شیرینی_رسپیری
مخصوص عید نوروز
مواد لازم
آرد 225گرم
کره 225گرم
پودر شکر 90گرم
وانیل مایع نصف قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 50گرم
نسکافه 2قاشق چایخوری سرپر
آبجوش 1قاشق غذاخوری
پودر شکر وشکلات چیپسی برای تزیین
🎀طرز تهیه:
اول کره رو که به دمای محیط رسیده با پودر شکر ووانیل بزنسد تا کرمی شکل بشه وکمی پف کنه.
بعد نسکافه رو در آبجوش حل کنید سعی کنید که آب جوش رو بیشتر از 1قاشق نریزیدوباز با همزن بزنید
🎀حالا آرد ونشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید والک کنید وبه مواد شیرینی اضافه کنید وبا همزن بزنید در حد یکنواخت شدن وقتیکه کاملا مخلوط شد مواد رو داخل قیف که سرماسوره شکوفه داره بریزید وتوی سینی فرتون که کاغذ روغنی داره با فاصله کم شروع کنید به شکوفه زدن وبعد سینی فرتون رو داخل یخچال 20دقیقه استراحت بدید ودر همین زمان فر رو با دمای 175روشن کنید وبعد از 20 دقیقه سینی رو از یخچال بسرون بیارید وروشون شکلات چیپسی بزارید وداخل فر داغ بپزید به مدت 20 دقیقه بعد از پخت شیرینی ها که سرد شد روشون پودر شکر الک کنید