شیرینی خانگی
طرز تهیه قرابیه تبریز
مواد لازم برای تهیه شیرینی قرابیه :
بادام پوست گرفته خام ۱۵۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
مخلوط مغز پسته و بادام و شکر به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی قرابیه :
بادام را به صورت پودر درآوردید و همراه با شکر و سفیده ی تخم مرغ دو بار، با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.
اگر خمیر سفت بود، کمی سفیده ی تخم مرغ به آن اضافه کنید.
خمیر را ورز دهید تا سفید رنگ شود.
سپس داخل قیف پارچه ای با سر ماسوره ی ساده بریزید.
داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را توسط قیف به شکل دایره، با فاصله روی سینی بریزید.
سپس روی آن ها پسته و بادام و شکر بریزید.
شیرینی ها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده، به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
بعد از سرد شدن، شیرینی ها از کاغذ روغنی جدا کنید.
این شیرینی ها در مجاورت هوا زود خشک می شوند، لذا آنها را در ظرف دردار یا کیسه ی نایلونی دربسته ای نگه دارید.