفل و زرد چوبه را اضافه کرده و سرو نمایید.

    🚦 نکته:

    باگت : حدود 10 سانت ( منظور از طول یه باگت هست، حتما باگت باید بیات باشه، مثلا روز قبل خریده شده باشه )

  • leftPublish
  • ۱۸:۵۳   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پاستا با تن ماهی

    ✍مواد اولیه :

    رب گوجه 1 قاشق

    دانه ذرت (نیم پز) نصف پیمانه

    سیر 4حبه

    گوجه فرنگی 5عدد

    پیاز 1عدد

    پاستا 1بسته 500 گرمی

    تن ماهی 1 قوطی

    سرکه 2/1 پیمانه

    نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

    🍜 طرزتهیه :

    اول تن ماهی رو توی آب جوش بندازین تا 20 مین بجوشه 

    اب پاستا رو با نمک و 1 قاشق روغن و سرکه بذارین بجوشه و پاستا رو ریزین توش تا بپزه 

    پیاز خلالی رو توی روغن تفت بدین تا سبک بشه 

    اضافه روغن تن ماهی رو بگیرین و کمی خوردش کنین و به پیاز اضافه کنین 

    سیر و گوجه فرنگی و ذرت رو اضافه کنین 

    و در آخر رب گوجه و نمک و فلفل سیاه! 2 قاشق از آب پاستا بریزین توی سس تا کمی رقیق بشه 

    پاستا رو که آبکش کردین ، آب سرد بزنین و بعد 1 قاشق روغن زیتون بریزین روش و خوب قاطی کنین 

    پاستا رو به سس اضافه کنین و 5 دقیقه روی حرارت بذارین تا سس به خورد پاستا بره 

    توی ظرف سرو بکشین و میل کنید. 

  • ۱۹:۲۷   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    Oldoos
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست
    زیباکده
    mona mona : 

    کتلت آلمانی (محبوب کودکان)

    زیباکده

    واااااااای این واقعأ عالیه! خیلی خوشمزه به نظر میرسه.

  • ۱۵:۰۲   ۱۳۹۵/۱/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کوفته مرغ با سبزیجات

    آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 15 دقیقه مجموعاً: 30 دقیقه



    مواد اولیه : (برای 6 نفر)

    کرفس (خرد شده) 1/4 فنجان 
    پیاز (خرد شده) 1/4 فنجان 
    هویج (خرد شده) 1/4 فنجان 
    سس سالاد 1 بسته 
    تخم مرغ (زده شده) 1 عدد 
    گوشت مرغ (چرخ کرده) 450 گرم 
    چیپس سیب زمینی (خرد شده) 2 فنجان 
    روغن کانولا 2 قاشق غذاخوری 
    خامه 285 گرم 
    پنیر کپک زده (خرد شده) 3/4 فنجان 
    سیر (رنده شده) 2 حبه 
    سس بوفالو 1/2 فنجان 


    طرز تهیه:

    کرفس، پیاز، هویج، سس سالاد و تخم مرغ را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. مرغ را روی مواد بریزید و خوب مخلوط کنید و به شکل یک توپ دو سانتیمتری در بیاورید و روی خرده های چیپس بغلتانید.
    کوفته ها را دسته دسته داخل قابلمه روغن سرخ کنید. بعد روغن آن ها را بگیرید.
    خامه، پنیر کپک زده و سیر را داخل کاسه کوچک مخلوط کنید و روی کوفته ها بریزید و با سس بوفالو سرو کنید.

  • ۱۵:۰۲   ۱۳۹۵/۱/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    خوراک کلم بروکسل و سینه مرغ

    مواد لازم:
    ️سینه مرغ بدون استخوان و مکعبی شده دو فنجان
    ▪️کلم بروکسل 12 عدد متوسط
    ▪️کلم بروکلی بخارپز دو شاخه متوسط
    ▪️آبلیموی تازه دو قاشق غذاخوری
    ▪️ساقه کرفس خرد شده یک فنجان
    ▪️فندق خرد شده دو قاشق غذاخوری
    ▪️جعفری تازه خرد شده یک فنجان
    ▪️پیاز حلقه شده یک عدد
    ▪️روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
    ▪️فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم

    طرز تهیه:
    ساقه کرفس، جعفری خرد شده، پیاز و ادویه‌ها را داخل ماهیتابه بریزید با روغن زیتون تفت بدهید.
    سپس سینه مرغ پخته شده را به این مجموعه اضافه کرده و کمی صبر کنید تا مزه‌دار شود.
    سپس همه این مواد را داخل کاسه بریزید و به آن کلم بروکسل و کلم بروکلی را اضافه کنید.
    کاملا ظرف را هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. برای تزیین، روی غذا، فندق‌های خرد شده را بریزید

  • ۱۵:۰۳   ۱۳۹۵/۱/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    رولت مرغ در فویل
    سینه مرغ رو بکوبید

    پیاز نگینی رو سرخ کنید نمک و فلفل و کمی زردچوبه بزنید و اسفناج خرد شده اضافه کنید و به این مواد پنیر خامه ای و پنیر پیتزا اضافه کنید و فلفل پاپریکا هم اضافه کنید این مایه رو روی سینه مرغ بمالید و کلم بروکلی خرد شده تفت داده شده رو روی اون بریزید و مرغ رو لوله کنید و در فویل بپیچید 1 ساعت داخل یخچال بذارید و بعد در آرد میزنیم و در زرده تخم مرغ زده شده مخلوط با نمک وفلفل میزنیم و در پودر سوخاری میزنیم و سرخ میکنیم

  • leftPublish
  • ۱۵:۰۵   ۱۳۹۵/۱/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    املت خوش طعم 

    املت یکی از غذاهای خوش طعمی است که انواع و اقسام بسیاری دارد. شما به راحتی می توانید با دستور زیر یک املت سبزیجاتی و فوق العاده خوش طعم درست کنید. این املت می توانید یک شام عالی و سبک برای شب های زمستان باشد.

    مواد لازم برای املت پنیر و اسفناج:
    روغن مایع : یک قاشق غذا خوری
    تخم مرغ هم زده شده : 3 عدد
    اسفناج خرد شده : یک پیمانه
    پیاز کوچک نازک برش زده : یک چهارم پیمانه
    قارچ خرد شده : نصف پیمانه
    سیر رنده شده : یک حبه
    گوجه فرنگی خرد شده : نصف پیمانه
    پنیر خرد شده : 3 قاشق غذا خوری

    طرز تهیه املت پنیر و اسفناج:
    در یک کاسه، تخم مرغ، اسفناج، پیاز، قارچ ، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
    در ماهیتابه روغن بریزید و پس از گرم شدن، مخلوطی از تخم مرغ را در روغن بریزید و بگذارید خودش را بگیرد.
    سپس داخل آن را با گوجه و پنیر پر و سرو کنید.

  • ۱۵:۰۶   ۱۳۹۵/۱/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    چیکن میت بال:

    کسایی که گوشت قرمز کمتر استفاده میکنند و بیشتر مایلند از گوشت سفید و سبزیجات استفاده کنند حتما این یکی رو هم تست کنند کوفته قلقلی مرغ خوشششمزه. 
    مواد لازم: 
    گوشت مرغ چرخ شده ترجیحا سینه ی مرغ: نیم کیلو
    بلو چیز : یک چهارم فنجان
    سس تند اگه دوست نداشتین سس کچاپ معمولی: یک سوم فنجان (به علاوه یک سوم برای بعدا)
    هویج خرد شده نگینی ریز: یک عدد
    ساقه کرفس خرد شده ریز: یک عدد
    آرد سوخاری: سه چهارم فنجان
    تخم مرغ: یک عدد
    پودر پیاز: یک دوم قاشق چایخوری
    پودر سیر: یک دوم قاشق چایخوری
    نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

    ابتدا فر را روی دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید یا روغن زیتون را بر روی کف سینی اسپری کنید . 
    سپس مرغ چرخ شده را همراه با بلو چیز (یه نوع پنیره که از سوپرمارکت ها می تونید تهیه کنید) ، یک سوم فنجان سس تند، هویج خرد شده، کرفس، پودر سوخاری، تخم مرغ، پودر پیاز و سیر و نمک و فلفل سیاه خوب مخلوط کنید.
    از مواد به دست آمده، به شکل کوفته قلقلی درست کنید.کوفته قلقلی ها را روی سینی چیده و در فر حدود 20 تا 25 دقیقه قرار دهید.با توجه به فرتون اگه نیاز به پخت بیشتر داشت زمان بیشتری بدهید.
    پس از در آوردن از فر، آنها را در کاسه ی بزرگی که یک سوم فنجان، سس تند در آن ریخته شده است بغلتانید.چنانچه فر ندارید میتونید در تابه با حرارت ملایم تا کوفته ها مغز پخت شوند طبخ کنید. 
    نوش جان

  • ۱۵:۰۶   ۱۳۹۵/۱/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #ناگت_مرغ_خانگی

    موادلازم:
    مخلوط سینه و ران مرغ چرخ شده نیم کیلو 
    پیاز ۱عدد متوسط
    سیر ۱حبه کوچک
    پودر سوخاری ۳قاشق غذاخوری
    پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
    قرص عصاره مرغ ۱عدد
    پودر پفک نمکی ۱/۲ پیمانه
    پودر سوخاری ۱ پیمانه
    نمک و فلفل به میزان لازم

    ابتدا گوشت مرغ چرخ شده را با پیاز، پنیر پیتزا،سیر،نمک،عصاره مرغ و ۳قاشق پودر سوخاری را در غذاساز ریخته مخلوط میکنیم تا کامل له شود و به صورت خمیر چسبناکی درآید.در ظرف دیگری پودر پفک نمکی، پودر سوخاری را مخلوط کنید.سپس از خمیر مرغ تهیه شده به اندازه یک گردو بردارید و با مرطوب کردن دست به آن فرم بدهید،سپس این خمیر که حالا نامش ناگت است را در مخلوط پودر سوخاری و پفک نمکی بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. بهتر است این خمیر را برای یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند،سپس سرخ کنید.اگر بخواهید ناگت را با قابهای مختلف شکل دهید.یک کیسه فریزر را باز کنید با کف دست کمی انرا خیس کنید.خمیر ناگت را روی آن باز کرده سپس قالب بزنید.به دلیل آنکه پودر مخصوص ناگت دردسترس نیست، در این دستور از مخلوط پفک‌نمکی استفاده می‌شود تا به رنگ و مزه واقعی پودر ناگت نزدیک باشد.

  • ۱۵:۰۷   ۱۳۹۵/۱/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کوفته بلغور وسبزیجات

    بلغور جو ریز 1/3پیمانه+مقداری آب جوش
    گوشت چرخ شده300گرم
    ادویه مخصوص گوشت 1قاشق چایخوری
    جعفری وبرگ پیازچه 4قاشق غذاخوری خرد شده
    تخم مرغ 1عدد
    فلفل دلمه قرمز ریز خرد شده 1قاشق غذاخوری
    پودر نون 2قاشق غذاخوری
    نمک وزردچوبه مقداری
    طرز تهیه:
    اول داخل بلغور مقداری آبجوش میریزیم تا جاییکه همه بلغورها خبس بشه .بعد چند دقیقه بزارید تا نرم بشه وآب رو خودش جذب کنه حالا همه مواد بالا رو با هم مخلوط کنید وخوب ورز بدید وبزارید حدود نیم ساعت در یخچال استراحت کنه. سپس با دستتون فر م بدید ودر داخل روغن سرخ کنید.

  • ۱۵:۰۸   ۱۳۹۵/۱/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #کباب_انگشتی_خانگی 

    مواد لازم :
    ▪️نمک ،فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
    ▪️تخم مرغ یک عدد
    ▪️نان تست ۳ تکه
    ▪️گوشت چرخ کرده 300گرم
    ▪️پیاز متوسط 1عدد

    طرز تهیه: 
    نانهای تست را در کمی آب خیس کنید تا نرم بشن. پیاز را هم رنده کنید. گوشت- پیاز- نان تست له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. 
    با کف دست بهشون شکل بدین و در روغن سرخ کنید. 
    هر دو طرف کبابها و اطرافشون را در روغن سرخ کنید و با نان یا برنج میل کنید

  • ۱۵:۰۹   ۱۳۹۵/۱/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مواد اولیه : برای 6 نفر
    سوسیس450 گرم (چرخ کرده)
    کره 1 قاشق سوپخوری = مقداری برای چرب کردن تابه (بدون نمک)
    پیاز1 فنجان (خرد شده)
    تخم مرغ8 عدد بزرگ
    شیر2 و نیم فنجان (کامل یا بدون چربی)
    خردل 2 قاشق چایخوری (دیجون)
    نمک نصف قاشق چایخوری
    فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
    پنیر چدار 1 فنجان (رنده شده)
    مارچوبه 10 شاخه (ته زده و خرد شده به شکل تکه های 2.5 سانتی متری)
    نان فرانسوی 220 گرم - 7 فنجان (مکعب های 2.5 سانتی متری)

    طرز تهيه:

    یک ظرف مخصوص فر 22 در 32 سانتی متری را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.

    یک تابه ی بزرگ نچسب را روی شعله متوسط قرار دهید و سوسیس را در آن تفت دهید و با کاردک خرد کنید. سوسیس را داخل بشقابی که با حوله کاغذی پوشانده اید بریزید و روغن مانده در تابه را دور بریزید.
    1 قاشق سوپخوری کره ی بدون نمک را در تابه بریزید. وقتی کره آب شد پیاز خرد شده را اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه تفت دهید و گاهی هم بزنید تا نرم و نیمه شفاف بشود.
    پیاز را در یک کاسه ی کوچک بریزید سپس سوسیس پخته را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
    در یک کاسه ی بزرگ تخم مرغ ها، شیر، خردل دیجون، نمک و فلفل را بریزید و هم بزنید. پنیر و مارچوبه را هم اضافه کنید و هم بزنید.
    تکه های نان را به صورت یکدست و یک لایه داخل ظرف مخصوص فر چرب شده پهن کنید. روی نان ها مخلوط سوسیس و مارچوبه را بریزید. مخلوط تخم مرغ را هم روی لایه های نان و سوسیس بریزید. روی ظرف را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و شب تا صبح یا 8 ساعت در یخچال بگذارید.

    فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. استراتا را روی یک سینی فر قرار دهید و آن را 35 تا 45 دقیقه بدون پوشش در فر بپزید تا تخم مرغ ها کاملاً بپزند. بگذارید قبل از برش دادن و سرو کردن 5 دقیقه در ظرف بماند.
    نکته:
    می توانید از هر نوع سوسیس دلخواه استفاده کنید. سوسیس مرغ یا کوریزو انتخاب مناسبی است.
    می توانید سایر سبزیجاتی را که معمولاً در املت اضافه می کنید به این خوراک هم اضافه کنید.

  • ۱۵:۱۰   ۱۳۹۵/۱/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #فلفل_شکم_پر

    مواد لازم:
    6 عدد فلفل قرمز شیرین و بزرگ
    200 گرم گوشت چرخ کرده 
    1 فنجان بادمجان خرد شده 
    1عدد پیاز 
    1حبه سیر
    200 گرم قارچ خرد شده
    پنیرپیتزا
    یک چهارم فنجان جعفری
    روغن زیتون و آویشن ونمک 
    طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

    روش طبخ:
    فلفل ها را به صورت عمودی ببرید ودرون فلفل د ها را تمیز کنید و دانه های آن را خارج کنید.بادمجان ها را ریز خرد کرده و با نمک مخلوط کنید و داخل آبکش قرار دهید که اگر آب دارد خشک شود.

    پیاز ،سیر ، قارچ را ریز خرد کرده و به سایز دلخواهتان در بیاورید
    مقدار کمی روغن زیتون به ماهیتابه بزرگی اضافه کنید. چند دقیقه پیاز ها را در روغن بریزید و سرخ کنید و گوشت و کمی نمک به ان اضافه کنید.حالا قارچ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا قهوه ای رنگ شود.اگر حس کردید که روغنتان کم است می توانید مقداری روغن اضافه کنید. بادمجان و سیر را به ماهی تابه اضافه کنید و زمانیکه عطر خوش سیر به مشامتان رسید شعله را خاموش کنید و اجازه دهید موادتان ولرم شوند.

    پس از اینکه مواد آماده شدو سرد شد در این مرحله مخلوط خوش طعم و خوش عطرتان را داخل فلفل دلمه ای ها قرار دهید.گوجه فرنگی رو میکس کنین و ته ماهیتابه بریزین و فلفلها رو روی گوجه ها بگذارین و درب ماهیتابه رو ببندین تا مدت بیست دقیقه خوب مغز پخت بشن و سپس پنیر پیتزا رو فلفلها بریزین و به مدت دو دقیقه در ماکروویو بگذارین تا پنیرها آب بشه

  • ۱۵:۱۱   ۱۳۹۵/۱/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مواد اولیه :

    برای 4 نفر

    گوشت قرمز5 تکه (فیله های دودی شده)پیاز1.5 فنجان (خرد شده)
    هویج340 گرم (هویج های خیلی کوچک بدون پوست)
    لوبیا سبز225 گرم (نصف شده)مرزنجوش4 قاشق چای خوری (خرد شده)آب مرغ1 و 3/4 فنجان (کم نمک)خامه ترش2/3 فنجان + 1 قاشق غذاخوری مرغ3 فنجان (بدون پوست، کباب و خرد شده)خمیر شیرینی1 ورق

    طرز تهیه:

    فر را با دمای 230 درجه سانتیگراد (450 درجه فارنهایت) گرم کنید.
    فیله ها را داخل یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم سرخ کنید تا ترد شوند و بعد آنها را به یک حوله کاغذی انتقال دهید تا روغن آنها گرفتهشود و بعد فیله ها را خرد کنید.
    پیاز را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 8 دقیقه تفت دهید تا اینکه طلایی شوند و سپس هویج، لوبیا سبز و مرزنجوش را اضافه کنید و یک دقیقه مخلوط کنید و بعد آب مرغ را اضافه کنید و آن را روی حرارت بالا جوش بیاورید. بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 8 دقیقه آرام بجوشد تا سبزیجات نرم تر شوند.
    دو سوم فنجان خامه ترش، مرغ و فیله را مخلوط کنید و به آب مرغ اضافه کنید و آرام بجوش آورید و روی آن نمک و فلفل بپاشید و بین چهار فنجان سوپ خوری عایق گرما تقسیم کنید.
    خمیر را روی سطح صاف قرار دهید و ورز دهید و به شکل یک مربع سی سانتیمتری دربیاورید و بعد خمیر را به چهار مربع هم اندازه تقسیم کنید و آنها را روی فنجان ها قرار دهید و لبه های خمیر را رو به بیرون تا کنید. مقداری خامه روی خمیر ها بپاشید و وسط خمیر را با چاقو به شکل علامت ضرب خراش دهید و با چنگال روی خمیر را سوراخ کنید و بعد به مدت 22 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر برشته شود.

  • ۱۵:۱۲   ۱۳۹۵/۱/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مواد اولیه :

    قارچ225 گرم (بزرگ)خرده نان3 قاشق غذاخوری (ادویه دار)پنیر خامه ای185 گرم (پنیر خامه ای با مخلوط اسفناج و کنگر)

    طرز تهیه:

    ساقه قارچ ها را کات کنید و کلاهک قارچ را کنار بگذارید. پنیر را داخل پلاستیک فریزر بریزید، گوشه پلاستیک را به وسیله قیچی ببرید و پنیر را مانند کرم روی قارچ ها بریزید (فقط کلاهک قارچ را با پنیر پر کنید).
    قارچ ها را از سمت پایین روی خرده نان ها قرار دهید و مقداری خرده نان روی قارچ ها بریزید. سپس به مدت 12 تا 15 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد گرم سرو کنید.

  • ۱۵:۱۴   ۱۳۹۵/۱/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    برای 2 نفر

    گوشت قرمز5 تکه (فیله نازک و نصف شده)نان سیاباتا1 تکه (1 تکه 10 سانتیمتری از عرض نصف شده یا نان فوکاسیا)روغن زیتون3 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی4 ورقه موسیر1 عدد (خرد شده)سرکه سفید1/2 قاشق غذاخوری شاهی1 فنجان
    تخم مرغ2 عدد
    پنیر پارمسان به مقدار لازم (رنده شده)

    طرز تهیه:

    فیله ها را داخل یک قابلمه سرخ کنید تا ترد و برشته شوند و آنها را به یک حوله کاغذی انتقال دهید تا روغن آنها گرفته شود.
    قابلمه را تمیز کنید و قسمت بریده شده نان را با روغن چرب کنید و نان را از طرف بریده شده داخل قابلمه قرار دهید و آنها را به مدت 3 دقیقه تست کنید تا طلایی شوند.
    هر یک از نان های برشته را داخل یک بشقاب قرار دهید و روی هر کدام نصف فیله را قرار دهید سپس روی نان ها دو ورق گوجه بگذارید.
    یک قاشق غذاخوری روغن را داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم بریزید. تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید و نیمرو کنید. بعد نیمرو ها را روی گوجه قرار دهید و در آخر کاهو و پنیر را به ترتیب بگذارید.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان