طرز تهیه سوپ بروکلی
مواد اولیه :
2 قاشق غذاخوری کره
1 فنجان پیاز ریز خرد شده (1 پیاز متوسط )
2 فنجان هویج (3 عدد متوسط) ، خرد شده به صورت حلقه های نازک
4 فنجان آبگوشت مرغ
4 فنجان کلم بروکلی (2 عدد گل کلم بروکلی) ، خرد شده
1 قاشق چایخوری پودر سیر
1 قاشق چایخوری نمک دریایی
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/4 قاشق چایخوری آویشن
3 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
1/2 فنجان خامه سنگین زده شده
1 قاشق چایخوری خردل
2 فنجان پنیر چدار رنده شده
2/3فنجان پنیر پارمسان خرد شده
نان کاسه ای جهت سرو
طرز تهیه :
در یک قابلمه متوسط ، کره را ذوب کنید.
پیاز و هویج را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا پیازها نرم شوند .
آبگوشت مرغ ، پودر سیر ، نمک ، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید.
پس از اینکه آبگوشت به جوش آمد کلم بروکلی را اضافه کرده و حدود 10 الی 12 دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید تا زمانی که کلم بروکلی نرم شود .
بروکلی ها را از داخل سوپ درآورید و باقیمانده سوپ را با گوشت کوب برقی یا غذاساز به صورت پوره درآورید .
در یک کاسه کوچک جداگانه ، خامه را با آرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود و دیگر توده ای درون آن نباشد سپس خردل را به آنها اضافه کرده و مخلوط کنید.
سوپ پوره شده را دوباره به قابلمه برگردانده و به جوش بیاورید سپس مخلوط خامه و آرد را همرا با بروکلی ها به آن اضافه کرده و به مدت 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا یکدست و غلیظ شود.
سوپ را از روی حرارت بردارید. پنیرها را داخل سوپ ریخته و هم بزنید تا پنیرها داخل سوپ کاملا حل شوند .
داخل نان کاسه ای را خالی کرده و سوپ را داخل نان سرو کنید .