شیرینی بهشتی
موادلازم:
روغن لادن50 125گرم
پودر قند 125گرم
آرد شیرینی 200گرم
آردبرنج 50گرم
وانیل 4/1ق.چ
طرزتهیه:
ابتداروغن را روی حرارت قرارداده تا کاملا"آب شودسپس می گذاریم تا حدی خنک شود تازمانی که انگشتمان را داخل آن می گذاریم نسوزاند.
سپس پودر قندرا کم کم اضافه می کنیم وبا هم زن می زنیم تا مخلوط شود.
وانیل را اضافه می کنیم وسپس دو نوع را مخلوط کرده الک می کنیم وبه مواد به تدریج اضافه می کنیم.
موادرا داخل چرخ گوشت می رزیم و خمیر را تا حدی اینکه حالت پودری نداشته باشد آنرا چرخ می کنیم.در این مرحله باید مواظب باشیم که خمیر به روغن نیفتد.
سینی فر را کاغذ انداخته سپس بادرجه 150در طبقه وسط کمتر از 1ساعت می گذاریم بپزد.
خمیرها را در کیسه ریخته به قطر نیم سانت به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار می دهیم و سپس با هر کاتری که خواستیم شکل می زنیم وبا پودر پسته یا تخم خرفه رویش را دیزاین می کنیم