قلبهای مارمالادی
آرد 330 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
کره نرم شده 180 گرم
شکر قهره ای 50 گرم
شکر 130 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
مارمالاد توت فرنگی یا تمشک 125 گرم
کره و شکر و شکر قهوه ای را با هم زن برقی بزنید تا مخلوط شود و به شکل کرم در آید. تخم مرغ و وانیل و رنده پوست لیمو را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
آرد و بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا خمیر صاف و یک دستی حاصل شود. خمیر را داخل نایلون صاف کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده ای به ضخامت حدود نیم سانت باز کنید و با قالب برش بزنید و در سینی فر چرب شده چیده و آن را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد. در پایان روی سطح شیرینی ها پس از خنک شدن مارمالاد بمالید.