بس که بعضـــــــــــی ها از استیک گفتن و نوشتن، امشب شدیداً دلم استیک خواست و درستیدم!
موادش رو چشمی واسه چهار تیکه استیک تنظیم کردم!
گوشت استیکی رو هم آقای قصاب با دستگاه برش زد
تقریباً 2 روز گذاشتم فریزر تا امشب موقع پختن بهتر بشه
بعد از آب شدن یخ گوشت ها، مخلوط ادویه زدم و بعد با روکش پلاستیکی و استیک کوب، یه کم کوبیدم تا ادویه ها به خورد گوشت بره
مخلوط ادویه: پودر زنجبیل+ادویه کاری+نمک+فلفل قرمز و سیاه+دارچین+زردچوبه+ادویه خورشتی
بعد دو طرف گوشت ها رو کمی روغن زیتون ریختم
گوشت ها رو به مدت 2 ساعت در مخلوط پیاز ریز خرد شده و سیر کمی کوبیده شده و در طرف درب دار در یخچال گذاشتم
برای سس قارچ، یک پیاز متوسط رو رنده کردده و در مقداری کره تفت دادم تا طلایی بشه
مقداری قارچ بهش اضافه کردم و تفت دادم و مقداری پودر آویشن+نمک+فلفل قرمز و سیاه+نعنای خشک+پودر زنجبیل
2 قاشق آرد رو با 2 لیوان شیر مخلوط کردم و کم کم به مخلوط قبلی اضافه کردم و روی حرارت تا یه کم غلیظ بشه
گوشت ها در روغن کم سرخ کردم و با دورچین هویج و ذرت و نخود فرنگی پخته و سیب زمینی سرخ شده سرو کردم