فانل کیک - یک چیزی مابین زولبیا و نان پنجره ی دستپخت سر آشپز خانم ساندرا لی
دستور همراه با ویدئو
آب ١ پیمانه
کره ٣/٤ قالب یا ٦ ق غ
شکر ١ ق غ
نمک ١/٨ق چ
آرد ١ پیمانه
تخم مرغ ٥ عدد بزرگ + ٢ سفیده
مقداری روغن برای سرخ کردن
مقداری خاکه قند
در ظرفی آب+شکر+نمک+کره را مخلوط کرده و بجوشانید . آرد را به آن افزوده و انقدر هم زنید که همه مواد خوب جذب هم شده و از آن گوله ی به وجود آید. خمیر را داخل کاسه ی میکسر یا مخلوط کن ریخته و بگذارید تا ٤-٣ دقیقه خنک شود.
با پایینتر سرعت میکسر تخم مرغ ها را دانه دانه خوب هم زنید . خوب مطمین شوید که تخم مرغ جذب خمیر شده قبل از آن که تخم مرغ بعدی را اضافه کنید.
وقتی همه مواد خوب مخلوط هم شد داخل کیسه شیرینی پزی ریخته با سر قیف شماره ١٢.
روغن را داغ کرده و مایه را به اشکالی که دوست دارید یا شکل زولبیا داخل روغن ریخته و بگذارد تا پخته و کمی سرخ شود سپس برگردانده و آن روی دیگر آن را سرخ کنید. بعداز سرخ کردن آن ها را روی دستمال حوله ی چیده تا روغن آنها گرفته شود. خاکه قند روی آنها پاشیده تا کمی جذبشان شود و سرو کنید.