خانه
296K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۴:۳۷   ۱۳۹۸/۱۲/۵
    avatar
    کاربر جديد|12 |139 پست

    شیرینی عید با ماندگاری بالا

    شیرینی بهشتی

    مواد لازم:

    ۲۰۰ گرم آرد سفید

    ۱۰۰ گرم پودر قند

    ۱۰۰ گرم روغن جامد

    ۲۵ گرم روغن مایع

    ۱/۴ قاشق جایخوری وانیل

    ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو یا ۲ قاشق مرباخوری زعفران دم کرده

    پودر پسته برای تزیین

    مراحل تهیه:

    ۱- ابتدا روغن جامد که در دمای اتاق کمی نرم شده و پودر قندی که الک کردیم را با همزن میزنیم تا مخلوطی کاملا سفید و یکنواخت به دست بیاد.

    ۲- حالا وانیل را اضافه کنید و باز مواد را با همزن بزنید.

    ۳- در مرحله بعدی آرد را اضافه کنید.

    ۴- ابتدا مواد را کمی با قاشق هم بزنید تا به خورد هم بروند.

    ۵- حالا با دست فقط در حد منسجم شدن ورز بدهید.

    ۶- در نهایت روغن مایع را هم اضافه کنید و کمی ورز بدهید تا خمیر نرم و منسجم بشود.

    ۷- حالا نیمی از خمیر را با پودر کاکائو یا زعفران مخلوط کنید و نیمی دیگر را سفید بگذارید تا در نهایت دو رنگ شیرینی داشته باشید.

    ۸- حالا یا مواد را داخل قیف بریزید و با ماسوره روی کاغذ روغنی شکوفه بزنید یا مثل من گردشان کرده و بعد روی آن طرح بدهید.

    ۹- در نهایت وقتی همه مواد را شکل دادید داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردید بگذارید و اجازه بدهید تا برای ۱۰ الی ۱۲ دقیقه شیرینی‌ها بپزند. قبل از قرار دادن شیرینی‌ها در فر می‌توانید با پودر پسته تزیینشان کنید. وقتی شیرینی‌ها را از فر در میاورید هنوز کمی نرم هستند که باید اجازه بدهید تا بعد از سرد شدن خودشان را بگیرند.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان