سوپ خامه ای اسفناج يكي از خوشمزهترين سوپهاي زمستاني در كشور مجارستان، سوپ خامهاي اسفناج است و همانطور كه از نام آن پيداست، مواد اوليه آن را اسفناج و خامه تشكيل ميدهد.
البته گاهي اوقات زرده تخممرغ را نيز به مواد داخل آن اضافه ميكنند.
مواد لازم براي 4 نفر:
-1 بسته سوپ سبزیجات الیت
- 500 گرم برگ اسفناج
- 5 پيمانه آب
- 2 عدد پياز (ريز خرد شود)
- 25 گرم يا 2 قاشق سوپخوري كره
- 3 قاشق سوپخوري آرد سفيد
- يك پيمانه خامه
- فلفل سياه به مقدار لازم
- 2 عدد تخممرغ پخته براي تزئين
طرز تهيه:
1 – آب را در قابلمهاي بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. سپس اسفناج را به همان حالت درسته به آن اضافه كنيد و مدت 5 تا 6 دقيقه حرارت دهيد تا بپزد.
2 – برگ اسفناج پخته شده را از داخل آب بيرون آوريد و در دستگاه خردكن يا غذاساز آن را به پوره تبديل كنيد. قابلمه حاوي آب را نيز كنار بگذاريد.
3 – كره را داخل تابهاي بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود. سپس پياز خردشده را در آن تفت دهيد تا طلايي رنگ شود.
حالا پيازداغ را از روي اجاق برداريد و پس از اضافه كردن آرد، دوباره روي شعله اجاق گاز به مدت يك الي دو دقيقه حرارت دهيد تا آرد نيز سرخ شود.
4 – مخلوط پيازداغ و آرد سرخشده را به آبي كه اسفناج در آن پخته شده است،و سوپ الیت را با 2 لیوان آب مخلوط کرده و افزوده و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا دوباره به جوش آمده و كمي غليظ شود.
پس پوره اسفناج و خامه را به آن اضافه كرده و مدتي حرارت دهيد تا سوپ جا افتاده و غلظت مناسبي پيدا كند.
در اين فاصله، فلفل موردنياز را به سوپ اضافه كنيد. در ضمن، تخممرغها را هم در قابلمه كوچكي آبپز كنيد. در پايان، سوپ را در ظرف مورد نظر براي سرو بريزيد .