خانه
1.83M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۸:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    نان سفید

    واقعا #نون برکت سفرس،مهمترین بخش در سبد غذایی ما ایرانیا. این نونی که امروز دستورشو میزارم بافتش بسیار عالیه و نرم و خوشمزس. ماندگاریه خیلی خوبیم داره. میتونید فریزش کتید و بعد توی مایکرو یا فر گرمش کنید مثل روز اولش میشه. توضیحش زیاده پس زود بریم سراغ 

    طرز تهیه نان سفید🍞🍞🍞🍞🍞

    آب ولرم 2 پیمانه

    شکر 2 ق غ

    خمیر مایه 2 ق غ

    کره نمکدار آب شده 1/4 پیمانه

    1/2 پیمانه روغن مایع

    2 عدد تخم مرغ کوچک

    نمک 2 ق چ (اگر کره شما نمک ندارد 1/4ق چ نمک اضافه بریزید)

    برای رومال نان

    1 عدد تخم مرغ به اضافه یک ق غ شیر یا زعفران دم کرده ( به اختیار شما)

    آرد حدود 6 تا 7 پیمانه. (ممکن است بیشتر نیاز شود و یا کمتر مصرف شود بسته به ظرفیت آردها متفاوت است)

    طبق معمول من از نسبت 3 به یک (سه تا پ آرد سبوسدار1پ آرد سفید)از آرد نان و سفید استفاده میکنم

    در یک ظرف بزرگ آب ولرم و شکر و پودر خمیر مایه رو مخلوط میکنیم و 10 دقیقه اجازه میدهیم تا خمیر مایه عمل بیاید.بعد از 10 دقیقه روغن مایع و نمک و کره آب شده و تخم مرغ هایی که با چنگال زده ایم و یکدست شده اند را اضافه میکنیم. 3 پیمانه آرد را کم کم به باقی مواد اضافه کنید. وقتی در کاسه بک خمیر چسبناک و شل داشتید حدود 2 پیمانه از آرد را روی سطح کار بریزید و کمی ترد را با دست پخش کنید و خمیر را روی سطح آرد پاشی شده منتقل کنید. برای 10 دقیقه آرد را با کمک یک کاردک در خمیر فولد کنید در این مرحله نیاز به ورز دادن نیست(یعنی با کاردک خمیر را بین آرد زیر و رو کنید)وقتی خمیر تقریبا جمع شد حدود 5 تا 10 دقیقه دیگر با دست ورزش دهید کم کم آرد اضافه کنید اگر خمیر کمی به دست میچسبید دستاتونو آردی کنید و ورز دهید. باید به یک خمیر کاملا صاف و یکدست و لطیف برسید که اصلا به دست نمیجسبد. بعد در یک ظرف بزرگ کمی روغن بریزید و تمام ظرف را چرب کنید و خمیر را در ظرف بچرخانید تا کامل آغشته به روغن شود. سپس در جای گرم قرار دهید تا حجمش 2 برابر شود. بعد از استراحت به هر شکلی که دوست داشتید در آورید.

    من از خمیر چونه گرفتم و یکی رو وسط  ظرف قرار دادم مابقی چونه ها را با کمی فاصله در اطرافش چیدم و روشو نو پوشومدم و برای 20 دقیقه دیگر استراحت دادم. در این مدت فر را روی 180 درجه روشن کنید و بعد از استراحت روی نانها را با تخم مرغ و شیر یا زعفران مخلوط کرده و رومال کنید. دوست داشتید کنجد یا سیاه دونه و یا تخم آفتابگردان روی نان ها بریزید. بعد از 14 دقیقه نان ها را چک کنید باید روی نانها قهوه ایی،طلایی شود. اگر نیاز بود 5 دقیقه بیشتر بگذارید باز هم فر ها با هم متفاوت هستند. شاید زمان پخت در فر شما کمتر یا بیشتر باشد. در بالا نحوه پیچیدن بصورت نان ساندویجی رو قرار دادم. ابتدا خمیر را پهن کرده از پهنا رول میکنیم قسمت بالا و پایین خمیر را کامل صاف میکنیم مثل عکس شماره 4 و 5 تا به عکس شماره 6 برسید. جایی که رول خمیر دو تکه میشود را مطابق عکس 7 ببندید و مثل عکس 8 روی خمیر ها با چاقو برش دهید و روی خمیر را بپوشانید 20 دقیقه دیگر به خمیر استراحت دهید و بعد از 20 دقیقه رومال تخم مرغ بزنید و در فر طبخ کنید. 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    نان سفید

    واقعا #نون برکت سفرس،مهمترین بخش در سبد غذایی ما ایرانیا. این نونی که امروز دستورشو میزارم بافتش بسیار عالیه و نرم و خوشمزس. ماندگاریه خیلی خوبیم داره. میتونید فریزش کتید و بعد توی مایکرو یا فر گرمش کنید مثل روز اولش میشه. توضیحش زیاده پس زود بریم سراغ 

    طرز تهیه نان سفید🍞🍞🍞🍞🍞

    آب ولرم 2 پیمانه

    شکر 2 ق غ

    خمیر مایه 2 ق غ

    کره نمکدار آب شده 1/4 پیمانه

    1/2 پیمانه روغن مایع

    2 عدد تخم مرغ کوچک

    نمک 2 ق چ (اگر کره شما نمک ندارد 1/4ق چ نمک اضافه بریزید)

    برای رومال نان

    1 عدد تخم مرغ به اضافه یک ق غ شیر یا زعفران دم کرده ( به اختیار شما)

    آرد حدود 6 تا 7 پیمانه. (ممکن است بیشتر نیاز شود و یا کمتر مصرف شود بسته به ظرفیت آردها متفاوت است)

    طبق معمول من از نسبت 3 به یک (سه تا پ آرد سبوسدار1پ آرد سفید)از آرد نان و سفید استفاده میکنم

    در یک ظرف بزرگ آب ولرم و شکر و پودر خمیر مایه رو مخلوط میکنیم و 10 دقیقه اجازه میدهیم تا خمیر مایه عمل بیاید.بعد از 10 دقیقه روغن مایع و نمک و کره آب شده و تخم مرغ هایی که با چنگال زده ایم و یکدست شده اند را اضافه میکنیم. 3 پیمانه آرد را کم کم به باقی مواد اضافه کنید. وقتی در کاسه بک خمیر چسبناک و شل داشتید حدود 2 پیمانه از آرد را روی سطح کار بریزید و کمی ترد را با دست پخش کنید و خمیر را روی سطح آرد پاشی شده منتقل کنید. برای 10 دقیقه آرد را با کمک یک کاردک در خمیر فولد کنید در این مرحله نیاز به ورز دادن نیست(یعنی با کاردک خمیر را بین آرد زیر و رو کنید)وقتی خمیر تقریبا جمع شد حدود 5 تا 10 دقیقه دیگر با دست ورزش دهید کم کم آرد اضافه کنید اگر خمیر کمی به دست میچسبید دستاتونو آردی کنید و ورز دهید. باید به یک خمیر کاملا صاف و یکدست و لطیف برسید که اصلا به دست نمیجسبد. بعد در یک ظرف بزرگ کمی روغن بریزید و تمام ظرف را چرب کنید و خمیر را در ظرف بچرخانید تا کامل آغشته به روغن شود. سپس در جای گرم قرار دهید تا حجمش 2 برابر شود. بعد از استراحت به هر شکلی که دوست داشتید در آورید.

    من از خمیر چونه گرفتم و یکی رو وسط  ظرف قرار دادم مابقی چونه ها را با کمی فاصله در اطرافش چیدم و روشو نو پوشومدم و برای 20 دقیقه دیگر استراحت دادم. در این مدت فر را روی 180 درجه روشن کنید و بعد از استراحت روی نانها را با تخم مرغ و شیر یا زعفران مخلوط کرده و رومال کنید. دوست داشتید کنجد یا سیاه دونه و یا تخم آفتابگردان روی نان ها بریزید. بعد از 14 دقیقه نان ها را چک کنید باید روی نانها قهوه ایی،طلایی شود. اگر نیاز بود 5 دقیقه بیشتر بگذارید باز هم فر ها با هم متفاوت هستند. شاید زمان پخت در فر شما کمتر یا بیشتر باشد. در بالا نحوه پیچیدن بصورت نان ساندویجی رو قرار دادم. ابتدا خمیر را پهن کرده از پهنا رول میکنیم قسمت بالا و پایین خمیر را کامل صاف میکنیم مثل عکس شماره 4 و 5 تا به عکس شماره 6 برسید. جایی که رول خمیر دو تکه میشود را مطابق عکس 7 ببندید و مثل عکس 8 روی خمیر ها با چاقو برش دهید و روی خمیر را بپوشانید 20 دقیقه دیگر به خمیر استراحت دهید و بعد از 20 دقیقه رومال تخم مرغ بزنید و در فر طبخ کنید. 

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۸:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    خوراک مرغ و پنیر.

    #خوراك مرغ و پنير 

    سينه مرغ 1عدد خرد ريز شده 

    سيب زمينى سرخ شده 

    قارچ يك بسته كوچك

    پياز 1عدد متوسط

    سس سالسا 1ق غ

    پنير پيتزا 

    نمك و پاپريكا و ادويه مرغ و پودر سير 

    ابتدا پياز رو سرخ ميكنيم تا نرم و سبك بشه بعد فيله هاى ريز مرغ رو به همراه قارچ ريز شده اضافه ميكنيم به همراه ادويه ها و نمك و كامل سرخ ميكنيم و در آخر سس سالسا رو اضافه ميكنيم بعد توى يك ظرف كه چرب كرديم سيب زمينى سرخ شده رو ميچينيم بعد يك لايه پنير و بعد مرغ و قارچمون رو ميريزيم و باز روش پنير ميپاشيم و ميزاريم توى فر از قبل گرم شده با دماى 180تا وقتى پنيرهامون طلایی بشه

    .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۹:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    کتلت هویج و بوقلمون 

    دستپخت مینا 

    گوشت بوقلمون   300گرم

    هویج    200گرم

    آرد نخودچی   100گرم

    تخم مرغ  1عدد

    پیاز متوسط   1عدد

    روغن   میزان لازم 

    نمک وفلفل وزردچوبه     میزان لازم

    دارچین         1/2 ق غذاخوری 

    موادلازم برای سس کتلت

    رب   1تا2ق غ

    آبغوره   2ق غ

    شکر   1ق غ

    نمک وفلفل

    ابتدا گوشت سینه مرغ رو چرخ یا داخل غذاساز میریزیم وبعد هویج رنده شده ریز و پیاز را اضافه کرده وتمام ادویه ها وتخم مرغ را مخلوط کرده وورز میدهیم

    به اندازه یک نارنگی از موادبرداشته دردست شکل داده ودر روغن سرخ میکنیم 

    سس کتلت :ابتدا 1ق غ روغن در ظرف ریخته ورب را داخل روغن سرخ میکنیم وبعد آبغوره وشکر را اضافه کرده نمک وفلفل را ریخته وبسته ب ذائقه خود شیرینی یا ترشی سس را تهیه میکنیم 1 لیوان اب گرم داخل سی ریخته وبعد کتلتها را درون سس ریخته تا ب غلظت دلخواه برسد .نوش جان

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۳:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    غذا ته چین مرغ تک نفره مجلسی 

    مواد لازم 

    برنج      ۳۰۰ گرم 

    زرده تخم مرغ      ۵ عدد 

    ماست چکیده      ۲۵۰ گرم 

    روغن مایع        ۱۵۰ میلی لیتر 

    زعفران آب کرده     ۳ تا ۵ ق غ خ 

    سینه مرغ          ۲۰۰ گرم 

    نمک فلفل قرمز    به میزان لازم

    طرز تهیه : 

    اول سینه مرغ را با پیاز سیر برگ بو نمک فلفل قرمز زرد چوبه ودارچین آب پز کنید بعد سینه را ریش ریش کرده کنار بگذارید برنج خیس خرده را با کمی زرد چوبه آبکش کنید زرده تخم مرغ روغن ماست زعفران نمک وفلفل قرمز را با هم مخلوط کرده ۲ دقیقه با هم زن بزنید بعد برنج را اضافه کرده کف قالب یا کاسه ای را چرب کرده کمی از مواد ریخته با قاشق رویش را صاف کرده مرغ ریش شده را روی موا بریزید ودوباره با مواد ته چین روی مرغ را بپوشانید و با قاشق کمی فشار دهید تا کاملا به هم بچسبد روی کاسه ها را با فویل پوشانده چند سوراخ ایجاد کنید در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۹۰ دقیقه بپزید .

    نکته : مرغ باید وسط قرار گیرد با دیواره کاسه برخورد نداشته باشد زمان پخت در فرها متفاوت بوده باید بعد از ۱ ساعت کنترل شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۷:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    پيش غذا 

    فاین رولت

    مواد لازم 1: 

    پیازچه خرد شده 

     خیارشور نگین شده

     سیب زمینى پخته نگین شده

    -سس سفید 

    نمک

     جعفرى خرد شده 

    کالباس مرغ 

    مواد لازم 2:

    سه عدد تخم مرغ 

    حدودا 5 قاشق غذا خورى آرد

    یک لیوان شیر

    قاشق غذا خورى روغن مایع

     نمک 

    طرز تهیه:

    مواد (1) را مخلوط میکنیم به اندازه لازم سس سفید میزنیم

    مواد (2) را مخلوط نموده وبا همزن خوب هم میزنیم (عین ماست شل میشه )

    داخل ظرف تلفون یا چدن مستطیلى کمى روغن میریزیم و مایع را دو قسمت میکنیم واز بالاى ماهیتابه اروم میریزیم تا به طور یکنواخت کف ماهیتابه را بگیرید وشعله باید کم باشد تا مغز پخت شود.

    سپس روى پارچه نم دار قرار میدهیم تا روغن ان گرفته شود وروى ان سس میمالیم ورقه های کالباس را روی نان میچینیم بعدمواد الف را یک قسمت ریخته از یک طرف رول میکنیم

    دو ساعت در یخچال قرار میدهیم سپس بیرون اورده وبرش نموده وبا جعفرى خود شده تزيين ميكنيم.

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۸:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    نان زعفرانی

    برای داشتن این نان خوش بافت و خوش عطر نیاز داریم به یک و یک چهارم پ شیر که در ظرفی ریخته روی حرارت قرار میدهیم و صدو پنجاه گرم کره را مکعبی خرد کرده درون شیر میریزیم تا کره آب شود، یک پ شکر به شیر اضافه کرده وقتی که کاملا حل شد، از روی حرارت برداشته و اجازه میدهیم تا کمی از حرارت افتاده و ولرم شود، یک عدد تخم مرغ رو با چنگال زده ، به شیر اضافه میکنیم، سریع هم میزنیم تا تخم مرغ بسته نشود، یک چهارم ق چ پودر زعفران سابیده شده را به شیر می افزاییم

    این مخلوط حدودا به شش الی هفت پ آرد نیاز دارد، با چهار ق چ پودر خمیر مایه ترش فوری و کمی نمک مخلوط کرده و وسط مخلوط را گود کرده، مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم، در نهایت با ورز دادن چسبندگی خمیر را گرفته و به مدت یک ساعت استراحت میدهیم

    از خمیر بیست و چهار گلوله اندازه نارنگی جدا کرده و هرکدام رو به شکل نوار باریکی حدودا سی سانتی شکل میدهیم، نصف یک طرف نوار را رول کرده تا مرکز نوار، نصف نوار دیگه رو در جهت مخالف رول اول رول میکنیم، روی دو سر رول شده یک دانه کشمش قرار داده دوباره یک ساعت استراحت میدهیم

    یک عدد زرده تخم مرغ رو با کمی شیر رقیق کرده و برای رومال نانها استفاده میکنیم، نانها رو در فر گرم شده با درجه حرارت دویست درجه سانتی گراد به مدت دوازده دقیقه میپزیم، امیدوارم این نان خوشمزه رو درست کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۱:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    پیراشکی گوشت

    موادلازم:

    تخم مرغ2عدد

    روغن مایع یاکره50گرم

    نمک نصف قاشق چایخوری

    مایه خمیر1قاشق غذاخوری

    آرد به حدی که خمیربه دست بیادوبه دست نچسبد

    آب ولرم نصف استکان

    طرزتهیه:

    ابتدا آب ولرم ومایه خمیررادرظرفی ریخته و15دقیقه استراحت میدیم تا عمل بیادبعددرظرفی تخم مرغهاوروغن و نمک ومایه خمیرعمل آمده رو ریخته هم میزنیم وآردرو کم کم اضافه میکنیم تا خمیرمون بدست بیادوبه دست نچسبدخمیررادرجای گرم به مدت نیم ساعت تا45 دقیقه استراحت میدیم بهتره با چیزی روشوبپوشونین تا بهترعمل بیادوحجمش دوبرابربشه 

    موادداخل پیراشکی سلیقه ایه ولی من از:

    گوشت چرخ کرده_پیازنگینی خردشده_سیررنده شده_فلفل دلمه ای_قارچ_کالباس_نمک_فلفل_آویشن استفاده کردم مواد رو باهم تفت دادم و درآخر1قاشق خامه وکمی پنیرپیتزا اضافه کردم واز روی شعله بر داشتم بهتره با روغن کم مواد رو تفت بدین وبذارین کمی سرد بشه

    خمیررا مستطيلباوردنه باز کرده 1قاشق ازموادپیراشکی رو از عرضداخل خمیرگذاشته و يك دورمیپیچیم قسمت انتهاي خميرو بصورت ريش ريش با فاصله ١ سانتي برش مي دهيم و خميرو كامل مي بيجيم، پیراشکیهارابامخلوط زرده تخم مرغ و کمی روغن وزعفران آبکرده با قلمو رومال میکنیم ودرفر گرم شده180درجه به مدت20دقیقه قرار میدیم.

    این پیراشکی ها رو میتونید داخل روغن فراوون هم سرخ کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۱:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    آموزش کوفته ی هویج

    مواد لازم:

    ـ گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم

    ـ هویج رنده شده ۲۰۰ گرم ( ۳ عدد هویج درشت )

    ـ گردو و کشمش به اندازه کافی

    ـ جعفری خرد و سرخ شده ۲ قاشق

    ـ پیاز رنده شده ۱ عدد

    ـ آرد ۲ قاشق غذا خوری

    ـ ادویه و نمک و زردچوبه به قدر کافی

    ـ شکر به قدر کافی

    ـ آب لیمو یا سرکه به مقدار لازم

    ـ پیاز سرخ شده ۱ قاشق غذا خوری

    ـ رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

    طرز تهیه :

    گوشت را با هویج و پیاز رنده شد مخلوط کنید و به آن نمک و زردچوبه و ادویه و یک قاشق آرد اضافه کنید.خوب ورز دهید و با گردو و کشمش سرخ شده مغز گذاری کرده و در روغن بیندازید و اطراف آن را سرخ کنید.

    یک قاشق آرد را سرخ کنیدو یک و نیم لیوان آب به آن اضافه کنید و به آن نمک و زردچوبه و رب و آبلیمو و شکر بزنید . کوفته ها را در آن بریزید و در حرارت کم بپزید ودر آخر جعفری و پیازداغ اضافه کنید . ازگوشت مرغ هم میتوانید استفاده کنید و بدون سرخ کردن هم میشود این کوفته را تهیه کرد به جای آن که کوفته را سرخ کنید آن را در آب جوش بیندازیدتا پخته شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۲:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    طرز تهیه بورانی یه رنگ 

    مواد لازم :

     

    ـ ماست چکیده

     

    ـ کدو حلوایی

     

    ـ کلم بروکلی

     

    ـ لبو

     

    طرز تهیه :

     

    کدو حلوایی و کلم بروکلی را جداگانه  در ماهی تابه رژیمی پخته  یا بخار پز کنید . لبو را هم پوست کنده و با برشهای عرضی  به قطعات کوچکتر تقسیم کرده تا زودتر پخته شود .

     

    بعد از پختن  هر سه را جداگانه و بدون آب با گوشت کوب برقی پوره کنید و  با ماست چکیده مخلوط کنید و در دیس به شکل دلخواه تزئین کنید .

     

    در این تزئین در کنار هم گذاشتن سه رنگ بورانی  به شکل یک مربع و دو متوازی الاضلاع یک مکعب درست کنید و کاملا شکل سه بعدی به خود بگیرد .در این تصویر قسمت وسط کاملا برجسته و اگر دقت کرده باشید سایه در سمت چپ تا حدودی برجستگی را نشان میدهد .برای نقطه های روی تزئین از بورانی و لبو وکدو حلوای و پنیر استفاده کردم

    شام چی درست کنیم؟
  • leftPublish
  • ۱۱:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    طرز تهیه آکراس

    روش تهیه آکراس غذای لذیذ متعلق به غرب قاره سیاه است. البته این غذا که توسط برده‌ها به منطقه آمریکای مرکزی برده شده، در کارائیب نیز طرفداران فراوان دارد. روش تهیه آن کاملا مشابه فلافل،‌ اما بسیار ساده‌تر و بی‌دردسرتر است. 

    مواد لازم برای ۴ نفر:

     

    لوبیا چشم‌بلبلی: ۲۰۰ گرم، خیس کرده

    پیاز متوسط: یک عدد، خرد شده

    فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، خرد شده

    نمک و فلفل: به میزان لازم

    روغن: به میزان لازم

    روش تهیه:

    ۱ - لوبیا را ۲ دفعه از چرخ‌گوشت رد کنید، سپس همراه با پیاز و فلفل‌دلمه داخل غذاساز خمیر کنید. اگر مایه سفت بود، نصف پیمانه آب به آن اضافه کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

    ۲ - مایه آکراس را داخل کاسه بریزید، به اندازه‌ای آب به آن اضافه کنید که اگر قاشق را سرازیر کردید، مایه از آن به آرامی بریزد.

    ۳ - به اندازه‌ای روغن داغ کنید که آکراس‌ها در آن شناور باشد. شعله آن باید زیاد باشد. با قالب فلافل از مایه برداشته و در روغن بریزید. هر طرف آن را ۳-۴ دقیقه سرخ کنید، سپس روغن آن را با حوله کاغذی گرفته و با انواع نان و سالاد سرو کنید.

    نکات:

    ۱ - در آکراس اصیل به جای فلفل دلمه‌ای از ۲ عدد فلفل قرمز تند استفاده می‌شود.

    ۲ - لوبیاها را حداقل ۲۴ ساعت خیس کنید و اگر می‌خواهید رنگ بهتر و نفخ کمتری داشته باشد، پوست آنها را بگیرید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    مواد لازم باقالی قاتق برای چهار نفر :

     

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقلا رشتی)

    100 گرم

    100 گرم / 160 کالری

    شوید(شبت) خشک

    2 قاشق غذاخوری

    100 گرم / 253 کالری

    سیر

    3 الی 4 حبه

    100 گرم / 120 کالری

    تخم مرغ

    2 عدد

    100 گرم / 147 کالری

    روغن

    2 قاشق غذاخوری

    100 گرم / 900 کالری

    آب

    2 لیوان

    100 گرم / 0 کالری

    زردچوبه,نمک وفلفل

    به میزان دلخواه

    100 گرم / 0 کالری

     

    طرز تهیه باقالی قاتق :

    *. به نقل از آکاایران : ابتدا باقالی خشک را 5 الی 6 ساعت قبل (معمولا یک شب تا صبح) را در آب خیس کرده تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس پوست آن را جدا کرده و می شوریم. روغن را در یک قابلمه داغ نموده.

    *. سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت می دهیم.بعد از کمی تفت دادن شوید خشک و نمک- فلفل- زردچوبه را اضافه کرده و کاملا هم می زنیم و در روغن تفت می دهیم. وقتی کاملا بخار جمع شد.

    *. 2 لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافه کرده و می گذاریم تا باقالی ها پخته شوند.(دقت شود که باقالی له نشود.) در آخر تخم مرغ ها را در خورش می شکنیم و در ظرف را می گذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم مرغ ها ببندد.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    کباب شمالی

    •    تعداد: 2 یا 3 نفر

    مواد لازم

    •    350 گرم گوشت راسته گوسفند یا گوساله  

    •    50 گرم گردوی آسیاب شده  

    •    1 تا 2 قاشق غذاخوری رب انار 

    •    نمک

    •    عدد پیاز بزرگ

    •    چوچاق و جعفری  2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    1. گوشت را بشویید و به قطعات متوسط خرد کنید.

    2. پیاز را رنده کنید. چوچاق و جعفری را کاملا خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، پیاز ، گردوی آسیاب شده، رب انار، چوچاق و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید.

    3. تکه های گوشت را به آنها اضافه کنید. روی کاسه را بپوشانید و 12 تا 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید. لازم به ذکر است، نباید به گوشت ها نمک بزنید زیرا باعث سفت شدن کباب می شود. نمک را هنگام کباب کردن گوشت ها روی آنها بپاشید.

    4. سپس گوشت ها را بدون پیاز به سیخ بکشید و روی منقل، كباب کنید

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

     طرز تهیه نان شیرمال گیس بافت

    500گرم ارد سفید

    100گرم کره

    1لیوان شیر ولرم

    5قاشق غ شکر

    1قاشق س مخمر

    1قاشق چ زرد چوبه

    1عدد تخم مرغ

    نوک قاشق چ نمک

    زعفران داخل خمیر دوقاشق م دمشده

    وانیل نصف قاشق چ

    برای رومال یک زرده تخم مرغ دوقاشق شیر،یک قاشق زعفران

    طرز تهیه

    ابتدا مخمر را با یک قاشق م شکر مخلوط ومیزاریم تا عمل بیاد شیر حتما ولرم باشه بعد از ده دقیقه همه مواد رو خمیر میکنیم ویک ونیم ساعت استراحت میدیم اگر لازم بود ارد اضافه کنید تا بع دست نچسبه بعد از استراحت خمیر را به سه قسمت میکنیم وروی میز کار مثل مار بلندی درست میکنیم مانند گیس میبافیم به اندازه سینی فر میبریم وسرشونو بهم فشار میدیم رومال میکنیم وبیست دقیقه با دمای 170طبقه وسط میپزیم اگر روش طلایی نشده بو دو دقیقه با گریل طلایی میکنیم.

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۴:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    پيش غذا

     کاناپس قارچ 

    📌یک اردور ایتالیایی خوشمزه و ساده! 

    🍥مواد لازم:

    کره: ۵۰ گرم

    گشنیز: ۵۰ گرم

    پیازچه: ۱۰۰ گرم

    قارچ: ۵۰۰ گرم

    آرد: دو قاشق سوپ‌خوری

    شیر: یک و نیم پیمانه

    نمک، فلفل و نان تست: به میزان لازم

    پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم

    🍥طرزتهیه:

     کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا آب شود.

    * پیازچه را خرد کرده و با کره کمی تفت می‌دهیم.

    * قارچ را ریز خرد کرده و با پیازچه تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شود.

    * آرد را افزوده و هم می‌زنیم.

    * شیر را اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم تا غلیظ شود.

    * نمک و فلفل را افزوده و در انتها گشنیز خردشده را می‌ریزیم و هم می‌زنیم و از روی حرارت بر می‌داریم.

    * روی هر نان تست یک قاشق غذاخوری از مایه قارچ ریخته و کاملاً پخش می‌کنیم و کمی پنیر پیتزا می‌ریزیم و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا پنیر آب و روی کاناپس قارچ طلایی شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    ته چین مرغ

    برنج آبکش شده دو پیمانه

    ماست نصف لیوان

    تخم مرغ دو عدد

    زرشک یک استکان

    سینه مرغ ریش شده

    زعفران آب کرده

    نمک

    فلفل سیاه

    روغن برای داخل مواد یک چهارم لیوان

    طرز تهیه:

    داخل یک ظرف یک عدد زرده تخم مرغ، دو ق غ ماست، زرشک، دو ق غ روغن، نمک، کمی از زعفران و مرغ ریش شده را ریخته و مخلوط میکنیم.

    درظرف دیگری برنج، دو عدد سفیده و یک عدد زرده تخم مرغ، باقیمانده زعفران و ماست و روغن، نمک را مخلوط میکنیم.

    کف قابلمه را روغن ریخته، نیمی از مواد برنجی را ریخته، بعد مواد گوشتی و دوباره مابقی مواد برنجی را میریزیم.

    دم کنی گذاشته و حدود چهل دقیقه با حرارت ملایم میپزیم.

    * از نمک و فلفل در هر دو مواد استفاده میکنید 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    لا زانیا لقمه ای

    سس لازانیا

    گوشت چرخی با پیاز ریز خرد شده قارچ جدا تفت داده و فلفل دلمه ای و نمک فلفل رب اویشن همه رو با هم تفت دادم اماده کردم

    لازانیا رو پخته و ابکش کرده

    از مواد روی ورق لازانیا گزاشته کمی سس بشامل وپنیر پیتزا ورق لازانیا رو 

    رول کرده داخل ظرف چیده 

    در اخر سس بشامل و پنیر پیتزا ریخته  ۲۰  دقیقه داخل فر گزاشته تا پنیر اب بشه و روش طلایی بشه

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    #پيش_غذا_پيراشكي_گوشت 

    پيراشكى گوشت پنير(گل رز)

    گوشت چرخ كرده    ٢٠٠ گرم

    پياز            ١عدد

    فلفل دلمه       ١/٢(نصف)

    گوجه        ٢عدد

    رب       ٢ق غ

    جعفرى ساطورى شده مقدارى

    قارچ         ١٥٠ گرم

    نمك فلفل زردچوبه وآويشن مقدارى

    پنير پيتزا

    زرده تخم مرغ+كمى زعفران (براى رومال)

    خميرجادويى

    طرز تهيه👇

    ابتدا پياز رو خرد كرده باروغن كمى تفت داده گوشت رو اضافه كرده بعد گوجه پوره شده بعد قارچ وفلفل دلمه اى خردشده ونمك وفلفل وزردچوبه ميزنيم ورب را ريخته تفت ميدهيم حرارت رو كم ميكنيم تا كاملا آب گوجه كشيده شود وآخر كار آويشن رو اضافه ميكنيم

    به اندازه يه گردو از خميررو برداشته با وردنه باز كردهاز مواد گوشتى يه قاشق ميريزيم مقدارى پنير پيتزا روى مواد گوشتى ريخته وخميررا ميبنديم ولبه هاى خميرراروى هم فشار ميدهيم تا كنگره ايجادشود وبه ترتيب كنار هم روى ظرف لبه دارى كه مقدارى چرب شده ميچينيم تا طرح گل رز بدست بياد مثل تصويرى كه ارسال كردم بعدروى پيراشكى هارو زرده تخم مرغ وكمى زعفرون ميماليم ميذاريم داخل فر گرم شده بادماى١٨٠ درجه ٢٠ دقيقه و٥دقيقه گريل  میکنیم تا روی پیراشکی طلایی بشه نووش جوون

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    تارت مرغ

    مواد لازم :

    تخم مرغ : 2 عدد

    ماست : 1 پیمانه

    روغن : 1 پیمانه

    بکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری

    نمک : کمی

    آرد : به اندازه ای که به دست نچسبد

    .

    مواد میانی :

    سینه مرغ خرد و پخته شده

    قارچ خرد و تفت داده شده

    فلفل دلمه ای خرد و تفت داده شده

    کنسرو ذرت

    پنیر پیتزا

    .

    طرز تهیه :

    اول دو تا تخم مرغ را با ماست با چنگال می زنیم بعد روغن مایع را می ریزیم، سپس نمک و آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک می کنیم و کم کم به تخم مرغها اضافه می کنیم. بعد اینکه خمیرمان را آماده کردیم مواد میانی را آماده می کنیم داخل ظرفمان خمیر را باز کرده مواد میانی را میریزیم روش. سپس پنیر مون رو اضافه کرده و از خمیر نوارهای باریکی درست کرده، بصورت حصیرچین روش قرار میدهیم و نهایتا برای طلایی شدن، با قلمو زرده تخم مرغ رو به روی خمیرمون مالیده و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد و بمدت 30 دقیقه می گذاریم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    کبه عراقی

    برنج را همراه سیب زمینی و روغن و زعفران و نمک و آب دم کنید. بعد تا گرم است با گوشتکوب له کنید و یک تخم مرغ به ان بزنید. برای مواد میانی از گوشت چرخ کرده. پیاز. رب. کشمش و گردو استفاده کنید. سپس در روغن فراوان سرخ نموده و نوش جان کنید

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان