طرز تهیه سوپ سیب زمینی
مواد اولیه :
4 عدد سیب زمینی بزرگ پوست کنده و خرد شده به شکل مکعب
½ قاشق چایخوری نمک
230 گرم بیکن خرد شده
4 قاشق غذاخوری کره
½ پیاز ریز خرد شده
2 حبه سیر رنده شده
¼ فنجان آرد همه منظوره
2.5 لیوان شیر پرچرب
2.5 فنجان آبگوشت مرغ
1 فنجان پنیر چدار رنده شده
¾ فنجان خامه ترش
نمک و فلفل : به مقدار لازم
پیازچه خرد شده
طرز تهیه :
سیب زمینی های خرد شده را درون یک قابلمه قرار داده و به طور کامل با 1 لیتر آب آن را بپوشانید.
سیب زمینی های داخل آب را با یک قاشق چایخوری نمک به مدت 8 الی 10 دقیقه بپزید تا زمانی که سیب زمینی ها به خوبی نرم شوند ، سپس سیب زمینی ها را آبکش کنید.
در همین حال ، بیکن را داخل قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا قهوه ای و ترد شوند و بعد آنها را کنار بگذارید .
کره و پیاز خرد شده را داخل قابلمه تفت دهید تا پیاز کمی نرم شود سپس سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم بپزید تا معطر شود.
آرد را با شیر و آبگوشت مخلوط کرده و سریع هم بزنید تا آرد کاملا در مایعات حل شود سپس مخلوط آرد را به قابلمه اضافه کنید .
سیب زمینی های آبکش شده را همراه با نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید .
خامه ترش . پنیر چدار و نیمی از بیکنهای سرخ شده و پیازچه را به سوپ اضافه کرده و خوب هم بزنید .
نیم دیگر بیکنها را برای تزئین سوپ نگه دارید .
اجازه دهید سوپ به جوش آید سپس آن را از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسب ریخته و با بیکن . مقداری پیازچه و پنیر چدار رنده شده تزئین کرده و سرو کنید .