طرز تهیه سوپ چیز برگر
مواد اولیه :
نیم کیلوگرم گوشت گاو
1/4 فنجان آرد
3 فنجان پنیر چدار خرد شده
1/3 لیوان کره
2 عدد سیر رنده شده
1 عدد پیاز ، ریز خرد شده
2 ساقه کرفس ، ریز خرد شده
2 هویج ، ریز خرد شده یا رنده شده
1 قاشق چایخوری ریحان خشک
1 قاشق چایخوری جعفری خشک
1/2 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز
2 سیب زمینی بزرگ ، پوست کنده و خرد شده (حدود 4 فنجان )
3 فنجان آبگوشت گاو
یک و نیم لیوان شیر پرچرب
3/4 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه خرد شده
1/4 فنجان خامه ترش
مواد اولیه برای تزئین سوپ :
3 نان همبرگر
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
کمی نمک
1 فنجان پنیر چدار خرد شده
گوجه فرنگی و خیارشور خرد شده
2 قاشق غذاخوری پیاز یا پیازچه خرد شده
6 تکه بیکن ، خرد شده و پخته
طرز تهیه :
فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید .
نان های همبرگر را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید و سپس در سینی فر قرار دهید.
روی نان ها روغن زیتون و نمک پاشیده تا طعم دار شوند ، سپس آنها را برای مدت زمان 10-15 دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی و ترد شوند ، نان ها را بعد از پخت کنار بگذارید.
در یک تابه بیکن را سرخ کنید .
در یک قابلمه ، کمی روغن ریخته تا داغ شود سپس گوشت گاو را روی حرارت متوسط تفت دهید تا گوشت قهوه ای شوند .
گوشت پخته شده را با یک قاشق چوبی خُرد کرده و به یک کاسه جداگانه منتقل کنید و کنار بگذارید.
کره را در همان قابلمه روی حرارت متوسط ذوب کرده و سپس پیاز ، کرفس و هویج را اضافه کنید و به مدت 4-5 دقیقه آنها را پخته و هم بزنید تا نرم شوند.
سیر را اضافه کرده و 30 ثانیه دیگر بپزید.
آرد را روی سبزیجات نرم شده بپاشید و آنرا هم بزنید .
آنها را به مدت 1 دقیقه بپزید .
ریحان ، جعفری و فلفل قرمز را اضافه کنید.
به تدریج آبگوشت و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا مطمئن شوید آرد کاملا در مواد حل شده سپس سیب زمینی . گوشت گاو پخته شده . نمک و ادویه را به آن اضافه کنید.
به محض اینکه سوپ به جوش آمد ، حرارت را کم کرده و 10-15 دقیقه دیگر بپزید ، تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند و لطافت پیدا کنند.
پنیر و خامه را داخل سوپ ریخته و هم بزنید تا آب شده و با سوپ ترکیب شوند ، سپس سوپ را از روی حرارت بردارید.
سوپ را در کاسه های جداگانه ، به همراه بیکن پخته شده ، نان پخته شده ، گوجه فرنگی خرد شده ، خیارشور ، پیازچه و پنیر اضافی سرو کنید.