طرز تهیه سوپ چغندر
مواد لازم :
5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 عدد چغندر بزرگ
2 عدد هویج متوسط
یک چهارم گل کلم متوسط
1 عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ
نصف پیاز بزرگ
3 عدد سیب زمینی متوسط ( خُرد شده )
یک دوم لیوان شوید یا جعفری تازه
1 فنجان خامه ترش
4 لیتر آب
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
فلفل دلمه ای و پیاز را به صورت مکعب های ریز خرد کنید.
کلم را خُرد کنید ، هویج و چغندر را رنده کنید و کنار بگذارید.
در یک تابه ی بزرگ هویج و پیاز را با روغن زیتون تفت دهید سپس چغندر و فلفل را به انها اضافه کنید و همه ی مواد را کمی تفت دهید تا نرم شوند .
داخل قابلمه را پُر از آب کرده و اجازه دهید آب به جوش بیاید سپس سبزیجات پخته شده را همراه با شوید یا جعفری . سیب زمینی و کلم داخل آب جوش بریزید .
نمک . فلفل و خامه ترش را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید حدود 20 دقیقه بپزد .
نوش جان