شیرینی_نخود_چی مخصوص #عيد😍
آرد نخودچی: 250گرم( 2پیمانه + 1/2پیمانه)
پودر قند: 125گرم (1پیمانه)
كره (ترجيحا كره اطلس طلايي)125گرم
(1/2پیمانه یکم بیشتر
هل کوبیده:1قاشق مربا خوري
پودر پسته
مقداری برای تزیین
طرز تهیه:😍😍
كره را کمی میزنیم تا رنگش تغییر کند بعد خاکه قند را اضافه کرده و کمی دیگر با همزن میزنیم( البته این کار را می توان با دست هم انجام داد) آرد را کم کم اضافه کرده خوب مالش دهید تا خمیر نرم شده و وقتی یه گلوله برمیداریم ترک نخورده و به دست نچسبد
خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته و 24ساعت داخل یک جای خنک بگذارید.
خمیر را کمی ورز داده تا گرمای دست از حالت خشکی آن را در آورد بعد با وردنه در سطی آرد پاشی کرده به قطر 1 سانتی متر باز می کنیم و با قالب دلخواه برش زد و درون سینی که کاغذ پوستی انداختید بچینید (لازم نیست زیاد فاصله بدین چون سایزش تغییر نمیکنه)رویش پودر پسته ریخته و با دمای 300درجه به مدت 20دقیقه تا 30دقیقه قرار دهید
البته در طبقه وسط و فری که از قبل گرم شده
وقتی از فر در آوردین حداقل 1یا2ساعت بذارین تا کامل سرد بشه بعد در ظرف مورد نظر چیده و سرو کنید
نوش جان😍
🛎🛎🛎
نکته:
1) اگر بخواین میتونید 1 پیمانه رو آرد سفید بریزید.
البته من یکبار این کار رو کردم هیچ تغییری تو مزش ایجاد نمی کنه ،یکم استحکامش رو بالا میبره
2) یه چیز دیگه که باید بگم ، مثل مال بیرون محکم نیست ترد ترده
3) آرد رو چند بار الک کنین بهتره
4)دمای فر ها فرق میکنه بعد 15دقیقه یکبار بهش سر بزنین اگه زیرش یکم طلایی بشه یعنی آمادست