طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با سیب
مواد لازم :
مواد لازم برای پوره کردن کدو حلوایی :
1 کیلوگرم کدو حلوایی
1 قاشق چایخوری نمک و فلفل
مواد لازم برای تهیه سوپ :
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1 عدد پیاز خرد شده
کمی زنجبیل خرد شده
2 عدد سیر رنده شده
1 عدد سیب خرد شده
1 قاشق چایخوری پودر زیره
1 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
1 قاشق چایخوری نمک
5 فنجان آب مرغ
⅓ فنجان خامه مایع یا خامه ترش
طرز تهیه :
کدو حلوایی خود را پوست بگیرید. کدوها را به شکل مکعبهای یکسان خرد کنید.
کدو را درون یک کاسه ریخته و روغن زیتون ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید . طوری آنها را مخلوط کنید که کدوها در روغن پوشانده شوند.
یک کاغذ روغنی را داخل سینی فر گذاشته و مکعب های کدو را روی آن بچینید .
کدو را در حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که در دمای 350 درجه فارنهایت / 180 درجه سانتیگراد پخته شوند در فر قرار دهید.
یک قابلمه را با روغن زیتون گرم کنید و پیاز خرد شده را درون آن تفت دهید.
زنجبیل . سیر . مکعب های کدو حلوایی و قطعات سیب را به آن اضافه کنید.
ادویه ، زیره ، پودر تخم گشنیز ، پاپریکا ، فلفل سیاه و نمک را به آنها اضافه کرده و هم بزنید .
آبگوشت را اضافه کرده و تمام مواد را با حرارت متوسط بپزید تا زمانیکه تمام مواد کاملا پخته و نرم شوند ( حدود 10 دقیقه طول می کشد ) .
مواد غذایی را با غذاساز یا گوشت کوب برقی میکس کنید . سپس سوپ را دوباره درون قابلمه ریخته و روی حرارت کم خامه را به آن اضافه کنید .
سوپ را حدود 2 دقیقه دیگر بپزید و سپس آن را سرو کنید .
نوش جان