۱۲:۲۶ ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
#شيريني_زبان_
طرز تهیه
فر رو روي درجه ٤٠٠ درجه تنظيم كنيد تا گرم بشه، خمیر هزارلا رو قالب بزنید، وسط خمیر رو با چاقو یه شکاف تا انتها بندازید، اين شکاف باید کاملا عمیق باشه . سپس روی خمیر رو با برس نرم مقداری عسل که همراه و آب زعفران غليظ كه در چند قاشق آب ریخته اید و مخلوط کرده اید بمالید دقت كنيد شربتتون غليظ باشه، شيريني رو داخل فر به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه بذاريد تا بپزه، بعد گریل رو روشن کنید به مدت ۱۰-۱۵ ثانیه تا روی شیرینی حسابی طلایی بشه. وقتی از فر در آوردین بگذارید خنک بشن، بعد دوباره عسل گرم روی شیرینی ها بمالید اگه داغ داغ این کار رو بکنید پف شیرینی ها میخوابه دوباره بعد از ۵ دقیقه یک بار دیگه عسل گرم شده رو روش بمالید و روی اون رو با پودر نارگیل، و یا پودر پسته تزین کنید.⛳️