ronak n :
پياز حلقه پفكى
مواد لازم :
پياز حلقه شده
خمير بنيه
روغن براى سرخ كردن
طرز تهيه:
پياز را به صورت حلقه اى برش بزنيد و حلقه ها را داخل خمير بنيه بغلطانيد و در روغن داغ سرخ كنيد
خمير بنيه
مواد لازم :
آرد. ٣/٤ پيمانه
تخم مرغ. ٢ عدد
ماءالشعير. ١/٢ پيمانه
نمك. نصف ق چ
فلفل. نصف ق چ
نشاسته ذرت. ٤ ق غ
روغن. ١/٤ پيمانه
@ashpazima🌺🌺🌺
طرز تهيه :
تخم مرغها را در كاسه اى بشكنيد و با چنگال هم بزنيد تا از حالت لختگى خارج شود آرد را كم كم به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد ماءالشعير و روغن و نمك و فلفل و نشاسته ذرت را هم اضافه كنيد و همه مواد را خوب با هم مخلوط كنيد تا گلوله اى نداشته باشد ميتوانيد نشاسته ذرت را از دستور حذف كنيد و آرد جايگزين كنيد .
غلظت اين سس مانند ماست است با اضافه كردن آرد و يا ماءالشعير ميتوانيد به غلظت دلخواه برسيد . در انتها نصف قاشق چايخورى بيكينگ پودر به خمير اضافه كنيد و خوب هم بزنيد .
اين خمير براى سرخ كردن ميگو ، ماهى ، فيله مرغ و انواع سبزيجات بسيار مطلوب است .
با خمیر بنیه میشه قارچ هم درست کرد ؟؟
حتما تو فستفود ها دیدید ....قارچ های پفکی وحشتناک خشمزه :)
حالا که بحث خورد و خوراکه ...بچه ها کسی میدونه چطوری میشه فلافل حق درست کرد ؟؟!!
تو جمله بالا نوشتم فلافل حق ...یعنی جنسش حق باشه ...معرکه باشه ...مثل فلافلی های معروف باشه
ربطی به حق تعالی نداره و تو کتاب های دینی دنبالش نگردید :)
از این فلافل های ترد و تپل و با طمع عالی :)
راستش من خیلی فلافل دوست دارم ولی بیرون زیاد رغبت نمی کنم بخورم چند تا دلیل داره
1- اینا معمولا بهداشت رو رعایت نمیکنن و من تا حالا ندیدم اون ماسماسک که باهاش فلافل درست می کنن رو بشورن
2-این فلافلی ها خودشون سس درست میکنن آدم نمیدونه توش چیه .ما تو محلمون فلافلی داریم ممد فلی ...اسم مغازشه
اسم سسش هم ممد فلی 2 هست ..باور کن :)
3-از روغن این فلافل فروشی ها ..خصوصن تو هنگام شب میشه نفت مورد نیازه پتروشیمی رو تهیه کرد
تازه اونو که دور نمیریزن ...یه توری مهمون گیر (مهمون گیر ...همون صافی چاییه ...که جلو قوری میزاری که تفاله
چای نیاد تو استکان ...بعله همونه ...چون تو باور های ما اگه تفاله چای تو استکان باشه ..میگیم مهمون میاد
من بهش میگم مهمون گیر :)))...میزاره سر پیت ...باز روغن رو میریزه اون تو تا واسه فردا ...روغن آرامش داشته باشه :)
خلاصه سرتونو درد نیارم ...اگه کسی بلد بود ..بگه :)