خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۲۱:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    قلبهای مارمالادی

    آرد 330 گرم

    بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

    دارچین نصف قاشق چایخوری

    کره نرم شده 180 گرم

    شکر قهره ای 50 گرم

    شکر 130 گرم

    تخم مرغ 1 عدد

    وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

    رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری

    مارمالاد توت فرنگی یا تمشک 125 گرم

    کره و شکر و شکر قهوه ای را با هم زن برقی بزنید تا مخلوط شود و به شکل کرم در آید. تخم مرغ و وانیل و رنده پوست لیمو را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.

    آرد و بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا خمیر صاف و یک دستی حاصل شود. خمیر را داخل نایلون صاف کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

    سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده ای به ضخامت حدود نیم سانت باز کنید و با قالب برش بزنید و در سینی فر چرب شده چیده و آن را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد. در پایان روی سطح شیرینی ها پس از خنک شدن مارمالاد بمالید.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان