خانه
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۲:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    #شيريني_زبان_

    طرز تهیه

    فر رو روي درجه ٤٠٠ درجه تنظيم كنيد تا گرم بشه، خمیر هزارلا رو قالب بزنید، وسط خمیر رو با چاقو یه شکاف تا انتها بندازید، اين شکاف باید کاملا عمیق باشه . سپس روی خمیر رو با برس نرم مقداری عسل که همراه و آب زعفران غليظ كه در چند قاشق آب ریخته اید و مخلوط کرده اید بمالید دقت كنيد شربتتون غليظ باشه، شيريني رو داخل فر به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه بذاريد تا بپزه، بعد گریل رو روشن کنید به مدت ۱۰-۱۵ ثانیه تا روی شیرینی حسابی طلایی بشه. وقتی از فر در آوردین بگذارید خنک بشن، بعد دوباره عسل گرم روی شیرینی ها بمالید اگه داغ داغ این کار رو بکنید پف شیرینی ها میخوابه دوباره بعد از ۵ دقیقه یک بار دیگه عسل گرم شده رو روش بمالید و روی اون رو با پودر نارگیل، و یا پودر پسته تزین کنید.⛳️

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان