شیرینی کره ای با مربا
مواد لازم:
کره ۲۵۰ گرم (دمای اتاق)
شکر قهوه ای روشن ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد۳۵۰ گرم
نمک ۱ قاشق چایخوری
مغزبادام پرک یا خلال شده ۵۰ گرم
مربا ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
کره و شکر را به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی می زنیم تا یکدست و خامه ای شود. سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم و سفیده را کنار میگذاریم، زرده تخم مرغ را به محلول کره و شکراضافه کرده وهمه مواد را با هم مخلوط کرده، آرد ونمک را الک کرده به مواد اضافه می کنیم و همه مواد رامخلوط کرده و خمیر را در نایلون فویل پیچیده به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال میگذاریم.
فررا روی ۱۷۰ درجه گرم کنید، از این مقدار خمیر۵۰ تا توپ کوچک اندازه گردو درست میکنیم، درظرفی سفیده تخم مرغ را که کنار گذاشته بودیم با چنگال بهم زده، بادام پرک شده یا خلال بادام را هم در کاسه ای می ریزیم، توپهای خمیررا کمی پهن کرده با سفیده تخم مرغ آغشته می کنیم و بعد در خلال بادام میغلطانیم، درسینی فر کاغذ فر پهن کرده و آنها را درسینی فر میچینیم، با شصت انگشت وسط خمیرهای توپی را فشارداده تا کمی گود شود وبا مربا گودی ها را پر می کنیم، شیرینی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در قسمت وسط فر میپزیم تا زیر شیرینی کاملاً طلایی شود، شیرینی را میگذاریم در سینی فر سرد شود و بعد درظرف میچینیم.